Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicnumber
csendes tag
"gyerekek"..... WIN10 az egy (f)OS!!!
2x tettem ma újra... egyrészt... akárhogy kapcsolod ki az automata driver frissitést(szolgáltatásoknál, máshol, minden lehetséges helyen, bárhogy is tiltod, frissíti.... ilyet?!?!)
Mindkettő esetben ugyanúgy megint megakadt a driver miatt (amit windows update-ről nyomott fel... de legelőször a saját driver miatt akadt meg...) megállt a gépem..se kép se hang... se bios ...se boot ...fekete képernyő...amit korábban leírtam....
(mindkét esetben csak ez az "összes szellőző nyílás letapasztása és addig hajtás amíg le nem áll a forróságtól" segített...bios reset-el újra indult...mivel a túlfűtöttség miatt kilőtte magát a gép...///ha jól tudom///
)Fogtam , maradtam a Win7 nél... ezt a mocskos OS-t...
(aki egyáltalán nem ért hozzá... most ilyenkor vagy 10ezer kb kb a szervíz neki..vagy azt hiszi kuka a gép... ez hülye OS miatt...?!?!a gates művek bekaphatja
///win7nél lehet be volt rúgva/// )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
(aki egyáltalán nem ért hozzá... most ilyenkor vagy 10ezer kb kb a szervíz neki..vagy azt hiszi kuka a gép... ez hülye OS miatt...?!?!a gates művek bekaphatja
///win7nél lehet be volt rúgva/// )
Pyttawrx