- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagypasztor
tag
válasz
Dell XPS #5680 üzenetére
Ott járok, hogy darabokra van szedve a gépem, mert nem indul, és meg akarom oldani a normális hőelvezetést is! Viszont nincs a 30km-es körzetemben olyan város, ahol egy értelmes szerviz található, csak max ilyen mezei számtechboltok, amikben nem biztos, hogy minőségi munkát végeznek laptop tekintetében!
Viszont arra nincs pénzem, hogy akár egy egész lapot cseréljek, vagy több ezer forintért szállíttassam valahová, hogy talán megjavítják! Így hát megpróbáltam a segítségetekkel kicsit eligazodni a dolgokon (mert hát ugyebár ezért jött létre a topic!!), hátha meg tudom majd oldani valahogy mielőtt elkezdődik az év!
És bocsi, hogy nem nézek minden öt percben a fórumra és nem kellő időben válaszolok, mert nem mindenki tud egész nap a gép előtt ülni és böngészgetni, vagy okos tanácsokat osztogatni! Szerintem ezen nem kellene felhúzni az orrodat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest