Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
addikt
válasz
Keller16
üzenetére
Én úgy tudom ilyenkor levonják a játék dobozos árát, legalább is anno ezt hallottam, mivel így annyival csökkentett áron tudják eladni. Mondjuk nem tudom, hogy hogy csekkolják meg mivan ha nem szólsz (gondolom majd a kövi vásárló aki megveszi jelzi, hogy nem okés és akkor lehet megy a dádá).
-
NyMRooD
addikt
válasz
Elderath
üzenetére
Ezzel csak egy probléma van, hogy előbb a csak alapgép csomag került fel és utána a bundle, én megrendeltem az alapot, majd amikor lett bundle megrendeltem azt és utána lemondtam az alapot. Az alapot első nap rendeltem, a bundle-nél volt lemaradás. Tehát előfordulhat, hogy én azért nem kapok csomagot mert valakinek nem jut alap de elfogadja a csomagot
De egyébként meg fordítva az igazságos, csak ugye erre is figyelhettek volna. Mondjuk most éppen úgy vagyok vele, hogy szerintem nem élek az előrendeléssel, szóval nem idegeskedem emiatt. Várok a vásárlással, előbb eladom a switch 1-et meg egy ps4 pro is itt porosodik már 2 éve, attól is meg kellene válni. -
NyMRooD
addikt
-
NyMRooD
addikt
válasz
Delirious
üzenetére
Mondok egy merészet, a két zelda + DK Bananza meg amiket itt felsoroltál elfognak férni a beébített tárhelyen. A felsoroltaknak nagyrésze nem coop (ha jól tudom, de javítson ki vagy igazoljon valaki), tehát a több kontroller továbbra is felesleges (max +1 pro), a tok és fólia meg tényleg nem a világ. Mondom, én csak a beugró árat sokkaltam amit tippeltél, bőven meg oldható már kevesebből is (és nem is javaslom azt amit leírtál, mert fölösleges). Ettől függetlenül, hajrá, teljesen mind1, hogy milyen idősek a gyerekek, jó esélyel élvezni fogják

-
NyMRooD
addikt
válasz
Delirious
üzenetére
Ha a Mario Kart nem érdekel akkor főleg nincs szükséged a 2 pro kontrollerre, elég 1 is (a másik három játék nem coop, szóval a másik pro ráér, addig 1 valaki meg ha mégis veszel coop játékot is, nyomhatja a joycon-okkal, van hozzá átalakító a csomagban), ha pedig nem akarsz joy-con-al vacakolni és nem szeretnéd handheld-ként használni a gripek és a tok + fólia sem kellneked, illetve jelenlegi tudás szerint csak az az egy bundle lesz, szóval akkor a játék nélküli konzol kell a számodra. Biztos jól jön majd a nagy tárhely, de a felsorolt játékok mellé még 2-3 odafér az alap tárhelyre is, szóval az sd is ráér. Tehát a 210k-s alapgépre, lesz szükséged, elsőre a BotW bőven velég, mert azt sem 5 perc végig játszani + a DK Bananza, ja ez így is kb 300k körül van, de ha nincs most fölöslegesen annyid akkor valóban tökmind1. Személy szerint én előrendeltem de 2 konzolom is van amit el akarok előbb adni. A matekot csak azért írtam, mert az, hogy a beugrás 500k az nem állja meg a helyét, még a te igényeidre szabva sem. Saját tapasztalat szerint pl nekem kezdéshez a felsoroltakból "csak" az MKW bundle + tok / fólia kombó kell, a DK később jön, a Zeldák megvannak és van előfizum így ott a váltás nem kerül semmibe. Sőt a DK is ráérős lesz, mert van backlogom. A gép árából meg lejön egy Oled és egy PS4 pro ára, ha sikerül őket eladnom, szóval talán viszonylag olcsón megúszom (lehet mégis veszek egy pro kontrollert).
-
NyMRooD
addikt
válasz
Delirious
üzenetére
Induláshoz nincs szükség 500k-ra, megveszed a konzolt (ha érdekel annyira és / vagy spórolni akarsz) a kart-al együtt, hozzá a Case és a screen protectort az 240k, esetleg az egyik Zeldát okosan, ahogy Sirandrish írta és kész is, ezzel el is leszel nagyon sokáig. Ehhez a 4 játékhoz az SD kártyára semmi szükség nincs, a 2 pro kontroller és a grippel is várhatsz amíg pénzed lesz, a játékokat meg kár be spájzolni, főleg a 2 Zeldát egyszerre.
-
NyMRooD
addikt
válasz
nagyatt
üzenetére
BotW és TotK esetében sem ismert a pontos összeg, a chatgpt kamuzik, nekem nem is mondot csak annyit, hogy valszeg több tízmillió dollár, te meg tényként hozod. A becsült összeg (“iparági szakértők szerint”) előbbinél 120, utóbbinál 150 millió. Egyébként a csapat méret ezeknél is 300 fő körül volt. Amúgy 34 millió ment el csak a BotW, az ha még 700 millióval számolva is több mint 3x haszon.
Légyszi ha valami infót hozol gugliz utána, mert chatgpt és társainak az a feladata, hogy válaszoljon neked és ezért ha nem tudja is kamuzik.
-
NyMRooD
addikt
Azért is írtam, hogy talán, rágugliztam és azt írták, hogy warez játékok még nem futtathatóak, igaz tavaly október-novemberi hír volt. De a mondanivalón nem változtat, nem azon múlik a feltörés, böngésző nélkül megvagyok, de ennyiért azért azt a pár streaming szolgáltatást beengedhetnék.
-
NyMRooD
addikt
válasz
kicsako
üzenetére
A PS5 és Xbox Series konzolok is rendelkeznek böngészővel és streaming appal is és talán még nincsenek feltörve, a Switch pedig nem rendelkezik ezekkel és fel van törve, szóval nem ezen múlik, csak akaraton. Ennyi pénzért én elvárnám egyébként, hogy legyen rajta, akár használnám, akár nem.
-
NyMRooD
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az a baj, hogy 1-2 "szakmai" újság úgy ír az USA import vámokról, hogy direkt hergelje az olvasót, van ahol arról írnak, hogy 1 misi lesz itthon az iphone emiatt, csak tudnám miért.
-
NyMRooD
addikt
Na közben l.skywalker igazolt is, japánban a nemzetközi verzió 69980 yen amire rájön pár százalék áfa, az az eu-s ár euróban, mire magyarországra kerül a párszázalék áfára rájön a magyar csodaáfa miatti különbözett is, illetve előbb yenből euróra majd euróról forintra történik egy váltás, egyik sem napi árfolyamon megy végbe, hanem megvan határozva egy import árfolyam, ami jó esélyel magasabb mint a napi és meg is van a magyar ár. Régen amikor jóval erősebb volt a dollártól az euró kb működött az 1:1-ben váltás, de most már nem, mert ha a dollár árat átváltod akkor arra egy általános áfa (tippre a legalacsonyabb vagy a német) rá van számolva eu-n belül, usában az államok között van ahol nincs áfa, pontosabban 0% ezért van áfa nélkül a dollárban megadott ár.
-
NyMRooD
addikt
Az európai ár kb 19% áfávak van, az amerikai ár nem tartalmaz áfát, a japánt nem tudom, de lehet ott sem (+ a gyártáshoz közel van
). Erre még rájön a bivaly erős magyar forint és a világbajnok áfa + vám + artisjust. A techcuccoknál annyira nem szokott eltérni az msrp, ha nagy a különbség azért bizony az adott ország szabályozásai, adói a felelősek. -
NyMRooD
addikt
válasz
szildavid90
üzenetére
Április 2. délután 3 órakor kiderül, addig sajna a kinézetén és a nevén kívül minden csak spekuláció. Egyébként a Switch 1 már 8 éve van piacon és már akkor sem számított csúcshardvernek, szóval én a helyedben megvárnám, hogy legalább az ára és tudása kiderüljön és eldönteném. Illetve megjelenés előtt lehet csökken majd a Switch 1 ára.
-
NyMRooD
addikt
Na csak beleszólok újra
(bocsi):
1. Nem biztos, hogy jönnek, nincsenek bejelentve ezek pletykák, bár a Halo-t pletykálták ps-re is, szóval jó esély van rá
2. Nem a next-gen kezd ilyenekkel, az, hogy MS ezeket kiadja nintendo konzolra és ott pont next-gen van a véletlen műve, az MS ezeket a stratégia váltása miatt adja ki (ha és amennyiben kiadja), ha ezek portolhatóak Switch 1-re annyi befektetett idővel mint amennyivel Switch 2-re akkor oda is fognak jönni. Ha tavaly vagy tavaly előtt jött volna a Switch 2 akkor ezekről még csak pletyka sem lenne, ha meg jövőre akkor lehet végül nem jönnének.Egyébként jogos a felvetésed, hogy ne 25 évvel ezelőtti játékokról szóljon a bemutató videó, de elfelejted, hogy Nintendo-ról beszélünk, a Switch életciklusa arról szólt, hogy mit remasterelnek vagy remakelnek a korábbi nintendo konzolokról
-
NyMRooD
addikt
Megjegyezheted, meg lehetnek fentartásaid, de egy pletykált lista egyetlen egy tétele alapján (ami ráadásul a kiadó stratégia váltása miatt jön más platformokra, ha jön egyáltalán), én nem következtetnék arra, hogy megint jönnek a 10-20 éves játékok. Egyébként meg pont te vagy az egyike azoknak a topikban aki józanon gondolkodik és nem várja azt a Switch 2-től, hogy 4k 60Fps-ben menjen minden.
szerk.: Én csak emiatt téptem a szám, hogy az az egy Halo nem teremt semmi új szabályt és a legújabb third-party AAA címek közül sem várnék minden játékot switch-re.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Az MCC-t már egy ideje pletykálják (PS-re és Switch-re), hogy utána infinite jön-e az jó kérdés, simán benne van, hogy nem, viszont ha MCC jön és multi platform címmé változik a Halo, akkor a folytatás már egész biztosan fog (ha nem is day1) jönni a többi platformra ami elbírja.
-
NyMRooD
addikt
A Halo-n kívül melyik játék 20 éves azon a listán? Csak a Halo-t tudod kiragadni, mert a többi játékkal nem állja meg a helyét az érvelésed. Azzal kapcsolatban meg azt nem érted meg, hogy az MS most változtat a stratégiáján és ahogy playmore is leírta "kifacsarják az utolsó cseppet is mindenből ami van", ez azzal jár, hogy kiadnak szinten mindent is ami a One és Series konzolokra megjelent tőlük az elmúlt 10-15 évben, köztük a Halo MCC-t is a többi platformra (azokra ahol még nem volt), az, hogy pont ekkor jelenik meg a Switch 2 a véletlen műve, PS5-re amúgy is jönne. Az összes többi MS játék a listán viszonylag friss cím vagy live service és PS-re is nemrég vagy mostanában jelentek meg. Én sem tartom ezt egy jó trendnek platformon belül, de így, hogy más platformra jönnek és nem valami helyett, nincs vele bajom, egyébként is hol húzúk meg a határt, milyen régi játékot adhatnak ki más platformra, maximum 1-3-5-10-20 éveset? Nekem van xbox-om, szóval engem az sem érdekelne ha egy cím sem jönne PS-re és Switch-re, ezeken a konzolokon egyiket sem fogom megvenni, mert GP-ben ott vannak "ingyen", de eltudom képzelni, hogy vannak olyan PS és Switch tulajdonosok akiknek nincs Xbox-a, ők miért ne kaphatnák meg ezeket a címeket?
Igen a multi miatt talán jobb döntés lenne az Infinite, de az egy büdüs nagy bukta volt, azért nem azzal kezdenek, lehet az nem is lesz, de abban szinte biztos vagyok, hogy a következő Halo már igen (feltéve, hogy elfut Switch 2-őn).
Illetve újra leírom, hátha végre átmegy, ez a lista nem a launch címeket tartalmazza, hanem kb azokat a címeket amiről már volt pletyka, hogy jönnek Switch 2-re.
-
NyMRooD
addikt
De az a lista szerintem nem egy nyitó lista, hanem ahogy fentebb is írtam az eddig pletykált címekről szól, lehet hozza majd az Indy-t, az új CoD-ot, meg Awoved-et is az MS a Switch 2-re. Ne Switch 2 nyitócímként tekint rá, az MS kiadja a Halo-t PS-re, meg akkor már Switch 2-re is. Az, hogy kb ez egybe esik majd az új konzol indulásával a véletlen műve. Ha jövőre jelenne csak meg a Switch 2 lehet nem hozná ki rá, ha tavaly jelent volna meg, akkor meg nem nyitócím lenne.
szerk.: Ez nem egy erőgép lesz, a Nintendo konzolok nem arról szólnak, a legjobb esetben is az előző gen alap gépeivel lesz pariban, ha a mostani ps5 / xbox series-re megjelenő címek jönni fognak rá, esetleg azoknak a nyugdíjazásáig, már az is csoda lesz.
szerk2.: playmore tökéletesen leírta.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igen, a wars 1-2 én sem hiszem, az 5-ről meg meg is feledkeztem. Szerintem itt csak annyiról van szó, hogy az MS most engedi ki boxról a Halo-t ezért az alapokkal nyit, mert olcsón megtudja lépni, aztán majd jön az infinite is, ha nem előzi meg a következő rész, mert akkor lehet, hogy a feledés homályába merül a többi platformon.
-
NyMRooD
addikt
Brad Pitt pont azt mondta, hogy annak élő multija van, nem látom, hogy hol beszélt a "szinglijéről" szóval ennyit arról, hogy ki hogy értelmez. Szerintem hamis általánosítás amit írsz, mivel a listáról a Halo az egyetlen aminek van folyatatása, az összes többi játék vagy aktuális vagy live service, olyan ami még él (talán még a Fallout 4 ami nem ilyen, nem tudom, hogy van-e élő multija vagy a helyett ott a 76). A Halo meg speciális eset, amit most enged ki az MS a kezéből és egyszerűen azzal nyitnak ami lefektette a sorozat alapjait.
Nekem azzal nincs bajom ha egy régi játékot hoznak vissza az életbe, főleg ha ez egy új platformon történik (itt nem a Sony féle 50x kiadom a tLoU remasterelt formájára gondolok, az tényleg gond). Azt kell megérteni, hogy ezek nagyrészt nem más helyett készülnek el, hanem azért mert ezek földön heverő pénzt jelentenek és ebből finanszíroznak újabb címeket.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Értem, tippre az a logika mögötte, hogy van egy ilyen gyűjteményűk, akkor jelenjen meg minden Halo a konkurenciára is, tippre majd jön az Infinite is, záros határidőn belül, illetve utána majd a most készülő rész(ek) is. Tippre ahogy fentebb is írtam ez a lista azokról a járékokról szól amikről volt már pletyka.
Egyébként játszik valaki az infinite multijával, van annak bármi értelme?
-
NyMRooD
addikt
Még mindig nem értem, hogy mi a gond azzal ha a kiadók kiadnak korábbi játékokat is egy új platformra, nekik ez lényegében ingyen pénz, majd jönnek a folytatások is, de pont a Halo-t emeled ki ami egyedüli a listáról aminek van újabb része. Launch körül kiadják PS5-re meg Switch 2-re is, ha jól fogy jön az infinite is és majd az új rész már day1 fog jönni. Ez a lista nem az összes third-party játékot jelenti ami a switch2-re valaha elkészül, ezek inkább azok amelyekről már volt pletyka. Valószínűleg jelenleg a third-party játékokat még a Nintendo nem engedi bejelenteni, majd az áprilisi direct után lesznek bejelentve.
-
NyMRooD
addikt
Azok az MS játékok jönnek PS5-re is ha jönnek Switch 2-re és valszeg azért az a csomag mert abban az infinite-on kivül minden Halo benne van, utána majd valszeg jön az infinite is. Egyébként meg ha jól tudom az infinite egy vacak az eredeti részek meg mesterművek. Illetve erről a listáról ezek a third-party címek csak a bevezetés szvsz és vannak ott modernebbek is (Dio4, Starfield, AC Shadow, etc), ha ezek jönnek jó esélyel jönnek majd mások is. Inkább az a kérdés, hogy ki akar 2025-ös címeket switch 2-őn ps4/xbox one szinvonalon játszani, azokhoz ott a ps5/series s/x vonal.
szerk.: kérdés, hogy hogy pozícionálja az új konzolt a Nintendo, mármint akar-e versenyezni a másik két gyártóval, mert ha nem akkor most sem lesz céljük a sok AAA third-party cím.
-
NyMRooD
addikt
Nem arról szól a hír, hogy hamarabb jön,, a horizon és indie után egyáltalán nem lepődnék meg ha multi platform címé válna. Halo és flight sim pletykák is mennek egy ideje, hogy multi platform címek lesznek és jönnek ps5-re meg switch-re is, az egész listában talán az utóbbi a meglepő, hogy elfut majd switch 2-n. Szerintem simán lehet valós a lista, launch utáni első évben ki jöhet az összes cím switch 2-re.
-
NyMRooD
addikt
Az MS kiadja a Forza-t PS-re, ha annál a címnél elengedik az exklúzivitást akkor szvsz jó esély van a pletykált switch 2-es MS játékokra is.
-
NyMRooD
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gondolom okkal cserélték le a régi megoldást, switch-en elég általános, hogy kotyog a joy-con.
-
NyMRooD
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Bocsi, az előbb nem töltött be a kép, ez alapján igazad lehet.
-
NyMRooD
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Mármint a videóban? Az szerintem switch v2, nem oled, de mind1, úgy is kiderül majd.
-
NyMRooD
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az s1 olednek viszont nem ugyan akkora a kávája mint az s1 lcd-nek, szóval nekem érzésre nem nagyobb, de persze attól még lehet simán 8 colos, majd kiderül áprilisban. Az is lehet, hogy oled, a káva meg csak azért ekkore mert nem akartak batár nagy kijelzőt, a gépnek meg kellett a hely.
-
NyMRooD
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem is mondtam ilyet, vagy ha úgy jött le nem akartam. Arra céloztam, hogy hiába lesz nagyobb a switch 2 kijelző, a nagy káva miatt valójában akkora lesz mint az oled switch kijelzője.
-
NyMRooD
addikt
Éveket várni a vásárlással tényleg nem éri meg, de azért legalább a kávát lefaraghatták volna ha már nem oled, így nekem pl ránézésre nem lesz nagyobb a kijelző ha oled switch-ről váltok switch 2-re, a káva fog nőni. Illetve ha már a hardver erőn spórolnak a hordozhatóság miatt, akkor illene a kijelző fogyasztását is visszább fogni úgy, hogy oled, szerintem valami régi vacak minőségű lcd lesz ez. Mondjuk nincs ebben semmi meglepő, első naptól nyerni akar a hardveren a Nintendo, szóval most sem egy műszaki csodát várok.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Elderath
üzenetére
Mert csak akkor lehet új generáció ha más a design? Vagy nem nagyon értem, hogy miért lett 1.5.
Mondjuk ha LCD akkor szégyelje magát a Nintendo, hogy így spórolnak 1.5 dollárt a gyártáson.
szerk.:
#1092 Jacob Gibbs - Engem sem zavarna, ha nem lenne ekkora a káva és nem akarnának pár év múlva eladni drágábban ugyan azt csak oled-el
. Sajnálom, nagy erőt nem vártam / várok tőle, de reméltem, hogy egyébként rendben lesz.#1088 TBT - akarod mondani: április 2. majd kiderül, hogy mit tud és milyen launch címek lesznek, amikor majd megjelenik az év egy későbbi időpontjában.
-
NyMRooD
addikt
Az nVidia egyedi chipet gyárt(at) a Nintendo-nak, a gyártást több cég végzi, mivel az nVidiának ez nem nagy biznisz valószínűleg az általa "innen-onnan" (TSMC, Samsung, etc) vásárolt gyártókapacitást nem pazarolja erre, ezért tippre ezt a Nintendo intézi, ő vásárol magának gyártókapacitást, szummázva nVidia chip lesz amit a Samsung gyárt a Nintendo megrendelésére.
Én elképzelhetetlennek tartom, hogy exynos-ra váltana a Nintendo, grafikus teljesítményben kis túlzással még a mostani switch teljesítményét sem érte el a Samu, főleg nem rendelkezik olyan tudással mint pl az upscale (nem tudom mi a neve).
-
NyMRooD
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Mivel nincs hivatalos bejelentés nem 100%. Az meg, hogy mikor lesz kint, a pletykák szerint idén, de ugye a pletykák szerint az elmúlt 3-4 évben mindig jött egy pro is karácsonykor meg tavasszal, aztán látjuk mi lett belőle.
-
NyMRooD
addikt
"Teljesen hektikus egy akció során, hogy mely játékok akciósak, és milyen mértékben." - Nem is állítottam az ellenkezőjét, csak annyit mondtam, hogy olyankor általában olcsóbbak vagy kb annyiba jönnek ki.
"digitális korszak lesz, én akkor fejezem be ezt az egészet" - nem akartalak meggyőzni, hogy ne, csak megjegyeztem, hogy ha hagyod a konzolokat akkor a gaming-et is hagynod kell, mert a PC a te szempontodból már elesett, de gondoltam, hogy ezzel tisztában vagy, csak megyjegyeztem.
-
NyMRooD
addikt
Ha a lemez szalmabáb akkor az is, hogy elveszíted a digitális vásárlást, egy bolt bezárás után sem veszítette még el senki.
Azt egy szóval sem mondtam, hogy mindig olcsóbbak, de akciósan általában azok szoktak lenni, a probléma, hogy megjelenéskor drágábbak mint lemezesen.
A ragnarök most nem akciós, akciósan 17 szokott lenni, arúkeresőn a legolcsóbb 16790 szállitással. Egyébként szerintem nem hivatalos eladó, Elitet kell megkérdezni, hogy adhatják ennyiért (hivatalos boltokban 20+ ezer), de ez már nem ide tartozik.Egyébként meg mind a kettőnek van előnye meg hátránya, de sajna ma már hiába van meg lemezen, ahhoz is töltögetni kell a patcheket. Én a digitális megosztás miatt a digitálist preferálom (régebben meg az is ok volt, hogy nem kell a lemezeket cipelni), de megértem ha neked a lemezes jobb.
-
NyMRooD
addikt
Pc-t csak azért hoztam fel, hogy ha a konzolok is áttérnek a csak digitális megoldásra akkor nem csak a konzolozás ér neked véget hanem a videójátékozás is. A használt piaccal hasonlítod össze a digitálist, digitálisan akciósan általában olcsóbbak mint lemezen, még teljes áron is (nem a használt lemezekkel hasonlítom össze). Ha játszani akarsz a phantom painnel akkor a digitálissal kb 1 óra (internet sebesség függő, de azért az 1 órába és lassabb kapcsolattal is beleférsz), lemezesen ha nem egy nagy városban laksz és nem boltból veszed 1-2-3 nap (ha boltból veszed jó esélyel ugyan ott vagy). A lemez tönkre mehet, elveszíthető, etc, digitálisan ott lesz (ha bezár a shop akkor is lásd eddigi példákat). Lemezes verziók nagyrészt jatszhatatlanok, mindenhez van day1 patch (ha a konzol bolt úgy zár be, hogy nem férsz a játékhoz, a patchez sem fogsz). Szóval 2 előnye van a lemezes verziónak, kiteheted a polcra és eladhatod.
+1 digitálist vehetitek ketten is, day1 -50%, ilyet nem tud a lemezes.
-
NyMRooD
addikt
Csak nem vetted észre, max kéthavonta leviszik annyira. Persze ez azon nem változtat, hogy ha most akarsz vele játszani és a ps5-ös verzióval akkor +10 ezerbe kerül, viszont ha vársz -3 ezer a lemezeshez viszonyítva, sajna a digitális boltokban az alapár lassan csökken (bár lemezeknél is ha nem használtat veszel), viszont az akciók egyre nagyobbak. Egyébként volt "ingyenes" is ps+-on belül.
Akkor azzal feladod a videójátékozást mint hobbit, mivel PC-n már a lemezekre is egy steam kliens kerül, ráadásul a játékipar is ott tart, hogy ami a lemezre kerül az sokszor játszhatatlan (nembeszélve arról, hogy az sem lesz a tiéd).
Amúgy teljesen megértelek, pl switch-re én sem merek digitálisan vásárolni, ha bejelentik a BC-t majd akkor. A másik két konzolra is csak azért merek, mert az xbox hozzáállása miatt várható volt, hogy a ps is bevezeti. De pl a steam is megvártam amíg elég nagy nem lett, hogy ne tűnhessen el a sűlyesztőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De egyébként meg fordítva az igazságos, csak ugye erre is figyelhettek volna. Mondjuk most éppen úgy vagyok vele, hogy szerintem nem élek az előrendeléssel, szóval nem idegeskedem emiatt. Várok a vásárlással, előbb eladom a switch 1-et meg egy ps4 pro is itt porosodik már 2 éve, attól is meg kellene válni.
Sirandrish