- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok!
A problémám a következő. Vettem egy lenovo ideapad z510es laptopot, felraktam rá a win7et és minden működik szépen, kivéve a wifi. Folyton belassul, ledobál a netről, változtatja a jelerősség minőségét, sebességet (egyszer 300mbit/s, máskor 12 mbit/s). Először router hibára gondoltam (most vettem egy új TP LINK WDR 3600-at), viszont megnéztem ugyanazon a helyen ahol használva van a notebook a régi laptopom és azzal meg fixen 60-70mbit/s sebességet mér a speedtest, amíg az új 5-10 között. Állítgattam én mindent, próbáltam leszedni a wifi drivert, aztán felraktam a legújabbat de a helyzet változatlan. Sőt most már inkább még lassabb lett a net, alig hozza be az oldalakat. Ez hardweres hiba lehet, vagy amiatt lehet, hogy win7 van rá felrakva és nem win8/8.1? Mert ha lehet köze ahhoz, hogy win7 van és nem 8 akkor felrakom rá a 8.1et és megnézném úgy is, viszont ha azt mondjátok, hogy nincs köze ahhoz akkor nem szórakozok egy reinstallal, mivel van jobb dolgom is
Köszi szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest