- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris1602
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Adott egy Lenovo SL400 laptop, használtan vettem kb egy éve, gyengus akkuval. A probléma okát nem tudom, intenzív használat mellett kb 60%ig merül, majd gyorsan hibernálja magát, kevésbé intenzív használat mellett kb 30%nál ugyanez. (elhasználódás mértéke 36%)
Vettem hozzá egy utángyártott akkut (ebay), aminél egy év alatt már 30% az elhasználódás, és csak akkor tudom bekapcsolni vele a laptopot, ha csutkára fel van töltve.. Mi lehet ennek az oka? Ha már be van kapcsolva, bírja másfél/2 órát, de ha mondjuk 85%on van, egyszerűen a bios-ig sem jut el a bootolás..
A régi akkuval elindul, de megbízhatatlan a százalékos jelzés, kevés ideig bírja..Érdemes lenne valamelyiket javíttatni(cellacsere a gyáriban)? Vagy vegyek még egy után-gyártottat itthon, és ha nem működik vigyem vissza? Vagy hagyjam a sunyiba az egészet, mert az után-gyártott cuccokkal csak a szívás van..?
Köszi a válaszokat előre isÜdv
Új hozzászólás Aktív témák
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest