- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlacika
csendes újonc
Sziasztok!
Van nekem egy Dell Inspiron 3521 tipusú laptopom egy Intel HD és egy Ati 8730M kártyával.
Olyan gondom lenne, hogy ma elkezdet remegni a monitor képe, de csak World of Tanks közben 1920*1080-as felbontásban (más játékom nincs, így nem tudom kipróbálni másik alatt). Ha le veszem a felbontást abbahagyja, illetve a windowsban sem remeg a kép pedig a felbontás ugyanaz (bár ott gondolom az Intel HD gpu-t használja). Képernyőfrissítés 60Hz. Próbáltam ezt is változtatni illetve a vertikális szinkronizációt a játékon belül ki/be kapcsolni, de semmi nem vezetett eredményre. Eddig soha nem volt ilyen gondom.
A laptopra van kötve egy 22" LG IPS Full HD monitor.Próbáltam frissíteni az Ati új driverére, de lehet csak többet ártottam vele, mert most meg minden kikapcsolásnál lefagy az agész Win7
Ezek alapján lehet, hogy az ATi GPU-val van a baj, ami csak HD felbontásban jön ki? Lehet ezeken javítani esetleg cserélni a GPU-t?Köszönöm előre is,
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged