Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#13781) Ozsi009


Ozsi009
tag

Sziasztok!

Remélem ez a jó topik, ha mégsem akkor bocsi :)

Szóval van egy 2013 decemberében vásárolt Lenovo G500 típusú laptopom.
A következők a problémáim:

- néha a gép indításakor csak a Lenovo felirat jelenik meg, tovább nem lép, csak akkor sikerül elindítani ha ki-be kapcsolom és egyszer csak jó. ( érdeklődtem ezzel kapcsolatban már több helyen, az okát nem tudtam meg sajnos...)

- valamikor nagyon lassan tölt be a gép. Win7 Home Premium van rajta, és van mikor a win logo 5-10 percig is az indításkor a képernyőn látszik és csak utána tölti be az asztalt.

- nem vagyok nagy gamer az elmúlt fél-1 évben csak COD 2- vel játszottam vele, a lényeg az, hogy játék közben folyamatosan esik a teljesítmény és melegszik a gép. Tehát az elején mindenhol megvan mondjuk fix 125 FPS, 10 perccel később már csak 110, 10 perccel később már csak 80-90 FPS van meg ugyanott!! Ezt pont ma teszteltem.

-ma vettem észre, hogy csak 59%-ig tölt fel az akku. Egy órával ezelőtt még 60%-on állt meg. Ez az akksi halálát jelenti, vagy lehet valamiéyen szoftveres gond miatt is?

-takarítva még nem volt, ezért tudom hogy ráférne egy nagy takarítás, gondolom jó poros. Ez összefüggésben lehet mondjuk a teljesítmény csökkenésével a melegedés növekedtével?

Köszi!! :)

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.