Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szdanika

tag

Sziasztok!
    Van már több mint egy éve egy Acer Aspire 5112NWLMi laptopom,és mostanában olyant vettem észre hogy a készenléti állapotból egyszerűen nem akar visszajönni a windowsba...Annyi történik csak,hogy ugye próbál visszaállni a rendszer,de a képernyő tiszta fekete,fel se villan,ezalatt a vinyó jelző ledje villog mintha töltene be a win,de nem,utána ha várok vele kicsit újraindul,de sajna akkor se történik semmi,csak pörgeti a vinyót is na meg néha ránéz az optikai meghajtóra is így az is hangot ad ki magából...Ezt játssza el párszor,de utána ki kell nyomni majd magától elindul és miután eltűnik az Acer logo utána van három sípolás és az F1 nyomásával megy csak tovább a windows bootolásig!
    Mi lehet ennek az oka,mert ezt szerintem azóta tapasztalom amióta BIOS-t frissítettem.Azt is egyik ismerősöm mondta hogy csináld csak,mert ártani nem árt,így feltettem a legújabb 3.13-as verziót! Kérdésem az,hogy okozhat-e a BIOS frissítés ilyen gondot,és hogy egy másik megoldaná-e a problémát,esetleg másban keresendő a hiba? Találkozott valaki már hasonló gonddal :F
    Válaszokat előre is köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák