Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Equitem
tag
Sziasztok!
Philips X58 típusú notim van (integrált go7400-zal). Hibásan került hozzám (csíkos képernyő), BGA javítással orvosolva is lett a videókari, az működik. Viszont azóta napjában mondjuk kb. kétszer, kék halállal újraindul. A vicces az, hogy nem terhelés alatt (egy óra codozás alatt semmi hiba...), hanem üresjáratban, amikor elmentem ebédelni, vagy amikor IMAGE-et csináltam a friss windowsról. Az a baj, az eseménynaplóba nem kerül be, hogy mi miatt indult újra, egyszer véletlen kaptam el egy pillanatra a kék képernyőt, de nem tudtam elolvasni már, mit írt ki, mivel volt baja... Valami ötlet esetleg? Nem tudok mire gondolni... Vagy abba segítsetek, hol tudom visszanézni, mit írt ki kékhalálkor
Csinál vmi dmp vagy dump fájlt, amiben rögzíti nem??
Előre is köszi: Equitem
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Lenovo ideapad 110 / i3-6100u/ 4-8gb ddr4/ 500gb Hdd/ működő akku
- Dell Latitude 5520 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / 4G ProSupport garancia 2026-ig! A++
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest