Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szadiman
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer 5745g-m. Vettem hozzá egy optibayt. 3 vinyóm van,egy 60-s ssd,egy 320-s hdd és egy 1tb hdd.
Ezeke közül egyedül az 1tb-ossal hajladó működni (ami nem baj,mert úgy is azt akartam használni),a másik kettő még a bios-ba se enged be lépni.
A probléma az lenne,hogy hol működik hol nem. Valamikor látom a fájlokat rajta,le is tudom játszani őket,valamikor nem. Illetve megpróbáltam mozgatni rá fájlokat amit elvileg meg is csinált,de utána nem voltak megnyithatóak.
Ha valaki tud valami segitséget mondani azt megköszönném. Másik optibay-em vagy laptopom nincs,hogy kipróbájam.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Új bontatlan Apple Magic Mouse 3 (MK2E3ZM/A)
- ÚJ Bontatlan Apple Magic Keyboard (HUN)
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
Üzleti előfizetők hirdetései
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest