Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz
Szellem.
üzenetére
Második az valóban hiba, béta verzió óta nem tudták javítani, elvileg már belső teszten van a javítás. Mondjuk az is igaz, hogy nekem szeptember 13-a óta egyetlen egy alkalommal állítódott el a GUI, egy WU kötelező újraindítása során, utána egyszer sem. Vagyis azt túlzás állítani, hogy rendszeresen csinálja.
Elsőre meg nincs ötletem, RC verzió óta (minimum 2 hónap, de szerintem keveset mondtam), nálam egyszer sem jelent meg figyelmeztető ablak, hogy valamilyen felhasználói beavatkozást kér a program. De a nemzetközi fórumon sem láttam még ehhez hasonló hibát posztolni.

Nem hiába írtam az előbb, hogy ne merüljön ki annyiban a hiba, hogy ide páran jelzik, vegyék fel a kapcsolatot a hazai supportal, ingyen van. Segítség elő, hogy a hiba előbb javításra kerüljön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest