- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
Sziasztok,
A következő problémában szeretném a segítségeteket kérni:Van egy kicsit több, mint 2 éves laptopom, Asus K501L. Egyik nap 2 óra alvás után nem ébredt fel. Bekapcsoló gombra nem reagált, így hosszan nyomva kikapcsoltam, majd mikor újra be próbáltam kapcsolni felvillant az egyik led, kialudt, és semmi sem történt. Ezután szétszereltem, kitakarítottam, lehuztam akksirol, majd visszacsatlakoztattam, hdd nélkül is próbáltam bekapcsolni. Azóta beindul, ég a power led, és egy pillanatra felvillan a hdd led is, viszont kép nincs. Elvittem szervizbe (laptophardware), két hétig náluk volt, azt mondták megnézték, elküldi a jelet a monitornak, meg is kapja a monitor a jelet, de nem történik semmi, és ez cpu hiba, nem tudják megcsinálni.
Volt egyébként tavaly egy garanciás alaplapcsere, sajnos most május közepén járt le a gari.
Érdemes lehet elvinni márkaszervizbe, vagy felejtsem el, tutira halott? Vagy tudtok esetleg valami megbízható másik szervízt? Bármilyen segítségért előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Villanyszerelés
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Intel Core I5-10310U (4 mag 8 szál) 16 GB RAM, 512 SSD
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest