Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#41851) lajafix válasza Stalker-2572 (#41847) üzenetére


lajafix
addikt

a világ tele van SOK nővel, miért 1re vagy reménytelenül ráakadva? Megsúgom, hogy a nöknél kár várakozó álláspontot felvenni.

Rock'n Roll

(#41852) orbano válasza lajafix (#41851) üzenetére


orbano
félisten

lófaxt kár. el kell tenni talonba, és figyelni a lehetőségeket. persze addig élni kell az életet, és más nőknél próbálkozni. én pl. mostani nőmért nagyon oda voltam, de több barátőm, miegymás is volt (neki is), mire összejöttünk.

A vér nem válik VAZZE!™

(#41853) Ijk válasza Lirion (#41850) üzenetére


Ijk
nagyúr

Hasonló magaslovon ültem én is, amíg benne voltam a stabil párkapcsolatomban:)

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#41854) #56474624 válasza Lirion (#41849) üzenetére


#56474624
törölt tag

Kaptál egy kritikát és védekezésképpen támadsz, tipikus emberi vonás, mutatja, hogy te is épp olyan kommersz fiúcska vagy, mint az átlag.

Hát persze. Aludni is mindenki szokott. Olyan tipikus emberi reakció arra, ha ez ember fáradt.
Nézd, megmondom, engem mi tud dühíteni. A hülyeség, meg a hazugság. Az meg dől belőled. Ne ugorjunk már át azokon a dolgokon, hogy megmásítod a tényeket (pl. hogy szóltam-e már a csajhoz, vagy sem, szólítottam-e már le nekem tetsző nőt, avagy nem), és saját szájad íze szerint alakítod. Szóval akkor mi is a probléma? Min vergődünk épp? :N Mert ha azon, hogy még nekem tetsző nőt sem szólítok meg, akkor az megintcsak bukós a fentiek értelmében, nem egyszer volt ilyen. Arról meg nem tehetek, hogy jelen esetben számodra kifogásnak tűnik, hogy tanulni kell. Nyilván oka van, mert nem tanultál olyan elitebb helyeken, ahová még agy is kell, meg maximális koncentráció, pláne vizsgaidőszakban. És még az sem garancia semmire, lásd még villamosmérnöki.

A heves reakciókról ugye annyit, hogy nem én szoktam rendszerint oly hevesen beléd kötni, hanem te belém. Nyilván "segítőszándékkal", csak a stílust nem tudom hova tenni.
Már korábban is írtam, az általánosítások nagy mestere vagy. Szerintem azért, mert egyszerűbb próbálni mindenkire ráhúzni a vizes lepedőt, mint szembenézni azzal, hogy mivé lettél a profi személyiségfejlesztő tréninget követően. Érzed te, hogy szar van a palacsintában. :D

Egyébként sincs szükségem segítségre, irányítom az életem. Annyi volt ugye a kérdésem most, hogy mi a legjobb módja, hogy legalább időlegesen kiűzzem a fejemből a leányzót. Erre te kapva kapsz az alkalmon, és nekiállsz meghazudtolni, hogy ahh, kifogás, és mekkora baj van velem, amit orvosolni kell, de én úgyis makacs vagyok, és el vagyok veszve, bezzeg te kinőtted. Te akarsz segíteni rajtam? Ne vicceljünk már. Előbb megírom a saját requiem-emet. ;]

(#41855) Stalker-2572 válasza Lirion (#41850) üzenetére


Stalker-2572
addikt

"Minden nő rendes":D
Ne nevettes plz :R
Semmilyen ürügyet nem lehet kitalálni, mert már nem együtt tanulunk..... meg amúgy is vicces lenne, mert mindketten tudjuk h bejövünk egymásnak és nem nem csak haverkodnánk.... :)

ps.: minden általánosítás hamis :D(most akkor ez is?!:F) :D

[ Szerkesztve ]

All Black...

(#41856) Stalker-2572 válasza lajafix (#41851) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Ki beszél itt reménytelenségről? :D Szerintem valamit félreértesz.
Eltettem talonba ahogy orbano is megjegyezte :)) csak kiváncsi voltam ki mit lépne ebben a helyzetben ;)

All Black...

(#41857) Lirion válasza #56474624 (#41854) üzenetére


Lirion
addikt

Megsúgom, nem arra reagáltam, hogy el akarod felejteni a csajt, hanem a többi összehordott hülyeségedre. De úgy látom, a fene nagy elit iskoládban nincs jelentősége az írott szöveg értelmezésének. Még egyszer leírom neked, hogy megértsd a probléma gyökerét: tapasztalat nélkül osztod az észt a csajozásról és hurrogsz le embereket (igen, hihetetlen módon beletaposol az érzékeny lelkembe azzal, hogy engem is leszólsz, mindjárt sírok is egy csöndes sarokban...).

(#41858) #56474624 válasza Lirion (#41857) üzenetére


#56474624
törölt tag

Hurrogok le embereket? Amennyiben okot adnak rá, mint te is, úgy természetesen. Egyébként nem emlékszem ilyenre. Amúgy szép fokozatosan elterelted a témát, hogy legyen még okod pattogni.

A tapasztalat nélkül észosztás meg egyrészt nem állja meg a helyét (szerintem még mindig nem tudsz rólam semmit, maradjunk ennyiben, a meséket hagyd), másrészt ki a megmondója annak, hogy a sok tapasztalat ér is valamit?

Durván általánosítasz. Most is: minden nő rendes. Következő az lesz, hogy minden ember ugyanolyan (sőt nemre való tekintet nélkül).

(#41859) #56474624 válasza Lirion (#41857) üzenetére


#56474624
törölt tag

Ja és amennyiben hülyeség számodra, hogy két randi nem elég eldönteni, hogy tartósabb kapcsolatot is el tudnék-e képzelni az illető csajjal, úgy ismét csak azt bizonyítod, hogy nem látsz túl a saját orrodon. Igen, valakinek elég, nem vagyok ezzel egyedül, nem kirívó eset. Csak épp neked nem elég, meg Stalker-nek nem, na és? Akkor már nem is lehet igaz? Nem vagyunk egyformák. Se te, se én, se más. Ezt lenne jó megértened végre, az individuum, a szubjektum tiszteletét. :U

(#41860) Vladi válasza Stalker-2572 (#41847) üzenetére


Vladi
nagyúr

Annyira sejtelmesen fogalmazol, hogy nagyon.

Akkor rákérdezek: pasija van az illető hölgynek, akivel alakul valami kapcsolat?

Ha a válasz igen, akkor olvasd tovább. :DDD

Egyrészt 3.-nak lenni mindig a legnagyobb szívás (volt benne részem :O ), másrészt olvasd el a nyitó hozzászólást. ;)

Tehát? :U

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#41861) negyedes válasza Stalker-2572 (#41856) üzenetére


negyedes
addikt

En mar kolcsonzot nyithatnek annyi valon talonban. :))

Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor

(#41862) Lirion válasza #56474624 (#41858) üzenetére


Lirion
addikt

Mondom én, hogy az elit iskolában csak elbutulsz, már a memóriád sem a régi.. :(
A terelgetésről meg talán olvasgass vissza kicsit, hogy miről is írtam én neked eddig.

(#41859) Ba cy lus
Ja és amennyiben hülyeség számodra, hogy két randi nem elég eldönteni, hogy tartósabb kapcsolatot is el tudnék-e képzelni az illető csajjalJa és amennyiben hülyeség számodra,

Ahhoz elég lehet, hogy eldöntsd, kivel nem akarsz együtt lenni, de ahhoz, hogy kivel tudnál hosszútávon jó kapcsolatban együtt lenni, ahhoz nem. Majd ha egyszer legalább 1-2 héten át együtt fogsz lakni egy barátnőddel, akkor rá fogsz jönni, hogy rengeteg apróság van, ami randin nem derül ki, de még akkor se, ha éveken át együtt vagytok, de külön éltek. Nem látod, hogy mennyire tiszta, rendszerető, takarékos, pontos, milyen amikor felébred, meddig éjszakázik, mennyi ideig sminkel meg válogatja a ruháit, hogy főz (ha egyáltalán) stb... Az együttlét nem csak arról szól, hogy okosak vagytok és kielemzitek a kvantumfizika legújabb felismeréseit.
Mellesleg a szex sem úgy működik, hogy ha nem jó, akkor majd betanítod. Vannak fizikai korlátok is, pl. lehet neked túl kicsi/nagy az ő méreteihez a farkad és máris kellemetlenebb lesz az egész együttlét (ismerek olyan csajt, aki kétszer is ment orvoshoz a túlméretes barátja miatt), az is lehet, hogy amire te vágysz, attól őt a hideg kirázza és fordítva. Ráadásul a félte őrzött vágyakat sem az első 1-2 randin osztja meg az ember a másikkal, hanem inkább 1-2 év után.

(#41863) Vladi válasza Ijk (#41842) üzenetére


Vladi
nagyúr

Szerintem meg az egész azon ment el a vitában, hogy ő, meg korábban én is szimpátiáról beszéltünk. Ami meg benyomások alapján alakul, és igen néhány másodperc, vagy perc alatt.
1-2 randi, akkor már kialakulhat a vonzalom és így tovább.

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#41864) Vladi válasza Lirion (#41849) üzenetére


Vladi
nagyúr

"Kaptál egy kritikát és védekezésképpen támadsz, tipikus emberi vonás, mutatja, hogy te is épp olyan kommersz fiúcska vagy, mint az átlag."

Egyrészt szerintem már a legalja amit itt vita gyanánt műveltek. Másrész: és akkor mi van? Mi van, ha valaki olyan mint az átlag? Valójában az emberek 90%-a lényegében olyan mint az átlag, ettől normális.

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#41865) Ijk válasza Lirion (#41862) üzenetére


Ijk
nagyúr

"Mellesleg a szex sem úgy működik, hogy ha nem jó, akkor majd betanítod. Vannak fizikai korlátok is, pl. lehet neked túl kicsi/nagy az ő méreteihez a farkad és máris kellemetlenebb lesz az egész együttlét (ismerek olyan csajt, aki kétszer is ment orvoshoz a túlméretes barátja miatt), az is lehet, hogy amire te vágysz, attól őt a hideg kirázza és fordítva"
Úristen!:DDD:W

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#41866) #56474624 válasza Lirion (#41862) üzenetére


#56474624
törölt tag

Ó, dehogynem volt terelgetés. Igen, most visszatértél szándékosan a kiinduló problémához, de közben bizony bőven el-elkalandoztál, és nem voltál rest hazugságokkal sem megfűszerezni. Tudnám, mi okod volt rá... :U Tényleg, mi is? ;]

Amit meg a randiról írsz, arról már volt szó. Arról beszéltem, hogy hosszútávon el tudnám képzelni. Nem arról, hogy mindjárt megkérem a kezét, és biztos, hogy együtt maradunk. Semmi sem biztos. De ha nem is bízom, hiszek benne, akkor talán jobb? Nekem ugyan nem. :)

A szexproblémánál valóban lehetnek gondok, de jobb meg sem próbálni megoldani (nem a méretproblémára gondolok, mert az nyilván nem igazán lehet)? Hozzáteszem megint, hogy azért ez nem egy teljesen külön dolog, ki mit, hogyan csinál az ágyban.

(#41864) Vladi:

Einstein biciklizett. Hányan bicikliztek/-nek még rajta kívül? Akkor már ő egy ugyanolyan pali, mint bárki? Ne már. :))

Amúgy igazad van a vitával kapcsolatban, bár nem hiszem, hogy ez a legalja. Nem engem frusztrál rendszerint nyugalmi állapotban ("boldog békeidőkben") ő, hanem én őt. ;)

[ Szerkesztve ]

(#41867) Lirion válasza #56474624 (#41866) üzenetére


Lirion
addikt

Akkor én most elkönyvelem, hogy nem megy neked az értőolvasás és képtelen vagy figyelni a másikra, így pedig már világos, hogy miért hozakodsz elő ismét olyasmivel, amire én már korábban felhívtam a figyelmedet. Ja bocs, akkor mégiscsak figyelsz. :C

(#41868) #56474624 válasza Lirion (#41867) üzenetére


#56474624
törölt tag

Most komolyan azt akarod, hogy idézgessek, elemezzek? Tessék, így kezdted:

[link]
Itt valóban a randikról volt szó általában. Persze már itt is kezdted a sehonnai elméleteidet elővezetni.

Aztán így folytattad:

[link]
Itt már ugye jött, hogy nem vagyok képes megszólítani a csajt (amiről ráadásul szó sem volt!). Ez már nem az a téma, ráadásul légből kapott hazugság.

Következő:
[link]
Újfent a már bejáratott hazugság. Plusz még egyéb semmiből vett infók, képzelgések, elméletek rólam, kifogásokról, stb. Mese.

...

Akkor nem volt terelés, nem volt hazugság? Ne égesd már magad tovább a komplexusoddal. Figyelemreméltó, hogy közben mennyien reagáltak neked, és rájuk sem bagózol (én közben más topicban is jártam, matek, hifi, itt meg nem reagáltak rám). ;]
Nos én befejezem, de csak mert a többiek is nagyon unhatják, és nem vagy még vitapartner se, pláne nem korrekt, egyenes vitapartner.

[ Szerkesztve ]

(#41869) orbano válasza Ijk (#41865) üzenetére


orbano
félisten

Igazából mostanság csak azért nézek be néha-néha a topikba, mert asszonypajti néha vonyítva szalad ide, hogy megmutassa már megint emkkora hülyeséget sikerült összefirkantania :D de ez a szájkarate basszus... egyszer leállnak ugye?

A vér nem válik VAZZE!™

(#41870) Stalker-2572 válasza Vladi (#41860) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Csajnak van barátja, tetszünk egymásnak, nem fog találkozni velem, mert "rendes", pedig ő is tudja, hogy lehet velem jobban járna. Ennyi. :U

All Black...

(#41871) orbano válasza Stalker-2572 (#41870) üzenetére


orbano
félisten

ilyenkor kell csak barátként tenkiteni rá és néha elhívni mint embert találkozni ;]

A vér nem válik VAZZE!™

(#41872) Vladi válasza Stalker-2572 (#41870) üzenetére


Vladi
nagyúr

Ilyen van. De szerintem jobb nem belemenni egy ilyen 3-asba. Van sok más nő, találsz magadnak hamar.

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#41873) Stalker-2572 válasza orbano (#41871) üzenetére


Stalker-2572
addikt

nem érted......
Ő is tudja, hogy szimpatikus vagyok neki, meg én is úgy nézek rá (megjátszás lenne eleve barátkénz közeledni) éppen ezért nem tud létrejönni a találka :DDD

All Black...

(#41874) Stalker-2572 válasza Vladi (#41872) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Legtöbb jó nő foglalt :DDD de ja biztos akad majd, akiért érdemes lesz feladni a "szabadságom" meg az időm nagy részét :S

[ Szerkesztve ]

All Black...

(#41875) orbano válasza Stalker-2572 (#41873) üzenetére


orbano
félisten

Te nem érted. csak szerinted átlátszó megjátszó dolog a barátként tali. csak óvatosan kell, és akkor nem riad el. nem könnyű, ellenben roppant jó móka :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#41876) Stalker-2572 válasza orbano (#41875) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Ok, mondj egy pélát, ami szted nem túl átlátszó. :U Indokot a találkozásra.

All Black...

(#41877) pat86 válasza Stalker-2572 (#41847) üzenetére


pat86
tag

más kárán nem leled meg saját boldogságodat :DDD

(#41878) orbano válasza Stalker-2572 (#41876) üzenetére


orbano
félisten

fingom sincs, nem én ismerem a csajt. nyilván sablon szöveg nem sokat segít egy ilyen helyzetben. no meg sok múlik a metakommunikáción.
mondjuk így belegondolva jók azok a szituációk, amikor segítséget/tanácsot tudsz tőle kérni. nem kell sok, ezzel a lánynak is esélyt adsz, hogy saját "nem vagyok lotyó" védelmi mechanizmusait is megkerülje, elvégre ő feltehetően még szívesebben magyarázza be magának (a lelkiismeretét megnyugtatva), hogy ez csak semleges, baráti találkozás.
persze ez csak tipp :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#41879) Tim82 válasza orbano (#41869) üzenetére


Tim82
nagyúr

Amíg nem rendezünk nekik egy bunyót, addig nem tudják rendezni nézeteltéréseiket. ;]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#41880) orbano válasza Tim82 (#41879) üzenetére


orbano
félisten

az a baj, hogy ez már félig-meddig szexuális lehet náluk... úgyhogy én a rendezésből tisztelettel kimaradnék :DDD

A vér nem válik VAZZE!™

(#41881) pat86


pat86
tag

orbano most jól beszél :DDD

és támogatom a bunyó ötletét is ;]

(#41882) Goose-T válasza pat86 (#41881) üzenetére


Goose-T
veterán

Arra én is kíváncsi lennék, hogy tudná a való életben megütni egymást a két megmondóember. ;]

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#41883) #56474624 válasza Goose-T (#41882) üzenetére


#56474624
törölt tag

Sehogy, mert én eddig is csak visszaütöttem. Ő meg nyilván nem ütne. :DDD Amúgy megmondóember a franc, a vélemény az magánvélemény, és pont. De szerintem nem nekem van minden szituációra egyetlen tuti receptem.
Leszállhatnátok a témáról.

(#41884) Goose-T válasza #56474624 (#41883) üzenetére


Goose-T
veterán

Valami ilyesmire gondoltam. :DDD

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#41885) pat86 válasza Goose-T (#41884) üzenetére


pat86
tag

:DDD ;] ez beteg :DDD ;]

(#41886) Stalker-2572 válasza orbano (#41878) üzenetére


Stalker-2572
addikt

Szia! Elmondanád, hogy szoktál ismerkedni? Kezdjük a végén! ;]

All Black...

(#41887) lajafix válasza orbano (#41852) üzenetére


lajafix
addikt

'talonba'? önáltatás. :)

Rock'n Roll

(#41888) orbano válasza lajafix (#41887) üzenetére


orbano
félisten

nekem több kapcsolatom is lett ilyen önáltatásból. a mostani kapcsolatom is ilyen évekig tartó önáltatásból született :D
de nem kötelező ez, lehet egy irányba szaladni és megmagyarázni egy lányra, hogy fúúú most vagy őt, vagy spha többé senkit mert ő más, és nélküle nem élet az élet... nekem valahogy ennek nagyobb önáltatás szaga van... ;)

A vér nem válik VAZZE!™

(#41889) orbano válasza Stalker-2572 (#41886) üzenetére


orbano
félisten

csakis óvszerrel :DDD

A vér nem válik VAZZE!™

(#41890) lajafix válasza orbano (#41888) üzenetére


lajafix
addikt

igen, ez a kapitális önáltatás...:)

Rock'n Roll

(#41891) -NOKIA-


-NOKIA-
Ármester

Nem szoktam gondba lenni csajozás téren, elég laza / gátlástalan csajozós típus vagyok, simán odamegyek hozzájuk utcán / buliban... de most egy kissé zavarban vagyok.
Egy bevásárlóközpontban nagyon néz egy lány, állandóan kiszúr messziről, még most az ünnepi forgatagban is.. :B
Félek hogy mire odaérnék elpirulnék és meg se tudnék szólalni.. :D
Valami jó tipp egy ilyen helyzetre?

(#41892) Goose-T válasza -NOKIA- (#41891) üzenetére


Goose-T
veterán

Mondjuk "Szia, nem tudod véletlenül, merre van a játékbolt? A négyéves unokaöcsémnek szeretnék venni valamit..." Aztán ha elmagyarázza, akkor mondhatod neki, hogy fogalmad sincs, mit kellene venned, segíthetne esetleg a választásban. Esetleg a húgodnak ruha karácsonyra, bármit kitalálhatsz. Nem kell megvenni, mondhatod, hogy "jó ötlet, még a tesómmal megbeszélem". A telefonszámkérést stb. már neked kell elintézned.

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#41893) Lirion válasza -NOKIA- (#41891) üzenetére


Lirion
addikt

Képzeld el, hogy ez a csaj egy csak egy a sok utcai/bulis csaj közül. Valszeg vmiért túl nagy jelentőséget tulajdonítasz ennek a lánynak. Mondjuk akár azzal is odamehetsz hozzá, hogy meg se tudsz szólalni és félsz tőle, hátha értékelné az őszinteséget. :)

(#41894) Gergő_ válasza -NOKIA- (#41891) üzenetére


Gergő_
őstag

odamehetsz hozzá nyugodtan...talán azt is akarja
"Szia! Ne haragudj, hogy bámullak egy ideje. ynak hívnak..."

(#41895) orbano válasza -NOKIA- (#41891) üzenetére


orbano
félisten

"Szia! Te is itt bulizol?"

A vér nem válik VAZZE!™

(#41896) qantum válasza -NOKIA- (#41891) üzenetére


qantum
senior tag

húúúú te szerelmes lettél :D

" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "

(#41897) #56474624 válasza qantum (#41896) üzenetére


#56474624
törölt tag

Vagy csak emberére akadt: a csaj nagyobb pasifaló, mint amilyen nőfaló -NOKIA- kolléga. :DDD

(#41898) -NOKIA- válasza qantum (#41896) üzenetére


-NOKIA-
Ármester

Vagy inkább mindketten. :D
Azon gondolkozom hogy megvárom hogy végezzen, aztán elcsípem. ;)
Kösz a tippeket. :K

(#41899) qantum válasza -NOKIA- (#41898) üzenetére


qantum
senior tag

kezdheted szervezni a szilveszteri bulit :D

" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "

(#41900) -NOKIA- válasza qantum (#41899) üzenetére


-NOKIA-
Ármester

Fejlesztés alatt. :D

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.