- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Crvsh3R #5969 üzenetére
Ezt most utólag meglehet magyarázni. A Windows 10 csak az új gépeket szereti, amelyen a BIOS UEFI firmware-specifikáció legalább 2.3.1-es verziója van. Ez lehetett akkor a gond. Képes lesz futtatni a géped a Windows 10-et? Itt megnézheted
"csak olyan gépekre lehet majd telepíteni, amik támogatják a hagyományos BIOS-t leváltó UEFI firmware-specifikáció legalább 2.3.1-es verzióját."
-
Kékes525
félisten
válasz
Crvsh3R #5963 üzenetére
Ezt nem értem. Ezt már te megcsináltad. Az esetuninstaller.exe és a remover6.exe szerintem ugyan az a program (uninstaller.exe az eredeti neve). Amit linkeltél az egyel régebbi verziójú, mint amit az esetuninstaller.exe néven tölthető le például innen: Hogyan távolíthatóak el kézzel az ESET biztonsági termékei
-
-
válasz
Crvsh3R #5954 üzenetére
Az nem jó hír! Én arra gyanakszom, hogy a Windows Defender miatt nem engedi el az összes modult.
Korábban nekem is voltak ilyen gondjaim sajnos. És amit linkeltem, az megoldotta.
Egyébiránt nem értem, hogy ezt a funkciót miért kell letiltani a Home verzióban a Windows 10-en belül. Nagy baromság, ha van baja a usernek.
Azt már próbáltad, hogy a Gépházban az Eset installálása elött letiltod a Windows Defendert teljesen? Lentről felfelé haladva minden funkciót kapcsolj ki. Utána géprestart és úgy telepítsd fel az Esetet. -
Greenebola
senior tag
válasz
Crvsh3R #4785 üzenetére
Csökkentett mód és futtasd le ezt: ESET Uninstaller
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest