Új hozzászólás Aktív témák

• Mákos7észta

aktív tag

Sziasztok!

Nagyon rejtélyes problémákba futottam be a napokban a notimmal. A típus: ASUS UL30VT (A1). A lényeg. Egy éve meghalt az eredeti akksija, és a táp sem töltötte, azaz már bekapcsolni sem tudtam. Elküldtem szervizbe, de ott az akksi probléma mögül kihátráltak, mondván lejárt az akksi-gari, de szívesen kicserélik nagyon drágán. Végül a tápot kicserélték egy újra, és visszakaptam.
    Azóta csak hálózatról használtam a gépet, de most eljutottam oda, hogy veszek új akksit, tegnap meg is jött, örömmel pattintottam be, jelezte, hogy 61%- on van, de töltődik. Sajnos egy óra múlva is ezt mondta, itt már nem tetszett a dolog. Gondoltam lemerítem szépen, és éjszakára töltőre rakom. Reggel megnéztem, a táp hűvös, gépet benyomtam, 0%- és töltődik. Azóta így van, nem tudok vele mit kezdeni, Everest szerint semmi baja, csak tölteni kéne:

Erre mit tudtok javasolni, vagy mi lehet a probléma? BIOS- t is újítottam, nem tudom mit tudnék hirtelen tenni. Remélem elnézek valamit, és van egy egyszerű megoldás. Előre is köszi a segítséget és a választ! :R

Marci

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés