- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murkesz
csendes tag
sziasztok!
két és fél éve vettem egy toshiba satellite m70-340 típusú gépet, és a minap eljutott egy holtpontra. :S
jóideje elkezdett olyat csinálni, hogy néha működés közben gondolt egyet, és kikapcsolta az lcd háttérfényét. először azt hittem, hogy meghalt, de nem.. csak a fény állt le, minden más működik közben. egy lehajt/fölhajt-tal megoldottam a dolgot: nálam sleep. próbáltam később kijelző ki-be kapcsolást beállítani a display lehajtására, de úgy nem kapcsolt vissza a monitor továbbra sem. épp ezért gondoltam, hogy biztos valami oprendszer hiba.. vagy valamivel össszeakad. és láss csodát, os reinstallt követően tényleg csomó ideig nem jött elő. (valószínűleg ez csak véletlen egybeesés volt.)
a lényeg, hogy az utóbbi hetekben ismét előjött a hiba, mígnem tegnapelőtt fogta magát, és végleg kikapcsolt a monitor. jobbanmondva annyira nem végleg: mikor elindítom/kikerül sleepből, akkor felkapcsol a világítás, de kb. 5 másodpercre rá le is kapcsol. próbáltam aksit berakva, próbáltam aksi nélkül. mindmind ugyanaz. és már bootoláskor előjön, tehát még biosban sem tudok nézelődni. (nem mintha erre lenne bármiféle beállítás is) minden más eddig kifogástalanul működött. sőt.. most is kifogástalanul megy minden, ha külső monitorra csatlakoztatom a gépet.
ötletek? hasonló problémák? megoldási javaslatok? tipp, hogy kb. mennyiből lehetne megcsináltatni? köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- MacBook Air (13 hüvelykes, 2014 eleje)
- Zbook 14 Firefly G10 I7 1370P/L14 /T14 G1/T490/T495/Hp 840 G6 I5/830 G6 I7/745 Ryzen 3 Dell X1 yogaH
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- PS Plus előfizetések
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest