Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
McKane
senior tag
válasz
19870820
üzenetére
nem,nem aktiváltam a kedvedért.. Ez az Eset Smart Security ! Ez van az asztali gépen.
A notebookon van sima Nod32 antivirus. az megy még ujságos kóddal,15.-ig.
2.kérdésre: ha jól emlékszem,nekem is egy felh.név/jelszó páros volt,aztán azthiszem,valami kérdést tett fel, azonnal igenre nyomtam
régen volt már..
ha megnézed,van egy "hozzáadás" menügomb is a következő licencnek..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
McKane
senior tag
válasz
19870820
üzenetére
már szerintem nincs ilyen akció,épp akkor vettem mikor kijött az uj verzió.
eredetileg ESS-t akartam venni,de az uj verzió megjelenése alkalmából volt hogy "ha vesz ESS-t kap hozzá NOD32-t" .
hülye lettem volna nem kihasználni.
ez az akció csak 1-2 napig volt,mikor megjelent az uj verzió. Szerintem már nincsen..
a NOD32-t még az ujságos kóddal használom, itt a kérésed teljesítése:
később,ha kell,érdekel még, meg tudom nézni, hogy az ESS-ben üres-e az a mező. az a vásárolt verzió.
bocsi amugy a pontatlanságért,csak csúsztam a Spanyolo.-Svájc meccset..

nem a svájci gárdára tettem pénzt..
-
McKane
senior tag
válasz
19870820
üzenetére
ezt,spec én (még) ujságos kóddal tolom,megvárom azt a jul.15.öt. akkor majd beélesítem a megvásárolt kódot.
mert mikor megjelent a 4.2-es verzió,az asztalira vettem smart sec-et, és ajándékba kaptam hozzá egy sima nod32 antivirust is. de csak az ESS van beaktiválva a megvásárolt kóddal. -
BlackSeven
aktív tag
válasz
19870820
üzenetére
Hali!
Pedig elvileg ki kellene jeleznie akkor is, ezeknél a magazinos kódosoknál is, hogy meddig van az érvényessége.
Próbálj meg egy 'Frissítési gyorsítótár' ürítést majd utána egy kézzel elindított frissítést. Talán ekkor megjavul. Szokott ilyenkor segíteni az ilyen trükk. (többnyire)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)