- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
magicnumber #13667 üzenetére
Attól hogy a gép túlmelegedéssel újraindul még nem reseteli a biost!
Ellenben ha az akkut és a tápot valamint az alaplapi Cmos elemet eltávolítod majd 50-mp.-ig nyomva tartod a bekapcs-gombot akkor valóban resetel a bios ezt onnan is láthatod hogy az alaplap gyártási idejére ugrik a dátum.
Ezt az eget-verő baromságot hogy hűtés nélkül túlmelegedéssel újraindítjuk a gépet senkinek sem ajánlanám ,különösen a BGA beforrasztott procis gépeknél. -
user12
őstag
válasz
magicnumber #13663 üzenetére
Azért azt valljuk be, hogy amit írsz és egyúttal ezt a HP fórumon is lehet olvasni, nem egy szokványos javítási metódus.
Nyilván megvannak a módszerek arra, hogy a rendelkezésre álló infók alapján leszűkítsük a hibák lehetőségét, majd jöhet a részletesebb diagnosztika, amihez szintén szükség van az adott eszközökre.
És a dolognak ez a második fele, ami itt a fórumon nem valósulhat meg, így marad az, hogy a hozzászólók által leírt infók alapján ki-ki megpróbálja legjobb tudása szerint kitalálni, hogy mi lehet a baja.
Esetedben szerencsés volt, mert találtál egy megoldást, alkalmaztad és sikerült - gratula hozzá és kívánom, hogy még sokáig jó is legyen a géped -
Ren Hoek
veterán
válasz
magicnumber #13647 üzenetére
Ezek után én nem szívnék vele.
Bár furcsa, hogy ilyen problémát okozhat egy fos OS...Amúgy közben nézted, hogy adott ki jelet a HDMI-n, DVI-on? Lehet valahogy átkerült oda a jel a kijelzőről, ezért nem látszott semmi. Ez a hibrid néha tud furcsaságokat produkálni. Bár elvileg a külső monitor csatlakozót nem tudja meghajtani a DVGA, csak az integrált.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
magicnumber #13642 üzenetére
Nyomd 1 percig... nekem elvileg megoldotta a villogó led problémámat, mondjuk azóta visszajött de elvileg akku hiba.AC/Akksi ki, és úgy minden nélkül 1 percig nyomtam neki.Ja semmi, olvastam már próbáltad. Sorry. (Akkor csak annyit tudok javasolni, hogy HP-t soha többé, biztos csak én vagyok szerencsétlen, vagy a minőséget adták le...de horror szopás kategória eddig ez a Probook és használt Elitebook. Legközelebb maradok a jó öreg tejfölös Asus-nál
)
-
user12
őstag
válasz
magicnumber #13639 üzenetére
HP fórumon is írják ezt a lehetséges "javítást", de ott úgy, hogy takarj le minden szellőzőt és úgy futtasd a notit.
Valakinek működött, valakinek nem.
Ezért szerintem ne szedd szét a lapost, amúgy meg ha a cpu belső hőmérséklete felmegy egy bizonyos érték fölé, letilt és nem is indul, amíg vissza nem hűl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest