Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
v iktor007
csendes tag
Sziasztok!
Asus F5SL notebook-om van. Abban pedig egy Matshita DVD-RAM UJ870QJ ATA optikai meghajtó.
A problémám a következő vele:
Mindent beolvas, csak épp az üres dvd lemezt nem érzékeli,(mindegy milyen márka, +-os, -os lemez).Enél fogva nem tudok DVD lemezre írni. Az üres CD lemezzel nincs gond azt beolvassa.Valamennyire utánanéztem a neten, nem gyedülálló a problémám ezze a DVD-íróval.
A notebook még garanciális, csak gondoltam megkérdezek valakit aki ért is hozzá, nemúgy mint én, mielött visszaviszem.
Ugye ez nem lehet az én hibám, úgy értem op. renszer, vagy DVD-író szoftver hiba??
Mellesleg újratelepítettem az operációs rendszert, másik dvd író programot raktam fel stb.
Nem létezik, hozzá frissítés sem.
Mellesleg már jártam hasonlóképpen egy másik notebook-kal, csak abban Matshita UJ850-es író volt.
Tehát, mehetek az üzletbe és verhetem az asztalt, hogy hardverhiba?
Aki tud kérem mihamarabb segítsen. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 G1 i7-10610U 32GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával Asusu Rog Strix G16 i9-13980HX 20 szál/16GBRAM/1TB SSD/RTX4070GPU/FULLHD+165Hz
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/GeforceMx550/ FULLHD IPS
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- MacBook Pro M1 16 32/512, 100% Akkumulátor, 2 Ciklus!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx