Új hozzászólás Aktív témák

• Impressa

őstag

válasz ravail #9146 üzenetére

Sorry, hívott a kötelesség!

"Jelenleg itt 25,2 fok van. De ez olyan túl sokat nem befolyásol. Ha jó a hűtés a laptopban, nem annyival nő a laptopban a belső hőmérséklet, mint amennyivel a környezet hőmérséklete."

Igen, ez igaz, egyetértek veled. Viszont, amit írsz vízpapírt, már volt alkalmam használni, de nem erre. Nem gondoltam volna, hogy ekkora hatással bír a hő elvezetésére, ezt ki fogom próbálni, mert van benne ráció.
    Köszönöm, az ötletet :R Az évenkénti nagytakarítást igyekszem betartani én is.
    Én nagyon megszerettem az Asus-t, (a családban van több is belőle) de mikor gépet kerestem, nem lehetett kapni azokkal a paraméterekkel, amiket szerettem volna, így Lenovo lett belőle.
    Viszont a képen látszik, neked különálló hőcsöves megoldás van a gépedben, ami szerintem sokkal jobb, mint a közös.

Tommy Da B1G: ma mentem el MX-4-es pasztáért, kíváncsi leszek milyen eredményt fog hozni. Mostanáig a Noctua NT-H1 használtam, eddig nem volt vele gondom. :D egyelőre, bízok benne, hogy nem felesleges pénzkidobás, de lehet a a végén mi is a szilikon zsírnál fogunk kikötni.

(#9147) dragon1993: a DV5 sorozattól kezdődően, problémák voltak a hűtéssel. Most KillHates-re vár, hogy meggyógyuljon, ha még lehetséges. HP 1180eh

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés