- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
Sziasztok,
A következő problémában szeretném a segítségeteket kérni:Van egy kicsit több, mint 2 éves laptopom, Asus K501L. Egyik nap 2 óra alvás után nem ébredt fel. Bekapcsoló gombra nem reagált, így hosszan nyomva kikapcsoltam, majd mikor újra be próbáltam kapcsolni felvillant az egyik led, kialudt, és semmi sem történt. Ezután szétszereltem, kitakarítottam, lehuztam akksirol, majd visszacsatlakoztattam, hdd nélkül is próbáltam bekapcsolni. Azóta beindul, ég a power led, és egy pillanatra felvillan a hdd led is, viszont kép nincs. Elvittem szervizbe (laptophardware), két hétig náluk volt, azt mondták megnézték, elküldi a jelet a monitornak, meg is kapja a monitor a jelet, de nem történik semmi, és ez cpu hiba, nem tudják megcsinálni.
Volt egyébként tavaly egy garanciás alaplapcsere, sajnos most május közepén járt le a gari.
Érdemes lehet elvinni márkaszervizbe, vagy felejtsem el, tutira halott? Vagy tudtok esetleg valami megbízható másik szervízt? Bármilyen segítségért előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- MIUI / HyperOS topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest