Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
válasz
MPC2009
üzenetére
"Angol nyelven már elérhető az ESET népszerű biztonsági szoftvereinek, a NOD32-nek és a Smart Securitynek a 4.0 változata, a magyar változat megjelenése pedig a következő hónapokban esedékes."-Ezt 2009.Március 5-én írták,tehát hamarosan magyarul is elérhető lesz.
[link] -
e=mc²
őstag
Azert nem ajanlanam mondjuk celeron II-re 256Mb rammal a 3-as verziot

Nalunk sok ilyen gep megy xpvel, es oda 2.7 csak ami turheto...Killing:
Ugy tudom, hogy ami karantenba kerul, az mar csak a karantenban tarolodik. Az eredeti file helyerol mozgatva van a karanten mappaba. Tehat ha kitorlod, akkor a file is eltunik. -
válasz
wilddog
üzenetére
Vagy 2.7-es verziót teted fel vagy egy ősrégi 3.0-ás alverziót. A 3.0-ból a legújabb 2008 év végi adatbázissal rendelkezik a 4-es pedig 2009 márciusival.
2.7-et csak akkor használj ha win 2000-ed van, ha újabb rendszerrel rendelkezel ennél akkor ideje lenne 4.0-ra áttérni, nem fogja jobban a géped a 2.7-nél. Ha zavar az angol nyelv akkor 3.0-át tegyél fel, de már csak hetek kérdése a 4.0-ás magyar verzió megjelenése.
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Mikor próbálom frissíteni a Nod-ot (3.0) akkor azt írja ki hogy 'Általános fordítási hiba'.
Ezzel mit lehet csinálni?
Április 10.-én frissített utoljára.3999 a vírus definíciós adatbázis száma. -
Dictator^
veterán
keresgéltem, de nem találtam.
mindekinél kiakasztja a nod a gépet updatenél ? 2.70.39 verzióval, meg az előtte lévőknél is, updatenél, kiakad minden, olyan szinten, hogy videó nézés annyiara akad, hogy nézhetetlen. hd videóról nem is beszélve.
warcraft3 szinte megáll..
friss windows, 3000+os athlon 64, winxp32, 2giga ram, sata 2es 720as vinyó...
mindekinél ennyire kiakad update alatt? vagy nálam szar valami ? a 3.x es nod mégdurvább volt.
-
wilddog
tag
tegnap raktam fel a Nod 32 - őt és azóta sem tud frissíteni
mi lehet vele? miért nem frissít?, 2007-es adatbázis van rajta -
e=mc²
őstag
Sziasztok!
Olyan problema fordult elo, hogy egyszeruen nem tudom hol/hogyan lehetne tukrot letrehozni a 3-as verzioban.
Remote adminban teljesen jol letre lehet hozni, meg a 2-es verzionak is megcsinalja a tukrot.
De mivel roppant kicsi a rendelkezesre allo savszelem, ezert minden egyes nagyobb vegponton, (ahol tobb mint 5 gep van) beallitanek egy-egy tukrot, hogy ne terheljek a kliensek a halozatot.Elolvastam mar a manualt, abban tok 1xuen le van irva, hogy beallitasok frissites stbstb, csak nekem olyan ful nincs, hogy Mirror.
Config Editorban letrehoztam egy cfg filet, amibe beallitottam, es beimportaltam a klienbe, de szinten nincs beallitasi lehetosegem.Telefonon kertem volna segitseget a Sicontact-tol, de nem veszik fel a telefont

egyeb 5let?
-
sonykor
tag
Nem indult el az internetem délután. Fél órás próbálkozás után a NOD32 ezzel a vírustalálattal letiltott valamit: [link].
Most megy rendesen az internet. Mi lehetett ez? -
koxes
tag
Eset szmárt szekuriti alatt hogy tudok egy folyamat számára állandó kommunikációt engedélyezni?
-
t0m_
tag
sziasztok,
nem tudom uninstallálni a nodot, mert 1-2 fájlt állítólag használ 1 másik program :s de be van zárva minden, ami szóba jöhetne. ötletek?
-
válasz
cellpeti
üzenetére
Fájl kivételeket adhatsz csak szerintem, egy bizonyos pendrive-ot nem.
Egyébként új verzió jött ki, nagyon ajánlott frissíteni.
ESET Smart Security v4.0.417.0
ALL
* Fixed display of size when scanning multi-gigabyte archives
ESET SMART SECURITY
* Certificate list now correctly displayed in protocol filtering
ESET PERSONAL FIREWALL
* Added detection for Win32/Conficker worm in firewall
* Fixed detection of binary rules on IPv6 network connections
* Fixed detection of DNS cache poisoning attack
* Fixed detection of TCP streams
* Fixed issue with network disconnections with NICs and residential gateway routers
* Fixed potential hang during Windows login
* Fixed scanning of ARP protocol
* Fixed stop error (BSOD) in Windows Vista when accessing mapped drives
* Fixes and changes to ICMP filtering -
cellpeti
nagyúr
megadtam a NODnak a kulcsot,de nekem most is piros

-
cellpeti
nagyúr
Na megvan hol szkenneli a pendit(Narxis),de ablak nem jön fel,mert a háttérbe végzi.
Engem már csak az érdekelne,hogy kivételeket hol lehet benne tenni?

-
cellpeti
nagyúr
Valakinek fent van már a 4.0 verzió?
-
mexel
veterán
Ha másnál is lenne ilyen probléma akkor nálam a megoldás ez volt: Eltávolítottam teljesen a Nodot (registry-ből is kipucoltam)
Volt a registryben viszont egy rész amit később találtam meg, és csak a root teljes hozzáférés engedélyezése után tudtam törölni:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_NOD32DRV]Miután ezt a bejegyzést kiszedtem, utána tudtam telepíteni újból a nodot és el is indult.
-
Zalaymate
senior tag
Hali!
Tudna valaki nekem arról mesélni, hogy hogyan tudnám egy PenDrive-ra feltenni úgy a NOD Antivirust, hogy ahogy bedugom egy gépbe, azonnal elkezdje annak vizsgálatát és tisztítását?

-
McKane
senior tag
Hello!
Ha nincsen pénzed megvenni a Nod32-őt vagy Eset smart security-t ,akkor vedd meg havonta a -tudom nem a reklám helye, de akkor is: Chip, vagy a PC World magazint. -
ott minden hónapban adnak kulcsot. Én is ezt a módszert használom, és működik! Igaz nekem elő van fizetve az egyik.
Üdv.: McKane
-
mexel
veterán
Egy gyors kérdésem lenne. Régóta hibátlanul használom a Nod-ot, több gépen is. Most viszont nem indul a gépemen, és olyan üzenetet ad amit még eddig nem láttam:
"Nod32 - hiba történt a nod32 Kernel Szolgáltatásával való kapcsolódás során"Már töröltem (registryből is), újratelepítettem és mégsem indul. Kézzel sem lehet indítani.
A Spybot talált pár dolgot amit leszecskáztam, de mégsem indul a winnel.
Ötlet vagy tapasztalat? -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
hogyan tudok oldalt betenni a NOD32 3.0.67-nek kivételnek?
-
antikomcsi
veterán
Sziasztok!
Gondoltam megnézem a gépet egy nod32-vel, feltelepítettem, frissítettem, és dobálja is a piros ablakokat. De mi értelme van, ha nem tudja megtisztítani?
Oké, örülök, hogy megtalálja a gonosz vírusokat, de nem tudja se törölni se semmit.
Mi a helyzet ilyenkor?
-
jimmy87
tag
a hiba pontosabban: Feltelepítés után egyszerűen kiakasztotta a netemet. Letiltottam a tűzfal részét,- semmi. Mindent kikapcsoltam - semmi. Uninstall - semmi.
CSak egy modem restart és IP cím felújítás segített.
2x is megpróbáltam, beállítási lehetőséget nem adott, csak blokkolt minden nemű és irányú forgalmamat.
Kábelmodemem van, a kiszolgáló osztott IP címmel dolgozik. -
jimmy87
tag
válasz
sityuka80
üzenetére
Sziasztok!Nekem olyan problémám lenne,hogy XP SP2-n amióta fennt van az ess 4 néha nem megy a net!
Ez mitől lehet?Mielőtt felraktam,ment.Ha újra indtom a modemet,egy ideig megy,majd másnap nem.
Pl.
egnap este telepítettem fel,nem ment,modem újra, Allow sharing,ment.Majd kikapcs a Laptop utána este hol ment,hol nem.
Mi lehet a hba?
Válaszokat előre is köszi!
Vista-n eddig még nem volt ilyen gond.Mindkettő 32 bites. -
sityuka80
tag
Kipróbáltam a 4-es verziót de majd csak akkor hagyom ha lesz normális crack, fix hozzá.
Egyébként tetszik nekem.üdv.
-
sityuka80
tag
Hello.
Nekem 3911-es (2009.03.05.) vírusadatbázis frissítés óta nem frissít egyik gépen sem.
Nem esek kétségbe volt már, hogy 5 napig nem frissült pedig jelent meg frissítés hozzá.üdv.
-
mizu_
tag
Sziasztok!
Nektek működik a programösszetevők frissítése?
Nekem 2.70 és a 3-as verzió még sosem frissítette magát, pedig be van állítva, hogy kérdezzen rá. -
nova001
senior tag
Hello
2 napja vírust/spyware-t írtok a gépről... NOD-al és Spywaredoctorral leszedtem már mindent ami fenntvolt, erre ma ez a köcsög megjelent, és hiába zárom be percenként előugrik ilyen szövegekkel :@.
Google-n utána néztem hogy mi lehet ez és ahogy gondoltam spyware, NOD nem látja. SWDoctor megtalálja de hiába írtom ki vele mindig újra előugrik. Antivirus2009-et letudtam vele szedni de sztem ez megint vmi AVS féleség lesz. Aki találkozott már ezzel a g*civel írjon hogy lehetne megszabadulni tőle :!: :!: :!: Köszönöm szépenSpywaredoctornak vmi baja van az msupdater -el, sztetek? :roll:
-
pete_21
addikt
Megérkeztek a 4.0-ás végleges változatok. Smart Security és Antivirus is.
-
Tosee
őstag
mert vannak olyan vírusok, amik létrehoznak több fájlt aktiválódásuk után! Ez lehet pl. zip fájl is! Ha be van kapcsolva a rendszer visszállítás, akkor előfordulhat, hogy nem az a fájl a vírus, csak egy töredéke... és így hiába rakod karanténba, újra létrehozza, vagy visszaállítja magát!
-
Ennn
csendes tag
Hát ez tanulságos volt. Egyértelműen nem tévedett a Nod32, én voltam naiv.
Ahol csak a karantén-fájl van meg (más kiterjesztés) ott is felismeri és trójainak találja több kereső is a fájlt. Ijesztő belegondolni, hogy valamit évek óta használok, és most derül ki, hogy már eredetileg sem volt kóser...Amit nem értek, hogy ha valamit állítólag karanténba helyezek (többmegás .zip), miért van mégis ott, ahol volt?
-
Ennn
csendes tag
Sziasztok!
Problémám: hirtelen sok trójait-vírust kezdett el találni a Nod32 (2.7).
Azt olvastam, hogy ezek egy része lehet téves riasztás is (kiterjesztett heurisztikus keresés be van kapcsolva).Ha ilyeneket ír ki, hogy "valószínűleg ismeretlen NewHeur_PE vírus [7]" olyan program telepítőjénél, ami régebbi, és mindig gond nélkül használtam, akkor joggal gyanakszom, nem? Emiatt az össze "valószínűleg módosult" meg "trójai módosulat" üzenet gyanús lett nekem...
Hogyan különbözteti meg az ember a valódi riasztást a tévestől? A fájlok karanténba lettek helyezve. Milyen másik megbízható programmal lehet ezt eldönteni? Az működni fog átnevezett és karanténba helyezett fájlon is? Ha pedig téves, visszamásolom a fájlt a telepítőkönyvtárba, visszanevezem és kész?
Bocs, kicsit sok a kérdés, csak ilyennel még nem találkoztam.
-
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Nincs mit, örülök, hogy megoldódott.

Nekem is ADSL-em van, de ilyen problémám még nem volt. :S
-
gyáliSanyi
őstag
Köszi! Ez megoldotta a dolgot, most már 20 mp.-n belül tudok csatlakozni és mintha az oldalak is kicsit gyorsabban töltenének be.
ADSL-em van, de a későbbiekbe nem fog valami gondot okozni, hogy a szolgáltatóm időközönként új IP címet "ad"?Narxis Neked is köszi, néztem, de nem indul csak pár program, de azok is szükségesek szóval nem az volt a gond.
-
Ezért sárgul be az ikonja figyelmeztetés céljából 14 nappal a lejárat előtt. Mondjuk ez akkor is szemétség, bár lehet nem szándékos. Arra tudok gondolni, hogy ugye ha lejár a licenced akkor nem frissül az adatbázis, nem tud hatékonyan védeni ezért biztonsági okokból tiltja a netelérést.
-
Syde
tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Statikus IP címet kell beállítani a hálókártyának. És megoldódik a probléma.
Szerk: Feltételezem ADSL neted van. És a modem bride módban van.
Más:
Jómagam is ESET Smart Security-t használok legálisan, mivel havi rendszerességgel vásárolom többek között a PC Worldöt így, havonta kapok licenc kulcsot. Viszont van egy nagyon kellemetlen hibája az ESET SS-nek. Ha lusta vagy (már pedig én az vagyok) és a lejárati időn túl újítod meg a licenc-cet, akkor bizonyos portokat önkényesen letilt, (amiket nem lehet engedélyezni utána) illetve az USB eszközöket, főként a pendriveokra való írást képes megbénítani. A probléma nem egyedi.
-
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Próbáld felrakni a 3.0.684, ez a legfrissebb, eset.hu-ról letöltheted. Szerintem nem a Nod hibája, Futtatásba írd be, hogy msconfig és nézd meg milyen felesleges dolgok indulnak a rendszereddel. Ha nem vagy biztos benne, hogy mit tilthatsz le akkor másold be ide a nevüket.
-
gyáliSanyi
őstag
3.0.667.0-ás verzió (másnak is ez van és mégis gyorsabb).
2,7 GHZ duplamagos proci (C2D) 3 GB RAM, Eredeti windows XP SP3-as frissítéssel.Amúgy csak az MSN indul el, de az is amikor a Nod képe lement.
Még annyit, hogy amikor újra volt telepítve a windows és a nod-ot rátettem akkor is várni kellet vele a bekapcsolásnál.
-
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Milyen géped van? Milyen verzió a Nod? Milyen op. rendszer? Mi indul még a Nod mellett a Windows-zal?
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Eredeti NOD-om van és az lenne vele a gondom, hogy mikor elindul a gép 1,5 percet kell várnom, hogy eltünjön a Nod "felirat" a monitorról és csak azután tudok csatlakozni az internethez, sőt addig még a mappákat se nagyon engedi megnyitni, de mikor eltűnik akkor minden megy rendesen.Hogy oldhatnám meg, másoknak a kép hamar eltűnik a monitor közepéről.
-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Van egy problémám a NOD32-vel,kb 20-30x már felraktam külömböző gépekre gond nélkül,azonnali frissítéssel elindult.
Most viszont egy Gericom lapinál ezt a hibaüzit adja ki:
"Hiba történt a program modulok frissítése során (nem lehet kicserélni a jelenlegi fájlt)"
Már a NOD32 oldalán a leírtakat kipróbáltam nemhasznált,3x telepítettem újra de semmi,másik gépről amin működik átmásoltam a mappát akkorsem jó.
Valaki tudna megoldást rá az megköszönöm. -
pete_21
addikt
Értem, azért köszi a választ. Már több 3.xx-es verzióval is csinálja rendszeresen, azóta többször lett frissítve/újrarakva a NOD, és nem segített. A 4-est kipróbálom akkor majd, de lehet, hogy Win reinstall is lesz belőle, mert történt más furcsaság is... Lehet, hogy jobb lenne egy friss rendszerrel indítani...

-
pete_21
addikt
Lenne egy fontos kérdésem: valamelyik héten kiírta a NOD32-m a gép indulása után, hogy a rendszer lehet, hogy veszélynek van kitéve, és ha megnyitom a főablakot, ezt írja:
"A vírusvédelem le van tiltva
A víruskereső inicializálása nem sikerült. Az ESET NOD32 Antivirus moduljainak
többsége nem fog megfelelően működni."
Ugyanakkor a "Vírus- és kémprogramvédelem" ki van pipálva, mivel engedélyezve van. Hiába tiltom le, és engedem vissza, nem jó. Restart után is ugyanez. amikor múltkor csinálta, feltettem helyette a legújabb verziót, de most ezzel is csinálja... Telepítsem újra a NOD-ot? Vagy akkor már rakjam a 4.0 RC-t? Az hátha nem csinál ilyet...
Ui.: Vista 32 bitem van.
Előre is köszi a segítséget. -
A 30 napos próbaverziókkal mostanában erőteljes gondok vannak. Nálunk már több, mint egy hete van ez a hiba, és több gépen is jelentkezik. Megoldás az lett, hogy a 4.0-s bétát raktuk fel; az jelenleg működik; valamint egy másik gépen még ki lett próbálva a 2.7-es régebbi verzióra való visszatérés (elsőre az is működőképesnek tűnik, de lehet, hogy csak időlegesen, mivel a 3.0-nál is újratelepítéskor lehetett frissíteni, de utána 1-2 nappal már nem).
-
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Megoldódott!
-
pete_21
addikt
Hello!
Vistát használok NOD32 3.0.684-el. A progléma bizonyos időközönként jön elő. Ha rákattintok a gyorsindítási programok kettős nyílára, akkor kiadja a programlista fehér keretét, de a programok nem jelennek meg, kb. 20 másodpercre lefagy a Start menü /az Asztal, és a progik működnek/, ha rámegyek a Start menüre, ki is írja, hogy nem válaszol, a részletekhez ezt adja: Várakozás az alkalmazásnévre: ekrn.exe:AmonPort.
A Feladatkezelő szerint is az ekrn.exe 50%-os CPU-t használ. A NOD vírus és kémprogramvédelem/Kivételek résznél hozzáadtam a QuickLaunch mappát, de nem oldotta meg a gondot. Tudnátok segíteni?
Előre is köszi -
LLKobe
veterán
Üdv!
Tegnap leszedtem az ESET honlapjáról egy 30 napos próbaverziót, de ma már nem tudom manuálisan frissíteni, mert nevet jelszót kér... Ez miért van?

-
tupacamaru
veterán
Setup->Antivirus and Antispyware->Real-time file system protection->Configure->Real-time file system protection->Setup->Cleaning->No cleaning. Az ESS-ben itt kell asszem.
Próbáld ki hogy az antivirusban vannak-e ilyen opciók, szerintem lennie kell.
Ha nem nyert akkor SRY. 
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Nemrégiben a számítógépen visszaállítottam az időt egy program erejéig és most meg visszavettem a mai dátumra.
A Nod azt írja most ki, (Védelem állapotánál) hogy a virusdefiniciós bázis elavult és pirosan jelenik meg a tálcán.
A frissítések résznél pedig azt írja, hogy a virusdefiníciós adatbázis naprakész.Hogyan tudnám ezt megváltoztatni? (A licenc még 2010.06-ig van)
-
SP!T
addikt
Hali! Lehet már sokszor volt szó róla, de hol tudom beállítani a NOD32 3.0 verzióban, hogy ha talál egy általa vírusnak titulált fájt, ne törölje? Mert van 1-2 progim, amire azt hiszi állandóan... Nem találom erre az opciót!

-
castor7848
csendes tag
Üdv
Lenne egy problémám, a nod bejelentkező képernyője túl sokáig látható bekapcsoláskor, megpróbáltam egy IP címet beállítani a hálózati interfészre a hivatalos honlap szerint [link], de ilyenkor nem tudok internetezni.
Nincs esetleg valami ötletetek? -
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Tudtok mondani egy jó NOD32 3.0 és egy firewall párosítást?
-
cyberfly
csendes tag
Üdv mindenki!
A következő a gondom a 3,0-val. (lehet hogy írtátok korábban én visszaolvastam 1 picit csak nem találtam.... ha mégis ott van elnézést)
ADSL internetem van, és induláskor nagyon lassan tölti be magát a nod-ot (kinnt van az indítóképrernyő)
Ezt több gépen is tapasztaltam! Ahol viszont router van ott egyből elindul, nem kell várni semmmit!
Valami hálózati beállítás lehet a probléma?Akinek van valami ötlete az légyszi írja le!
Előre is köszi!!!!!!
-
WonderCSabo
félisten
Vmi nagy gáz van ESS 3-al. Kilőttem az összes más védelmet (Windows Tűzfal, Win Defender) és az ESS mégis összeakadt vmivel. Cfost is leszedtem, így is rossz volt. Az volt a probléma, hogy az összes net kommunikációt letiltotta, kivéve a torrentet. A ESS 4 Betaval semmi gond nincsen, most azt használom, a Cfost is visszaraktam, ESS 4 mellett semmi baj nincs.
-
Gááboor
tag
Sziasztok.
Egy fura jelenségre szeretnék segítséget kérni. Bootolás után nem tudok kapcsolódnia netre. Ha bemegyek a nod menüjébe és átváltom vagy interactiv , vagy automatic módra, akkor utána működik. Mindegy, hogy melyiket állítom be a lényeg, hogy át váltsam valamelyikre mert csak utána kapcsolódik. Sokáig azt hittem a hálókarival van valami, de az csatlakozik. Ezt a műveletet mindes eggyes indításkor el kell játszanom, mondom mindegy melyik módban hagyom.
-
spyduck
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
eddig is így volt és mégsem jó!
-
spyduck
nagyúr
Sziszatok!
Van némi problémám a NOD32-vel (3.0).
Ha bent vagyok hálóban, másik gépekkel összekötve nem látom őket, nem bírok adatokat áthúzni. Ha játszunk akkor is csak akkor látom ha kikapcsolom a NOD tűzfalat de érdekes módon ha azt kikapcsolom akkor se látom a többieket míg ők látnak engem. Mi a hiba???? Mit kell beállítani?
Netscannerrel látok mindenkit de én a Totalcommandert szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- World of Warships
- Futás, futópályák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 5
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Április 10.-én frissített utoljára.3999 a vírus definíciós adatbázis száma.
Félretéve a viccet... a programnak milyen verzióját használod?

egnap este telepítettem fel,nem ment,modem újra, Allow sharing,ment.Majd kikapcs a Laptop utána este hol ment,hol nem.

Próbáld ki hogy az antivirusban vannak-e ilyen opciók, szerintem lennie kell.
Ha nem nyert akkor SRY.