Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuato
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, miért van az, hogy Windows indításkor kb 1000-1200 file-t átvizsgál az AMON? Olyan fileokat is megnéz, amik nem indulnak el bootkor. Elég idegesítő, mert amugy hamar bejönne a rendszer, de pörgeti a vinyót vagy 2 percig. Zone Alarm van mellé téve, ami csak a NOD32 után jelenik meg a tálcán. Lehet köze a kettőnek egymáshoz? (Egymást lassítják esetleg betöltéskor?) -
Brada
tag
Szasztok Lányok & Fiúk.
Kaspersky Anti Virus Personal v5.0.522-ről + éri áttérni Nodra?

-
Polacsko
tag
válasz
ballington
üzenetére
azok ki vannak pipálva,de nem erre gondoltam!hanem arra h a windows bootképernyője előtt lehet-e futtatni a nod-ot?mert eddig avastom volt és az lehetett!csak azzal megszívtam és azért cseréltem!azért volt jó a bootidejű keresés,mert akkor tudott törölni mindent amit megtalált(igaz h volt olyan mikor nem talált semmit pedig lett volna mit)!ennyi bajom van a nod32-vel,mert amit nem tud törölni annak kereshetem a forrását...eddig talán 2szer fordúlt elő és szerencsével is jártam,de mi lesz ha nem fogok...reinstall!na erre gondoltam!tud vki segíteni?
-
ballington
addikt
2004 decemberében és is előfizettem 1 éves licence-re, meg is hosszabbtottam további 1 évre (diákkal 50%-al olcsóbb
)
Szuper jó sztem. -
Polacsko
tag
hali
hogy lehet bootidejű keresést csinálni a nod32-vel?
előre is thx! -
maniac
senior tag
Nekem telepitesnel a kovetkezo hibauzenetet dobja ki:
(120) hiba tortent szolgaltatas regisztralasa soran. NOD32MOD_WINNT_HUNGARIAN_BASE
Ez mitol lehet? Regisztribol mar minden nod32-es dolgot eltavolitottam de igy se akarja a dolgot
. -
nálunk melóban 1 éve fut 6 gépen mindennap frissít mindent amit lehet aktív állandóan leveleket ellenőriz stb-stb... marha jó! meg is rendeltük újjabb 1 évre

semmi baj nem volt vele eddig, soha egy lefagyás, soha egy hibaüzenet, pedig w98 van és szedett-vedett olcsó és szar gépek... -
bugi69
tag
Én Nod-hoz dobtam fel Sygate Antivírust de állandóan sír ha megnyitok egy új weboldalt vagy néha magától is...
Ezt írja ::
PORT SCAN ATTACK LOGGED
Hol kell ezt beállítani hogy ne sírjon már ??
THX !! -
trevisz
csendes tag
Mi van a nod32-vel? Egy ideje nem működik az, hogy 30 nap után le, meg vissza. Illetve működik, de akkor nem tudok frissítést tölteni hozzá és 2005.07.x-i vírusdefinícióm van. Ötlet?
-
cousin333
addikt
-
Varga Csaba
aktív tag
A jó dolgokért meg kell dolgozni

Google a barátod
Töltsd le a klienst, telepítsd, regisztrálj és iratkozz fel a fent nevezett csatornára....
Utána már csak meg kell kérdezned.
(és esetleg megköszönni Csíbornak a rendességét)
Ez nem több, mint 10 perc (a válaszidőt nem számítva), sztem ennyit megér... -
Tompie
őstag
válasz
Varga Csaba
üzenetére
Nem írnád be ide mi az a mentőöv, mert nem igazán találom azt amit írtál. köszi.
-
Varga Csaba
aktív tag
Akinek gondja van vírusdefiniciós fájlok frissítésével, nem tud csatlakozni valami miatt az update szerverre (szerverhiba stb..) , annak javaslom hogy a Drótpostagalamb HWSW csatornáját keresse meg.
Az egyik ''galamb'' jóvoltából elérhető egy mentőöv arra az esetre ha nem működne a nod saját szervere.. (paranoira rulz) -
penene
őstag
Köszi!
Most valami régebbi verziót használok, vmi törtet, de tudom frissíteni...
csak AMON, meg a levelezőlevédés van benne... meg angol..
de tudom frissíteni szal jó.
De szívesebben ruháznék be egy újabb modellbe, csak sehogy sem sikerült megoldani
Úgyhogy vagy elkérem havertól a havi kódot az újságból, vagy havonta újrarakom (csak nehogy addig felmásszon a vírus
)
Mindig újat kell letölteni, vagy mindig ugyanazt kell visszarakni? -
penene
őstag
A trial tökéletesen ugyanazt tudja, mint a kereskedelmi verzió? nem gyengébb nála?
szal csak az a különbség, hogy lejár?? -
vakondka
őstag
Szasztok !
Nemrég raktam fel NOD 32-őt és Kerio firewall-t a gépemre.
Eddig minden OK is lenne, de a Kerio nem engedi ki a Total Commander-t.
Illetve a kapcsolat létrejön, elkezdi listázni a könyvtárat és ennél a résznél
meg is áll a dolog, mert a Kerio nem engedi a további kommunikációt.
Valakinek bármi ötlete ???
-
B-L-A-C-K
titán
Ezzel mit csináljak szerintetek

[link] -
gabs
tag
Üdv!
Az zavarjon, hogy a frissítési fájl mostanában digitális aláírás nélkül érkezik? -
bugi69
tag
válasz
Steelheart
üzenetére
Sajna nem tudtam kézzel törölni...
De különben beállítottam hogy törölje is a ganét ne csak karanténba tegye de semmi.A Csökkentett módot meg énse értem mert elvileg ott a vírus nem fut és ezért könnyebben le kellene írtania
Mit javasolsz még amit ki kellene ill. ki lehetne próbálni ??
THX !! -
Steelheart
senior tag
Vezérlőpulr->Rendszer->A rendszer visszaállítása fül, és ott van egy pipa.
Egyébként, ha beállítod, hogy ne csak karanténba tegye elsődlegesen, hanem törölje is rögtön a fájlt, akkor nagyobb eséllyel leirtja. Vannak vírusok, melyek a karanténba helyezés ellen védekeznek. De nem értem, hogy lehet az, hogy lefuttatsz az adott fájlon eg vírusirtást, törlöd, aztán visszamászik és megint van? Ugyanaz a fájl? Nem tudod kézileg törölni? (Bár csökkentett nmódból nekem NOD-al még sosem kelett kézileg törölnöm, mert mindent elintézett maga...) -
Henker2
addikt
Hy! Érdeklődnék, hogy a NOD32 létezik-e magyarosítottan vagy van-e hozzá magyarosítás?
-
bugi69
tag
Húú bocs ezt hol kell?
-
bugi69
tag
Még annyi hogy most lefuttattam Csökkentett Módban is meg is találta bele is tette Karanténba onnan letöröltem de az újabb vírusírtásnál megint ott fityegett a cucc.
Ja és nem a Víruskeresést futtattam hanem a Vírusírtást.
Szal nem értem... -
bugi69
tag
válasz
MyKonzerv
üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget ! Még annyi az XP tűzfalhoz ,hogy miként kellene konfigolni hogy rendesen működjön?
Aztán a fő problémám, hogy bekaptam egy vírust újra lett dobva az Xp de most megint szinte ugyanaz a felállás:
Talált vírusok száma:3
Aktív vírusok száma:1
Én magpróbáltam leírtani 2 x de nem szedte le.Betette karantéba onnan letöröltem de asszem az aktív vírus még mindig aktív.
Segítség !!!! -
MyKonzerv
senior tag
igazából az xp tűzfal, ha jól van konfigurálva, akkor az is jó, hiába szidják sokan
de ha másik tűzfalat akarsz, akkor a Kerio-ra esküdnek sokan vagy pedig a Sygate-re
én is a Sygate-et ajánlnám, mert kevés erőforrást használ, csendben végzi a dolgát és ingyen letölthető
nod32+sygate az egy jó kombó
szerk: csak meglett...pl innen szedheted, tök ingyenes, az elején kér majd nevet meg mail címet, de írhatsz fake-et oda nyugotan
[link]
[Szerkesztve] -
bugi69
tag
HI!
Nod-ot használok de mellé kelllene nekem vmi tuti tűzfal.Eddig az XP tűzfalát használtam.
Ti mit javasoltok ??
THX !! -
zoli400
csendes tag
Hello!
Na ma végigolvastam az egészet
és felmerült 2 kérdés:
1.: Nagyjából annyiból áll a NOD, hogy havonta frissítgetem és akkor midnen oksi? Tulajdonképpen a 4800+áfa csak a havi egyszeri ujratelepítésem díja? Ilyen egyszerű lenne?
2.: Tudom ez visszatérő: Thunderbird a levélkliens, Gmail POP3 a 995ös porton Citromail IMAP a 143as porton... IMON-ba beírom, hogy POP portok a 110 után a meglévő plusz 2-t és semmi
állítok a kompatibilitáson is és akkorsem semmi....
Akkor most mondjak le a levelek vizsgálatáról??? Valkinek sikerült már? Vagy van megoldás? -
qwertly
addikt
válasz
gege71.hu
üzenetére
Köszi a segitséget
,aszt hitem hogy velem semmi gond nem lehet és eszetlenül szetem mindent le a ruszki honlapokrol megminden P2P hálozatrol,szerencsétlen eTrust meg folyamatosan jelezte hogy virust fogot vagy trójait de idövel öis kinyúvat
most a Nod használom
.Egy újságot veszek abba meg benne van a havi kód úgy-hogy énis áttérek a nodra.
és egy kicsit vissza fogom magam mindenféle fájl nyitogatásba. -
REDeath
őstag
Helló. azt szeretném kérdezni hogy a nod32 email figyelése csak outlookra érvényes, vagy figyeli az opera levelezését is? és ha nem akkkor nyugodtan levelezzek az outlookkal mert levédi a nod32, vagy biztonságosabb megoldás az opera levelezés???
-
qwertly
addikt
válasz
gege71.hu
üzenetére
Ez igen
köszi a gyors választ na ezért szeretem eszt a fórumot.Az Apsolute Start Up meg is néztem és látam pár gyanus folyamatot.Öket karanténbe helyeztem de úgylácik az nem használt nekek.A gépen több partició van és mindegyiken van rejtett mapa MSOCache ezek mik? és én letörölhetem?Nem tudod?Azok a trójaiak és virusok hogyan tudtak a gépemre kerülni amikor mindent használok amit kell.A virúsirtó is mindig napra kész volt és a többi progi is.Igaz hogy dczek és emulát is használom de akoris napra kész volt a gép védelme.Vagy ilyen gyengus eTrus antivirus.Szerinted mi lehet.

-
gege71.hu
addikt
a hyberfile.sys miatt ne aggódj az a rendszer készenléti/hibernálási állapotakor a windóz által használt file. A rendszer nem ad hozzáférést a nod32-nek azért szól. Elvben szól a pagefile.sys miatt is. Az meg a lapozófile.
Na szal ha ezeken kívül nem talált több fertőzött szart akkor mindenokés.
Amúgy a task mangerben ha benézel a folyamatokba ott érdemes megnézni mik futnak.
A gyanús nevű exe-kre érdemes google-n rákeresni, hogy mi is az, ha nem ismernéd fel. -
qwertly
addikt
Segitsen valaki
,most tettem fel a Nod 32 mert kinyifant a eTrust Antivirusom beszetem valamilyen virust vagy trójait
.Elinditotam a gépet bejött az eTrust nyitó képernyöje,hogy virust talált
.Utána a virusirtó meghólt
a tálcán jelezte hogy inaktiv és nem lehetett elinditani.Pedig fent van a ZA a CounterSpy és folyamatosan elenöriztem a gépe.
Leszetem eTrust és feltettema Nod 32 elindult és ki is irta hogy talált fertözöt fájlokat a gép indulásakor.Ezt irta ki:,,Hiba történt a müveleti memória ellenörzése során.A müveleti memória nem ellenörizhetö''.Csökentett modba elindittotama gépet és koplet virus elenörzést tartottam majd 2 órát ment talált pár trójait és virust is.Ezek voltak Dropper.Delf.Qu,adobemgr.exe,TrojanClicker.VB.JY trojai,antisp.exe,Clicker.Agent,Molli,A féreg.Ezeket letöröltem és nem tudom hogy tényleg tiszta a gépem vagy még mindig van valami virus a gépemen.Hogy tudnám meg hogy nincsen virus a gépemen?
Mert ha elinditom a Nod virus keresöt akor elenörzéskor kiirja hogy C:\hiberfile.sys(fájl zárolva) hiba a megnyitásakor.Valaki legyen szives gyorsan válaszolni

-
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
az 1 hónap az naptári 1 hónap, vagy az installtól számított 30 nap? én ez utóbbit látnám logikusnak, de akkor nem értem, h történhetett, az ami történt, jelesül: kb 5 napja (akkor még január volt) van fent a nod32 (újonnan húzott winre), és ma azt vettem észre, h no update
manuális próbálkozásra meg jelszót kér, szóval képtelen vagyok frissíteni
akkor most az van, h szedjem le a februári verziót, vagy mi? ezek szerint nem érdekli, h még csak 5 napja használom, ha hónapforduló van, akkor is reinstall kell?
[Szerkesztve] -
Tompie
őstag
Valaki nekem viszont mondhatna egy jó, működő server beállítást, mert vagy nem akar frissíteni autómatikusan csak néha, vagy csak manuálisan, mert azt írja a napló, nem sikerült kapcsolatot létesíteni a serverrel, de ha rányomok a frissítésre akkor meg frissít

-
Zoliboy
tag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Akkor vki tegye már ki a link-et ahonnan és amit (NOD32) le kell töltenem az XP x64-hez...
Köszike

-
Zoliboy
tag
Sziasztok!
Felraktam a Nod32 x64-es verziojat, de egy bibi van...Sajna...
AMON ezt irja ki~ A fajlrendszer vedelem betoltese nem lehetseges.
Mi lehet a baj?

-
Zoliboy
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani honnan tudom letolteni a NOD32 64BIT-es virusirtojat?
Elore is THX!

-
bugi69
tag
Hali!
Van vírus a gépemen de a Nod Csökkentett Módban sem írtotta le.Mit tegyek hogy kinyírja ?
Pedig megtalálta csak nem akarja leírtani...
THX !!
[Szerkesztve] -
DieHard
senior tag
még mindig semmi

-
DieHard
senior tag
most nem sok pénzem van virusirtót vásárolni

ikább nem netezek nagyon hátha beindulnak az eval serverek -
DieHard
senior tag
hmm de ki is lépett, és továbbra sem megy
-
DieHard
senior tag
sziasztok! lenne egy kis problémám. feltettema a eset nod32, elvégeztem a szükséges vásárlást
de az istenért sem akarja update-elni magát. tudnátok segíteni. fontos lenne. köszi.
friss rendszert tettem
[Szerkesztve] -
nRu3
addikt
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
És azota hány nap telt ell, a frissités is müködik, nem ír ki licensz hibát?
-
nRu3
addikt
na látom tisztogatak a modok 
-
dpetiba
aktív tag
NOD32-nél az IMON, bekapcsolás után ki van kapcsolva, hiába hogy úgy állítom le, hogy be van nyomva. Mitől van ez?
-
Qru
MODERÁTOR
Sziasztok!
Tudom, hogy szubijektív meg stb...
De az Avast a jobb szerintetek vagy a NOD32? Most avast-használok, de van a NOD-hoz regisztry key-em, s nem tudom váltsak-e
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
.

)

tehát magyar. 
állítok a kompatibilitáson is és akkorsem semmi....
most a Nod használom
a tálcán jelezte hogy inaktiv és nem lehetett elinditani.Pedig fent van a ZA a CounterSpy és folyamatosan elenöriztem a gépe.

Ha nincs pénzed megvenni töltsd le havonta és telepitsd ujra.