- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri152
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ACER Aspire 5740G notim. A gép teljesen új alaplapot kapott körülbelül 3 hónapja. Kijelzőt is nem rég kapott, mert rossz volt az eredeti. Szereztem hozzá egy teljesen új kijelzőt. Bekötöttem és lilás zavaros szétcsúszott képe volt neki. Gyanakodtam, hogy az LCD kábel miatt, ezért rendeltem azt is bontásból. Ugyanazt csinálta azzal is... Ha külső kijelzőre kötöm, akkor tökéletesen működik a gép mind a VGA mind a HDMI kimeneten. Ha valaki tapasztalt már ilyen gondot és tudja a megoldást, vagy miért lehet ez azt nagyon megköszönném, mert így asztali gépnek tudom csak használni. Ha kell képet is tudok berakni.
Előre is köszi a segítséget.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Formula-1
- Autós topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Napelem
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest