Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
tag
Sziasztok!
Családban van egy Samsung NP350E5X-S01HU laptop, 5 éve, akkor lett rá telepítve Windows 7 Pro, ami a mai napig rajta van. Körülbelül 3 év után sokszor elment a WiFi és általában csak a router újraindítás oldotta meg. Majd fél év elteltével megadta magát az akkumulátor, ezért azt kivettük belőle és hálózatról ment 1 éven keresztül (ez idő alatt nem volt gond a WiFi-vel), miután tavaly vettem bele egy új akkumulátort. Csak 1 napra raktam bele, hogy kipróbáljam, mert ajándékba lett véve, utána ki is vettem, majd másnap, amikor be lett kapcsolva (már akku nélkül), megint nem volt WiFi. Szokásos router újraindítás, megint minden jó volt 1 hónapig, amíg ismét bele nem került az akku. Pár hónapra kivettük belőle, majd vissza és mindig ugyan az a jelenség.
Energiagazdálkodásnál átállítottam még 4 hónapja, hogy akkuról működtetve se legyen energiamegtakarítás (Vezeték nélküli csatoló beállításai - Energiatakarékos mód - Működés telepről: Legnagyobb teljesítmény), de semmi se változott.
Legutóbb, pár napja is egy napon belül jelentkezett, ahogy bekerült az akku és még a telefonokról is elment a WiFi, akkor néztem, hogy lefagyott a router. Nem minden alkalommal, de többször volt, hogy ilyenkor mindenhol elment a WiFi, vagy mint legutóbb is, hogy kifektette a routert.
Újra lesz majd rakva a Windows, de csak pár hónap múlva, nem tudom az megoldja-e.
Mi lehet a gond? Számomra érthetetlen, hogy csak akkor jön elő, amikor az akku benne van és főleg az fura, hogy legutóbb a routert is kifektette. Utóbbinál nem értem az összefüggést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air M1 2020
- Dell Precision 7520,15.6",FHD,E3-1535M v6,32GB DDR4,512GB SSD,4GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7510,15.6",FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M2000M 4GB VGA,WIN11
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx