Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#20387) tibi666


tibi666
senior tag

mióta az új lakásomban élek, hülye álmaim vannak.
kivétel nélkül minden éjjel, mikor ott alszom.
a totális baromságoktól eltekintve (pl. partizánokat végzek ki a második világháborúban, stb) van egy visszatérő motívum. minden éjjel álmodok egy-egy csajjal. régi nagy szerelmekkel, vagy olyanokkal, akikkel a munkám miatt napi kapcsolatban vagyok, de komolyabb kapcsolatot is el tudnék képzelni velük, vagy például ma éjjel a tőlem 100km-re lakó lánnyal álmodtam.

visszatérő motívum az is, hogy ugyan mindegyikkel összemelegedünk, egyik sem biztos magában. vagy a jelenlegi barátja, vagy valami más visszatartja őket, hogy szorosabbra fűződjön a kapcsolatunk, úgyhogy összebújás és csók és ennyi.

bárhol máshol alszom, ilyen nincs. se a régi lakásomban, se a szüleimnél, se mondjuk egy barátnál, vagy csajnál. de az új lakásban mindig. és már nagyon zavaró egyrészt az a sok zagyvaság is, amit összeálmodok, másrészt meg ez az összebújunk téma is, aztán reggel felébredek és rájövök, hogy az egészet megint csak álmodtam. na most ez vagy valami feng shui dolog lehet, hogy rossz helyen van az ágy esetleg az új lakásban (páran ezt mondták, de ebben én nem igazán hiszek), vagy a tudatalattim jelzi egyre erősebben, amit nyilvánosan igyekszem azért magamba fojtani, hogy most már tényleg nagyon vágyik a lelkem egy komoly kapcsolatra. szeretetre.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.