- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
Sorry, hívott a kötelesség!
"Jelenleg itt 25,2 fok van. De ez olyan túl sokat nem befolyásol. Ha jó a hűtés a laptopban, nem annyival nő a laptopban a belső hőmérséklet, mint amennyivel a környezet hőmérséklete."
Igen, ez igaz, egyetértek veled. Viszont, amit írsz vízpapírt, már volt alkalmam használni, de nem erre. Nem gondoltam volna, hogy ekkora hatással bír a hő elvezetésére, ezt ki fogom próbálni, mert van benne ráció.
Köszönöm, az ötletetAz évenkénti nagytakarítást igyekszem betartani én is.
Én nagyon megszerettem az Asus-t, (a családban van több is belőle) de mikor gépet kerestem, nem lehetett kapni azokkal a paraméterekkel, amiket szerettem volna, így Lenovo lett belőle.
Viszont a képen látszik, neked különálló hőcsöves megoldás van a gépedben, ami szerintem sokkal jobb, mint a közös.Tommy Da B1G: ma mentem el MX-4-es pasztáért, kíváncsi leszek milyen eredményt fog hozni. Mostanáig a Noctua NT-H1 használtam, eddig nem volt vele gondom.
egyelőre, bízok benne, hogy nem felesleges pénzkidobás, de lehet a a végén mi is a szilikon zsírnál fogunk kikötni.
(#9147) dragon1993: a DV5 sorozattól kezdődően, problémák voltak a hűtéssel. Most KillHates-re vár, hogy meggyógyuljon, ha még lehetséges. HP 1180eh
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Update 09.05. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest