- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok!
Lenne egy Razer blade 14 2013 gépem aminek van valami hibájaHa elindítok simán aksiról egy játékot bármit de példának okáért a fortnite-ott a fő menüig amíg eljut a játék shutdownolja magát a gép aztán pár másodpercig várni kell mert különben hiaba nyomkodom a bekapcsoló gombot nem kapcsol be, aztán kb 5-10 sec után megnyomom a bekapcsoló gombot és elindul a gép ha simán windowsban vagyok nincs semmi gond ha elinditom újra a játékot megint shutdown..
Viszont ha töltőkábelről megy akkor nincs shutdownEleinte azt az infot kaptam hogy az aksi rossz vegyek újat (ezt az mondta akitől vásároltam a gépet)
rendeltem ebay-ről egyet azzal se lett jó (és lehetséges hogy én nyirtam ki mert mostmár az az aksi 2percig se birja windowsban se)
most megérkezett az új aksi mert vettem még egyet.. windowsban elvan a gép amint elinditom a játékot úgy hogy töltő nincs rá dugva főmenüig eljut és kikapcsol..Nem hiszem hogy az aksival lenne gond mert már 2-t rendeltem belőle
Overheat is fura lenne mert akkor szokott overheat lenni ha töltő kábelről fut és emiatt túl melegszik (legalabb is így tudom)
ami még furaság hogy az aksi azt írja a windwsban bal alsó sarokban hogy "ismeretlen maradékmennyiség" és ha rá klikkelek azt írja hogy 100%
de ha rá dugom a töltőt írja hogy töltődik de nem látni h mennyin van a töltödésSzóval nem értem..
Ha van ötlet vagy valaki tudja hogy mi a hiba oka/forrása ne tartsa magába, illetve ha tud segíteni a javításban már ha szükség van javításra akkor pm-ben keressen meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Windows 11
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kutya topik
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest