Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsi273
csendes tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Igen, sajnos a kijelző adta meg magát. Egy ismerősöm segített kideríteni a dolgot. Elvittem megmutatni egy haverjához aki azt mondta, hogy ennél már csak rosszabb lesz, valószínűleg megnyomódott a panel ezért produkálta a problémát és hogy a kijelző haldoklik. Vettem egy új kijelzőt és a probléma megoldódott. Köszönöm a tanácsokat, de sajna ezen nem lehetett segíteni.
-
Ricsi273
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy Asus rog g531g típusú laptopom. A kijelző közepén 2-3 cm vastagságú hosszanti irányú csíkozódás\flickering jelenik meg bekapcsoláskor, illetve a csík alatt teljesen fekete a kép. Tehát a fél képernyő használhatatlan. 10-15 perccel a bekapcsolás után a hiba megszűnik. Ha monitorra kötöm semmi baja nincs bekapcsoláskor sem. Amit eddig próbáltam: Windows újratelepítés (Ez a szar windows autómatikusan feltelepítette drive-on keresztül a vga drivert ami volt így ezt nem tudom teljesen kizárni), szétszedtem a hátulját, megmozgattam a kábelt illetve ellenőriztem hogy rendesen be van e dugva (a kijelzőt nem szedtem szét). Ami érdekes, hogy a probléma "bemelegedésig" tart, illetve sötétebb tónusnál van baja leginkább, fehér színnel semmi baja. Ettől függetlenül nem tudom, hogy a kijelzővel van ténylegesen gond vagy lehet csak a kábelt kellene kicserélni, vagy esetleg valaki tudna tanácsot adni, hogy mit lenne még érdemes megpróbálni mielőtt veszek egy kijelzőt.
Előre is köszönöm:
Ricsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest