Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#12063) MR!! válasza ElectroFM (#12059) üzenetére


MR!!
aktív tag

Hali !

Egyszer nekem is volt hasonló problémám:

asztali gépem egy Samsung HD LCD-tv használtam HDMI vel (HD7750-ről). Próbára jött LG FULL HD tv és arra kötöttem , ment tökéletesen stb, majd visszatettem a régi HD tv-m re és nem volt kép sehogy sem. Nem is érzékelte.Attól féltem, hogy kapott egy "pofont" a ki-be huzogatástól menet közben a vidkari és elszállt a HDMI kimenete.

Utána rákötöttem egy másik LG Full HD tv-re és volt kép. Gyorsan visszább vettem a felbontását és afrissítését a vidkarinak és rátettem a régi HD tv-mre. Így már volt azon is kép.

Javaslatom:

Állítsd lentebb a vidkari felbontását ill frissítését. Lehet, hogy a tv-ből nem tudja kiolvasni az adatait és ilyenkor neked kell hozzáállítani, mivel a tv-d nem fogja megjeleníteni azt a képfelbontást v frissítést amit nem támogat.

Ezután próbáld rákötni a tv-t. Ha így sem menne akkor hagyd rajta a tv-t és kapcsold ki (esetleg húzd ki a konnektorból is) majd kapcsold be a tv-t, hátha akkor feléled érzékeli a notid jelenlétét. Vagy hagyd a tv-t bekapcsolva a notit kapcsold ki és be. Ha így sem akkor már csak az maradt, hogy mind a kettőt hagyd bekapcsolva és húzd ki várj egy kicsit majd dugd vissza a HDMI kábelt.

Kicsit meg kell őket piszkálni, hogy beinduljanak, nem fog mindig pöccre beindulni...

miszter

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.