Hirdetés
Aktív témák
-
qantum
senior tag
az igény :
-jól nézzél ki
-legyen sok pénzed
kell ennél több egy csajnak ?!" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
sagvary
aktív tag
Itt máris visszajöttek a lányok szempontjai kérdése, meg a kor és a korkülönbség kérdése is. Érdekes ezeket már 2 hónapon belül felvetettük, kevés reakció volt akkor.
Hát, jó macsósan, meg viccesen, de rendesen alá lettek becsülve a lányok. Nem értek egyet egy csomó mindennel. Ezért jó a topic.
Oké most te is leírhatnád, hogy neked mik a szemponjaid. Hátha magamra ismernék."Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
sagvary
aktív tag
Huszár téma, időnként csak előjön (bocs):
Az érkezők azonban nem törődtek a sárral: odafent a patakocskát három fiatal katona torlaszolta el. Csak a legkülső látszott teljes hosszában, s hogy mezítláb töltötte a dombhajlat alatt az időt. Mióta? Azt hamarjában senki sem tudta, mert a halott katonákon ismeretlen egyenruha volt.
A magyar hadosztályparancsnok, Tanárky Béla vezérőrnagy kellett ahhoz, hogy kimondja valaki: ezek honvéd huszárok, s alighanem 1849-ben kerültek a megőrző töménysós aknavízbe.
Fiatalok voltak a huszárok, s a legbelső, a harmadik, bajuszos tiszt alig lehetett sokkal több húszévesnél. Arca a sodró, sós áramlat alól pozsgásan pirosodott, akárcsak a galambszürke dolmánya, amelyet mint hasznavehetetlent rajta hagytak, lám, az egykori temetkezők. Csizma azonban rajta sem maradt. Legtöbbet azért egy helybéli román úr, dr. Moldován György (vagyis Gheorghe Moldován dr.) tudott az ifjú katonákról.
- Mátyás-huszárok, Bethlen Gergely csapatából - mondta megilletődve.
Vízakna[ Szerkesztve ]
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
sagvary
aktív tag
Csak úgy!
Jellemzően mindenki a saját szintjéhez keres partnert.
A szint összetett, de lényegében benne van minden amilyenné váltunk, amit elértünk, amit átéltünk, amit kiismertünk, amennyit képesek vagyunk megérteni, és amennyit képesek vagyunk értékelni, stb.
Ha a megszokotthoz képest alacsonyabbak a követelményeink, ennek oka is saját magunkban gyökeredzik, és azt a szintet fogjuk kapni.
Ha a saját szintünket meghaladó partnert keresünk, akkor annak jellemzően elutasítás lesz a vége. Tehát fejlődni szükséges, de jó hír mivel az igény már megvan, így látható mely szintre fel kell jutni elöbb, hogy okés legyen.Mindig jobb felfelé menni, mert aki lefelé megy, az habár gyorsan halad, de az hanyat eshet! Igaz hogy felfelé néha meg pofára is lehet esni.
Na így érvényesül a magunk és a partnerünk kiválasztása során az igényesség.
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
-
dragonfx
veterán
válasz sagvary #41559 üzenetére
"Jellemzően mindenki a saját szintjéhez keres partnert.
A szint összetett, de lényegében benne van minden amilyenné váltunk, amit elértünk, amit átéltünk, amit kiismertünk, amennyit képesek vagyunk megérteni, és amennyit képesek vagyunk értékelni, stb."
ennyi.ez a titka mindennek.tökéletes megfogalmazás.aki boldog akar lenni ezt tartsa szem előtt."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
sagvary
aktív tag
Ezt találtam:
Milyen különbségek vannak 8, 18, 28, 38, 48, 58, 68 évesen a lányok között?
8 - Ágyba viszed majd mesét mondasz neki ...
18 - Mesét mondasz neki, hogy ágyba vihesd .......
28 - Már nem kell mesélned, hogy ágyba vihesd.
38 - Ő mesél neked, hogy ágyba vihessen téged
48 - Mesélsz neki, hogy ne kelljen ágyba vinned.
58 - Az ágyban maradsz, hogy megúszd a meséit.
68 - Ha ágyba viszed, az az igazi mese!!
-
Lirion
addikt
válasz Stalker-2572 #41562 üzenetére
Hát én nem látom sokkal öregebbnek a bnőmet, pedig idősebb nálam egy évvel. Sőt, simán letagadhatna 4-5 évet, rendre mindneki annyival fiatalabbnak nézi, aki nem ismeri.
-
Ijk
nagyúr
válasz Stalker-2572 #41567 üzenetére
Fizikailag, külsőleg. Najó, igyekszem tartani a szintet később is, de most érzem azt hogy ennél több nem igazán lesz.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
negyedes
addikt
az hogy a pics@ban van, hogy a jo noknek egy szerencsetlen csavo a baratjuk???
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
dragonfx
veterán
válasz negyedes #41573 üzenetére
pénz .ja meg mert csicskáztathatják ja.
ahogy mondjáűk az nem barát, kapcsolat.csak érdek, házibarát.takarít mikor kell, nyal mikor kell, pénzel mikor kell.ettől ő még tuti tovább pasizik...stb...baxki ez gáz Timi meg Moni lassan barátnők.kibeszélnek a hátam mögött.de azért mert rájöttek sorstársak.kellett nekem a 3asért kampányolni.a fagyi visszanyalt.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
negyedes
addikt
válasz Stalker-2572 #41577 üzenetére
na ja. uljek en is az asztalnal mint valami szerencsecsomag es varjam, hogy felszed 1 jo no?
tegnap ujra beszelgettem azzal a lanyal akivel kemeny 3 napot jartam. erdekes.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
dragonfx
veterán
válasz negyedes #41579 üzenetére
ezt ne tedd.ez a legrosszabb hozzállás.
a lényeg megvolt nem??..ne bánkodj max lesz még akcio.
megint belekadtam pénteken egy hajógyárir töltelékbe a moro2be.tök ari mosolyog beszélget.tánci minden.erre kérdi mit dolgozok.én nem hazudtam.utána nemsoká le is koccol.a fax ki vana sok pénzre menő ribivel. .hazudni kellett volna aztán reggel mikor felébred meleltt megmondani.bejátszható eltt volan elég ittas volt. ..mostmár ez a terv lesz.nincs a terv csak b és c.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
pat86
tag
Az arányokat nem tudom, de keressétek a különlegeseket. ismertetőjelük, hogy eltérnek a többitől.
-
Stalker-2572
veterán
Ha nő lennék én is olyan férfit keresnék, aki jól keres. Ez a sikersség egyik mércéje.
All Black...
-
negyedes
addikt
válasz Stalker-2572 #41585 üzenetére
2 honapja kb. irt messengeren.
-
negyedes
addikt
O kereset es eddig 1 szimpla beszelgetest se lehett vele lefolytatni, mindig lerazott vagy egyszeruen nem valaszolt(ezt megcsinalta 2x utanna mar nem is probalkoztam). Pedig szimplan csak beszelgetni akartam.
-
törölt tag
válasz Stalker-2572 #41584 üzenetére
Nem, ez annak a mércéje, hogy a piacon el tudják adni a tudását. De nem biztos, hogy amit el tudnak adni, az jó is, és az sem biztos, hogy amit nem tudnak eladni annyiért, az rossz. Szóval k*rvára nem mond semmit. Már azoknak, akik nem annyira anyagiasak, hanem valami másban (nem tömegigényben, mert az simán lehet igénytelen, ahogy az is jórészt) mérik egy embernek a nagyszerűségét.
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz #56474624 #41589 üzenetére
pedig egyszerű: a jelen társadalmi rendszerben sajnos fontos szerepe van az anyagiaknak. így a nők számára az ideális férfi _EGYIK_ mércéje az, hogy ebben a "versenyhelyzetben" hogyan boldogul. ebből valamennyire le lehet szűrni az adott illető rátermettségét, plusz nyilván a leendő gyermekek biztonságos jövőjére is pozitív hatással van, ami úgymond jópont. egyszóval mond valamit az, hogy valaki sikeres anyagilag. nyilván nem mindent (ezt senki sem állította), és nem feltétlenül, de attól még egyértelműen van információtartalma, és lehet pozitív hatással egy férfi nők általi megítélésére. sőt, egyértelműen kijelenthetjük, hogy egy férfi "értéke" nagyobbegyenlő, ha minden más küldő és belső pozitív tulajdonsága (amire egy nő figyel) állandó, és csak az anyagi helyzete változik pozitív irányba.
szerintem.A vér nem válik VAZZE!™
-
qantum
senior tag
válasz Stalker-2572 #41584 üzenetére
aki jól keres és normális !
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
adam_
senior tag
A volt barátnőmről utólag derült ki, hogy miközben velem volt, egy másik faszival is találkozgatott, flörtölt, én persze már "jókor" tudtam ezeket meg, már rég kidobtam a szűrét.
Viszont most elég érdekes viselkedik a csaj (ott van ezzel a pasival) én meg már tiltottam, töröltem netről mindenhonnan ahonnan lehet, de ő még írja a maileket, hogy nem akar elveszíteni mint barát, meg így meg úgy, meg hogy rohadt nagy lelkiismeret furdalása van.
Kérdezném, hogy így hogy tud akkor azzal a faszival lenni?
Mi a célja azzal, hogy nekem írogat, hogy szeretné tartani velem a kapcsolatot (és idéznék "akár személyesen is" mint Barát)?!Persze én visszaírtam, hogy engem örökre elveszített, mint embert is, erre még nem reagált.
Ezmiez most srácok?
-
adam_
senior tag
válasz Stalker-2572 #41595 üzenetére
Másik faszival kavart mellettem, miközben én voltam neki, de láttam, most már ki is van írva FB-n hogy párja xy. Na mondom fasza, ilyen csaj ez. Örökre leírta magát.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest