- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus90
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, mert én sajnos már kifogytam az ötletekből, hogy hogyan tudnám behatárolni a hibát.
Adott egy gép: Dell xps l702x (i5-2520M, 8giga ram, 60giga ssd, 320 hdd, 550m vga)
Vásárlás: 2012. augusztusStory: 1 hete kaptam vissza a Dell szervízből a gépem, miután 3 hónapig tartó javításon esett keresztül. Cserélték az alaplapot, CPU-t, meg még 2 valamilyen csatlakozót, most nincs itt a gari papír már nem emlékszem. Kezemben volt végre a működő gép, egyből egy ssd formázás és rendszertelepítés (win 8.1).
Azonban szomorúan tapasztaltam, hogy valami nem stimmel. A lapost mindig +1 külső monitorral használtam, így van ez most is. A probléma, ami most előjött az az, hogy elindítok egy full hd videot és az akció jeleneteknél/gyors mozgásoknál pixelekre esik a kép. Emellett ha fut a video böngészni is alig lehet az interneten. Viszont a cpu és ram használat 30% fölé sosem megy... Tehát most úgy néz ki, hogy van egy csomó erőforrásom, de mégsem használja a gépem.
Hasonló dolog történik, amikor flash oldalakat nyitok meg, egyszerűen zavaróan belassítja a böngészést mindegy milyen böngészőt használok és szintén erőforrás felhasználás 0 mellette.Sajnos én már kifogytam az öteletekből, hogy hogyan tudnám megtalálni a hibát, remélem csak valami szoftveres, mert nem szeretnék megint búcsút inteni a gépemnek hónapokig. Ötlet merre induljak tovább?
szerk.: Még mielőtt gondom lett volna a géppel, tökéletesen ment pl DOTA2 + youtube full hd videók párhuzamosan, most ennek a terhelésnek a töredéke gondot okoz.
Igen, tudom, hogy a Dell kijön és helyben javít. Ez mindaddig működik, amíg van nekik alkatrész vagy a szervízes helyben tudja, hogy mi a baj. Én sajnos 1.5 hónapot vártam az alaplapra, majd 2 hétig vakarták a fejüket, mert nem tudták, hogy miért nem bootol még mindig be a gép, majd megint 2 hetet vártam az alkatrészekre, amelyek végül nem oldották meg a hibát, majd ismét várakozás és így sikerült 3 hónapig tartó javítást összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest