Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#16021) Sheperd1031


Sheperd1031
csendes tag

Sziasztok és BÚÉK!

Adott egy Clevo P170SM noti integrált HD Graphics 4600-zal és egy dedikált Quadro K5100M-mel, Windows 10 telepítve, PremaMod biossal.

Az a gondom, hogy olyan, mintha az Optimus nem működne megfelelően, nem tudja néha eldönteni a kártya, hogy programok használatakor melyik kártyát használja. Egy-két játéknál megfelelően működik(Far Cry Primal: itt mondjuk ki is lehet választani, hogy melyik kártyát használja; Wolfenstein II..), de van, amelyiknél mindenképpen az integráltat akarja használni(Fallout 4, Far Cry 4..)...Heaven benchmarknál csak OpenGL módban működik, DirectX 9-11-ben az integráltat használja..Furmarknál tökéletesen működik...

Windows 8.1-en úgy tűnt, hogy működik, de ott is csak egy régebbi, Geforce gtx 880m driverrel(ami eredetileg is benne volt), 381.89-es verziószámmal és modolt .inf fájllal...Most próbálom a drivereket, hátha van amelyikkel minden program működik, de nem tapasztalok változást..Mondanom se kell, a Windows azt mutatja, hogy a kártya tökéletesen működik, az illesztőprogram hibátlan, akár Quadro, akár Geforce driver van rajta.
Próbáltam már letiltani az integráltat, letörölni az illesztőjét, Nvidia 3D beállításoknál a dedikált kártyát raktam prioritásnak..

Előre is köszönök bárminemű segítséget!

Ui.: Tudom, hogy a Quadro nem játékra való, a tanulmányaim miatt vettem ezzel, csak beleférne néha egy kis játék is..na.. :))

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.