- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok!
A problémám a következő. Vettem egy lenovo ideapad z510es laptopot, felraktam rá a win7et és minden működik szépen, kivéve a wifi. Folyton belassul, ledobál a netről, változtatja a jelerősség minőségét, sebességet (egyszer 300mbit/s, máskor 12 mbit/s). Először router hibára gondoltam (most vettem egy új TP LINK WDR 3600-at), viszont megnéztem ugyanazon a helyen ahol használva van a notebook a régi laptopom és azzal meg fixen 60-70mbit/s sebességet mér a speedtest, amíg az új 5-10 között. Állítgattam én mindent, próbáltam leszedni a wifi drivert, aztán felraktam a legújabbat de a helyzet változatlan. Sőt most már inkább még lassabb lett a net, alig hozza be az oldalakat. Ez hardweres hiba lehet, vagy amiatt lehet, hogy win7 van rá felrakva és nem win8/8.1? Mert ha lehet köze ahhoz, hogy win7 van és nem 8 akkor felrakom rá a 8.1et és megnézném úgy is, viszont ha azt mondjátok, hogy nincs köze ahhoz akkor nem szórakozok egy reinstallal, mivel van jobb dolgom is
Köszi szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- OLED TV topic
- Hardcore café
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest