Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#1192) yash


yash
senior tag

Van egy elado Wii konzolom :) Wiikey2 modchippelt, 2 remote, Eredeti Wii play, Wii sports, 4 ujratoltheto Philips akku bontatlan csomagban, Resident Evil - Umbrella Chronicles eredeti, egy kardozos jatek, aminek a cime megint nem jut eszembe :), meg vagy 40 jatek, GC config DVD, zsiruj tok a DVDk-hez. Ajandekba kapsz egy TRiWing nintendo csavarhuzot (hasznos, ha le akarod szerelni a chipet mert szervizeled a gepet, de erre nem volt meg szukseg nagyon)

Kulon elado vagy Wii-hez vasarolhato: neoya vga2 transzcoder. ami arra jo, hogy monitorra tudod kotni a Wii-det a Playstationodoet, Xboxodat, a PC-det, szoval akarmit. www.neoya.con-on van rola info. van hozza xbox kabel meg wii-s is, meg monitor addon kabel is.

Arat most igy hasrautes szeruen fogok mondani, legyen mondjuk a Wii konzol az osszes cuccal 350 euro, a transzkoder meg mondjuk 150. Mindegyik hardver kb 2 honapos, perfekt allapotban, profi tulajtol. Sehol egy hajszalnyi karc a cuccokon, minden csilivili, mintha most jottek volna Japanbol. Garlevelek, papirok, stb, megvannak, szamla is. A neoya-ra nincs gari, mert kinabol jott, de amugy nincs vele gond.

Az alap garancialeveleken felul sajat magam adok plusz egy het kiprobalasi garanciat (de a postakoltseg felet a vevo allja akkor, amig visszajon a cucc egyben), ami azt jelenti, hogy visszaadom a penzed, ha atvertelek!

Minden csilivili allapotban, karcmentesen! Nyugodtan ra lehet fogni, hogy vadonatuj.

Szerintem jo akcio, de lehet alkudni is ;)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.