Új hozzászólás Aktív témák

• TomBoy1986

veterán

Sziasztok!

Kis segítséget kérnék egy HP 6735s-sel kapcsolatban, de alapvetően a tünetre bármi válasz / ötlet jól jönne.

A probléma a következő:
    A laptop gyári akkumlátora még tavaly tönkrement, vettem hozzá hát egy utángyártottat, amivel igazság szerint tegnapig semmi baj nem volt. Most a jelenség az, hogy vagy azt írja ki, hogy:

a.) Nem észleli az akkumlátort - viszont erről a nem létezőről nyugodtan működik
    b.) Észleli és 0%-os a töltöttsége + nem is töltődik - persze ilyenkor is vígan megy róla
    c.) Észleli és 100%.os a töltöttsége + töltődik - és megy róla továbbra is

Az oldalán ennek a gépnek van egy visszajelző led, mely narancs színt ad ki folyamatosan, ha tölt, valamint fehéret, ha fel van töltve. Na most jelenleg narancs színnel villog, vagy nem csinál semmit.

Visszatettem a régi - biztosan rossz - akkut és arra is 46%-os töltést ír ki + még töltődik. Természetesen egy csepp töltést sem vesz fel, valamint, amint lehúzom a 220-at egyből offol a gép.

Természetesen az érdekelne, hogy találkozott-e valaki ilyennel, van-e rá esetleg megoldása, ismer-e olyat, aki tud olyasmit, ami... szóval ilyenek kellenének.

U.i.:
    Olyanokat ne mondjon kérem senki, hogy vegyem ki működés közben, indítsam el nélküle, majd azzal, mert régen túl vagyok rajta és hatástalan.

Köszönöm a válaszokat előre is.

Új hozzászólás Aktív témák