Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1832) Vesa válasza Apollyon (#1829) üzenetére


Vesa
veterán

"Ha a playerek alá tennék a shipek építésének lehetőségét, akkor eléggé kivennék a procedural tech alól az egyik táptalajt."

A player hajónál nem érzem, hogy ez bármiféle kárt okozna a koncepcióra nézve. Gyakorlatilag a procedural rész abban az értelemben megmaradna, hogy üzeltenként eltérő lenne a kínálat, tehát így is össze kéne vadászni a megfelelő alkatrészeket az univerzumban, de így meglenne rá a lehetőség, hogy olyat építsen a játékos ami az igényeinek megfelel. Meglátjuk, beteszik-e. Sokan kérik, de ez mondjuk nem jelent semmit.

"Másrészt én mindig csak gazdag rendszereket látogattam (prosperous, wealthy, advanced, high supply stb.) mert ott biztosan találni max slotos S class hajókat."

Az a baj, hogy a játék osztályonként generál slotokat, tehát hiába tetszik nekem egy hajó, ha az nem Hauler, vagy Exotic Hauler, akkor soha nem fogok belőle 48slotosat találni! És innentől megette a fene az egészet, mert pont a Haulerek többsége ormótlan, aránytalan rondaság. A szép hajókra meg nem lehet slotot bővíteni. Na ezért nem jó ez így.
Megírtam már nekik, nem is egyszer! :-) A Hotas vagy legalább joystick támogatással együtt, mert az a másik bajom, hogy rettenetesen arcade az irányítás. Nyilván, soha nem lesz ebből szimulátor, de azért az,hogy a hajóval nem tudok lebegni, se finom gázvezérlésre nincs lehetőség (vagyis nem tudok egy általam kívánt sebességet tartani), az gáz. Vagy rohan, vagy cammog a hajó, a kettő között gyakorlatilag nincs semmi. sajnos ez a konzolos irányítás miatt van, de PC-n az ember ennél többet várna.

Az Elite más kategória, az dedikáltam szimulátor, a galaxis ott valós csillagászati adatokra építkezve épül fel, tehát alapvetően egy sokkal komolyabb játék...LENNE, ha nem szarnának rá évek óta, és nem hagyták volna magára. Mert gyakorlatilag semmi tartalom nincs benne, minden cél kimerül abban, hogy nagyobb és táposabb hajód legyen, és bár van planetarty landing, de értelme az nincs, mert tök üres minden, sziklákon kívül sehol semmi, azt a néhány scriptelt alien bázist vagy roncsot, meg pár monotith-ot leszámítva.

Egyébként most X4-ezek. :D X3-ban van 3000+ órám, remélem ebben is lesz. Más kérdés, hogy szokásos Egosoft termék, tehát zero day bugos rendesen. De ha kipofozzák, jó lesz.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.