- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norgetroll
csendes tag
válasz
norgetroll #9618 üzenetére
1 hete elvitték a Lenovo gépemet, gondoltam odacsörgök, hogy miújság, mire az ügyfélszolis közölte velem, hogy leállították a javítást, mert ügyfél által okozott kárnak tűnik. Kérdezem, hogy egy ügyfél hogy ronthat el egy vinyót? nem válaszolt, csak mekegett, és mondta, hogy még egyszer fogják tesztelni, meg küldenek képeket. Képeket? mégis miről? akadozó vinyóról? Kezd elgurulni a gyógyszerem, de tényleg. Erre kérdezi tőlem, hogy külső sérülés nem volt? Mondom dehogy, tökéletes állapotban küldtem el a gépemet, hungarocellbe bújtatva, plusz még újságpapírokat is gyömöszöltem bele. Kezdek félni.
-
Impressa
őstag
válasz
norgetroll #9635 üzenetére
Az jó enne.
azért mindenről legyen mentésed a biztonság kedvéért.
-
Impressa
őstag
válasz
norgetroll #9633 üzenetére
Igen meg tudod nézni: START --> számítógép-kezelés-t beírod rákattintasz és a felugró ablakban lemezkezelés feliratra. Ott meg fogod látni a rejtett partíció(kat) is. A meghajtó neve alatt amit látsz azt a Sentinel rakta ki figyelmeztetésnek. Mivel becsült élettartamról van szó, így nem tudni mikor lesz neki kaput. Lehet még pár hónapot is elmehet így a HDD.
-
Impressa
őstag
válasz
norgetroll #9631 üzenetére
A lemezvezérlő verziója az jó, így sajnos marad a HDD hiba, amit remélhetőleg cserélni is fognak neked.
-
Impressa
őstag
válasz
norgetroll #9629 üzenetére
Azóta nincsen gondom vele, semmilyen hibát nem produkált eddig szerencsére
Bár adattárolót csináltam belőle, SSD hasít helyette.
Ez jó kérdés, hogy cserélik-e vagy nem, arra készülj, hogy egy formázást fognak csinálni a vinyón, és elvileg tesztelik is, de erre nem vennék mérget. Azt esetleg nézd meg milyen lemezvezérlőd van fent.
Ez a jó lemezvezérlő:
Lemez vezérlő,"Intel(R) 7 Series Chipset Family SATA AHCI Controller
Ezt a HD Sentinelben meg fogod találni az információk fül alatt.
-
Impressa
őstag
válasz
norgetroll #9622 üzenetére
Konkrétan emiatt Emiatt másolás közben nem lehetett böngészni, annyira nem bírta a vinyó.
-
Impressa
őstag
válasz
norgetroll #9620 üzenetére
Szia!
Nekem is volt gariban a gépem, HDD csere volt rajta. Nekem kedden vitték el a gépet, és még azon a héten pénteken vissza is kaptam. Sajnos Tommy Da B1G, már nem volt ilyen szerencsés. Ha gondolod itt is rákérdezhetsz a topic-ban, mert ott is említették páran a szervizt.(#9617) Tommy Da B1G az elképzelhető, hogy a bios-ra harapnak, de ezt nem merem biztosra mondani neked.
-
TommyNagz
senior tag
válasz
norgetroll #9618 üzenetére
Szia!
Volt/van g570-em, szoptam vele rendesen. Keress rá a hsz-eimre ebben a topikban, és elolvashatod. Lényeg: harmadik próbálkozásra javították meg a gépem. A szervizesek inkompetens, igénytelen idióták, hogy csúnyát ne mondjak senkiről....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Teclast Tablet Topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest