- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Változások a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
-
trollreign
tag
Sziasztok!
Van egy HP Envy 17-esem, 2011 elején vásároltam.
Tegnap este az történt vele, hogy az egérkábelnél fogva lerántottam az asztalról. Miután visszatettem az asztalra, úgy tűnt, hogy semmi baj sincs, akkor fejhallgatóval használtam.Most reggel viszont elkezdtem fejhallgató nélkül használni, és azt vettem észre, hogy nem szólnak a beépített hangfalak. Pontosabban, ha a Hangerőkeverőt elindítom, és ott elmozdítom a "Kommunikációs Fejhallgató (IDT High Definition Audio CODEC)" hangerő csúszkáját, akkor utána teljesen korrektül szól kb. 3 másodpercig, aztán elhallgat.
Mivel tegnap éjjel Skype-oltam is, ezért abban reménykedem, hogy szoftveres és nem hardveres a probléma. Találkozott valaki ilyesmivel esetleg?
Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest