- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravensky13
tag
Hali !!!ASUS N71JV notival kapcs lenne kérdésem, remélem van gyógymód...
Szóval a cucc használja az NVIDIA optimus technológiát, i3-as intel proci van benne M350-es, amiben a beépített VGA aksi-barát de aknakeresőre elég kb, de ott dobog benne egy GT 325M-es Nvidia is, ami aksi-gyilkos, de elég szépen megy(menne).
Az új(abb) játékok mennek rajta simán(Crysis,COD6,GuitarHero.....) de sajnos warcraft 3-azni nem tudok rajta mert:
-Ha intel beépített GPU-t használok minden rendben van, csak gyenge az FPS
-Ha NVidiáét használom, a főmenü tiszta, DE az egér kb fél másodpercet késik ami elég idegesítő, startégiai játékot így nem lehet játszani, utána ha betöltök 1 map-ot, felbontástól függetlenül viszonylag gyenge FPS-el megy és az egér továbbra is vacakol...
Az ég adta világon már mindent próbáltam, optimus driver csere, GPU driver(később rájöttem h nvidiáéknál ez ugyanaz) csere(kb 3-4 verziót próbáltam), egyedül az intel GPU drivert nem cseréltem le(de azzal nincs gáz, csak gyenge)...Szóval az nvidia control panelben próbáltam minent állítani, pre-rendered frames-el variálni, vertical sync off az kb annyit segít h ha elindítom a gémet MINTHA 1-2secig rendes volna a főmenüben a kurzor, de szinte semmi, élsimítást stb, mindent próbáltam sikertelenül. Majd rájöttem h "war3.exe -opengl" ha így indítom a játékot openGL-t használva valami emberi FPS mellett megy a game rendesen, viszont a textúrákkal valami gixer van.A frozenthrone főmenü ami szürkés, szürke helyett világos kékmeg a gombok oldalán rövid vízszintes vonalkák jelennek meg, ez annyira nem is zavaró, akik linux alatt próbálták wine-vel a war3-at futtatni, találkoztak már ezzel a jelenséggel( a vonalkákkal, a kékesedéssel nem
). Játék közben megint össze vissza keverednek a szinek. Egyszerűen nincs tűrhető megoldás, vagy talán ez a legutolsó.
Plíz help, eléggé idegesítő, nem tudok rajta dotázni....Bármilyen ötlet/megoldás érdekel.
Előre is köszi!!!UI: CS-source sem indul video-kártya kevés vga-memóriára hivatkozva....de ezzel a kérdéssel még nem foglalkoztam annyit mint a fentivel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest