Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikehf
csendes tag
Sziasztok!
Egy Lenovo G510 (i7 4700MQ 8GB ram) notebookban lévő AMD Radeon M230 R5 videókártyával lenne egy olyan problémám hogy amint elindítok egy játékot, felpörög a ventillátor és a GPU hőmérséklet felugrik 70-80 fokra. Nyilván nem várok csodát ettől a kártyától de hogy egy worms word party kaliberű játék esetén is ezt csinálja az sztem nem normális dolog. Valami ötlet hogy mitől lehet ez? Driverek fent vannak próbáltam már régebbivel frissebbel is, mindegyiknél előjött ez a hiba.
-
mikehf
csendes tag
Sziasztok!
Egy Lenovo G510 laptop hibára keresek megoldást.
Sok helyen olvastam hogy akkumulátoros használatnál leesik a processzor sebessége 0.77Ghz-re és hogy ez BIOS frissítéssel orvosolható.
Nekem viszont akkor esik le a sebesség ha bedugom a töltőt. Akkumulátorról teljes sebességgel megy. Végig nyálaztam már az energiagazdálkodási beállításokat minden jól van beállítva.
Feltelepítettem a Lenovo Energy Manager nevű programját ami minden töltő bedugáskor az alábbi üzenetet írja:Lehetséges hogy nem elég a töltő a gépnek? (eredetileg egy i3 proci volt benne de cserélve lett i7-re) lehetséges hogy emiatt nem elég a szufla neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Metal topik
- EAFC 26
- Videó stream letöltése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Megette az internet felét az AI?
- További aktív témák...
- Macbok Pro 2020 i5/16/500GB 2 éves hibátlan 100% akku
- szinte új MacBook Air M3 16GB 256GB SSD starlight csillagfény Apple magyar garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 1 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx