- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
Hello.
Van egy ASus k50ab notebookom kb. 2 éve, windows 7-el használtam eddig egyik este lekapcsoltam, másnap be és ez a hibaüzenet fogadott "Stop 0x000000A5 the ACPI BIOS in the system is not fully compliant with the ACPI specification" kékhalál. Elég régi volt már a rendszer betudtam annak, hogy összeomlott és telepíteni szerettem volna usb-ről szokásosan már többször sikerrel de a logonál ugyanez a hiba fogadott. Itt már gyanús volt a dolog ezért utnáaolvastam a hibakódnak de eddig nem jártam siekrrel, cseréltem már hdd-t, kipucoltam a gépet, memtestet futtattam, biost legújabbra frissítettem, de nem hajlandó feltelepülni a win 7 majd megpróbáltam a 8.1-et is az is újraindul. Most egy linuxot tettem fel, hogy legalább internetezni tudjunk ha mást nem is. Azt tudni kell, hogy a windows mikor jó volt jelezte, hogy a windows szoftverem nem eredeti én arra tudok már csak gondolni, hogy microsofték belepiszkáltak az alaplapba, mert nem értem ha eddig többször sem volt gondom vele most mi a probléma. Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- MG topik
- Motoros topic
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- Acer Nitro V ANV15-51-554Z i5 13th Gen Intel(R), RTX 3050
- Lenovo Legion 5 15ACH6H AMD Ryzen 7 5800H/RTX 3060/32GB RAM/1TB SSD GARANCIÁLIS!!! eladó jó áron
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest