- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék egy HP 6735s-sel kapcsolatban, de alapvetően a tünetre bármi válasz / ötlet jól jönne.
A probléma a következő:
A laptop gyári akkumlátora még tavaly tönkrement, vettem hozzá hát egy utángyártottat, amivel igazság szerint tegnapig semmi baj nem volt. Most a jelenség az, hogy vagy azt írja ki, hogy:a.) Nem észleli az akkumlátort - viszont erről a nem létezőről nyugodtan működik
b.) Észleli és 0%-os a töltöttsége + nem is töltődik - persze ilyenkor is vígan megy róla
c.) Észleli és 100%.os a töltöttsége + töltődik - és megy róla továbbra isAz oldalán ennek a gépnek van egy visszajelző led, mely narancs színt ad ki folyamatosan, ha tölt, valamint fehéret, ha fel van töltve. Na most jelenleg narancs színnel villog, vagy nem csinál semmit.
Visszatettem a régi - biztosan rossz - akkut és arra is 46%-os töltést ír ki + még töltődik. Természetesen egy csepp töltést sem vesz fel, valamint, amint lehúzom a 220-at egyből offol a gép.
Természetesen az érdekelne, hogy találkozott-e valaki ilyennel, van-e rá esetleg megoldása, ismer-e olyat, aki tud olyasmit, ami... szóval ilyenek kellenének.
U.i.:
Olyanokat ne mondjon kérem senki, hogy vegyem ki működés közben, indítsam el nélküle, majd azzal, mert régen túl vagyok rajta és hatástalan.Köszönöm a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T580 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- HP PROOBOOK 445 G10 ELADÓ
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest