Új hozzászólás Aktív témák

• Ricsi273

csendes tag

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni. Van egy Asus rog g531g típusú laptopom. A kijelző közepén 2-3 cm vastagságú hosszanti irányú csíkozódás\flickering jelenik meg bekapcsoláskor, illetve a csík alatt teljesen fekete a kép. Tehát a fél képernyő használhatatlan. 10-15 perccel a bekapcsolás után a hiba megszűnik. Ha monitorra kötöm semmi baja nincs bekapcsoláskor sem. Amit eddig próbáltam: Windows újratelepítés (Ez a szar windows autómatikusan feltelepítette drive-on keresztül a vga drivert ami volt így ezt nem tudom teljesen kizárni), szétszedtem a hátulját, megmozgattam a kábelt illetve ellenőriztem hogy rendesen be van e dugva (a kijelzőt nem szedtem szét). Ami érdekes, hogy a probléma "bemelegedésig" tart, illetve sötétebb tónusnál van baja leginkább, fehér színnel semmi baja. Ettől függetlenül nem tudom, hogy a kijelzővel van ténylegesen gond vagy lehet csak a kábelt kellene kicserélni, vagy esetleg valaki tudna tanácsot adni, hogy mit lenne még érdemes megpróbálni mielőtt veszek egy kijelzőt.

Előre is köszönöm:
    Ricsi

Új hozzászólás Aktív témák