Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsi273
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy Asus rog g531g típusú laptopom. A kijelző közepén 2-3 cm vastagságú hosszanti irányú csíkozódás\flickering jelenik meg bekapcsoláskor, illetve a csík alatt teljesen fekete a kép. Tehát a fél képernyő használhatatlan. 10-15 perccel a bekapcsolás után a hiba megszűnik. Ha monitorra kötöm semmi baja nincs bekapcsoláskor sem. Amit eddig próbáltam: Windows újratelepítés (Ez a szar windows autómatikusan feltelepítette drive-on keresztül a vga drivert ami volt így ezt nem tudom teljesen kizárni), szétszedtem a hátulját, megmozgattam a kábelt illetve ellenőriztem hogy rendesen be van e dugva (a kijelzőt nem szedtem szét). Ami érdekes, hogy a probléma "bemelegedésig" tart, illetve sötétebb tónusnál van baja leginkább, fehér színnel semmi baja. Ettől függetlenül nem tudom, hogy a kijelzővel van ténylegesen gond vagy lehet csak a kábelt kellene kicserélni, vagy esetleg valaki tudna tanácsot adni, hogy mit lenne még érdemes megpróbálni mielőtt veszek egy kijelzőt.
Előre is köszönöm:
Ricsi
Új hozzászólás Aktív témák
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx