- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v iktor007
csendes tag
Sziasztok!
Asus F5SL notebook-om van. Abban pedig egy Matshita DVD-RAM UJ870QJ ATA optikai meghajtó.
A problémám a következő vele:
Mindent beolvas, csak épp az üres dvd lemezt nem érzékeli,(mindegy milyen márka, +-os, -os lemez).Enél fogva nem tudok DVD lemezre írni. Az üres CD lemezzel nincs gond azt beolvassa.Valamennyire utánanéztem a neten, nem gyedülálló a problémám ezze a DVD-íróval.
A notebook még garanciális, csak gondoltam megkérdezek valakit aki ért is hozzá, nemúgy mint én, mielött visszaviszem.
Ugye ez nem lehet az én hibám, úgy értem op. renszer, vagy DVD-író szoftver hiba??
Mellesleg újratelepítettem az operációs rendszert, másik dvd író programot raktam fel stb.
Nem létezik, hozzá frissítés sem.
Mellesleg már jártam hasonlóképpen egy másik notebook-kal, csak abban Matshita UJ850-es író volt.
Tehát, mehetek az üzletbe és verhetem az asztalt, hogy hardverhiba?
Aki tud kérem mihamarabb segítsen. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest