Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
-
(rögzített hozzászólás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
David888
tag
Már csak 1 hónap....
-
David888
tag
2/4/2025 van, szóval ma mutatják be részletesen?
csak leesik valakinek mielőtt belém áll
-
David888
tag
Egyébként így, hogy nagyobb lett a kijelző, már azért szeretnék egy hivatalos Nintendo DS emulátort a Switch Online keretein belül. A két kijelző emulálása talán elférne vertikálisan is
-
David888
tag
válasz
gainwardgs #1197 üzenetére
Sajna a Nintendo választotta a beszállítót és a beszállítót meg nem érdekli mekkora káva lesz a konzolon. Érdekes, mert anno azon vitatkoztunk a kollégákkal, hogy pl. a Sony miért nem tud káva nélküli telefonokat gyártani. Lehet, hogy ez japán szokás
-
David888
tag
válasz
hombre[EU] #1166 üzenetére
4k-ban
-
David888
tag
Ez LCD kijelző lesz.
-
David888
tag
Olyan ez, mintha az új évet várnánk
-
David888
tag
válasz
Farkassacred #976 üzenetére
Már le se merem írni
-
David888
tag
Úgy néz ki, annyira nem is volt kamu
Már nagyon várom a holnapot -
David888
tag
-
David888
tag
válasz
l.skywalker #869 üzenetére
Oké főnök, bocsánat
-
David888
tag
Erről szól a topik ember... "találgatós topik most még"
-
David888
tag
Reddit:
Handheld módban Steam Deck , dokkolva pedig a PS4 pro teljesítményéhez lesz közel. -
David888
tag
-
David888
tag
No akkor nekem ez így tárgytalan. Csak a Nintendo címekért nem fogom megvenni. Ha bukni fog a konzol, akkor az a teljesítménye miatt lesz.
hombre[EU]: Na ez az, hogy azzal takaróznak, hogy handheldnek milyen erős konzol, de egy nyomorult FPS címet nem tudtam normálisan kijátszani a switchen.
-
David888
tag
Szóval a jövőheti CES-en hivatalos bejelentés is lesz?
-
David888
tag
Ne már! Megint a 4k 60fps vitánál tartunk? Azt hittem ennek a fightnak már vége lett februárban
Az én tippem szerint lehet majd választani performance és resolution mód között, mint más konkurens konzolon: 1080p 60fps vagy Upscale 4k 30fps
-
David888
tag
Maradt a jövőhét, mint bejelentés?
-
David888
tag
válasz
Sirandrish #331 üzenetére
Pedig készülj fel, hogy itt is 30 fps lesz a cél, max 1440p-ben minden külsős címnél. Én befejeztem a Nintendot, mert túlságosan is családbarát lett (hiányoltam az FPS címeket). Viszont a Mario Kart-ot megsirattam.
-
David888
tag
-
David888
tag
-
David888
tag
Újabb pletyi áradatok redditen, röviden
- Bemutató június-július környékén
- Samsung 5. generációs V-NAND tároló (de lehet félreértettem és a játékkártyákra lesz igaz)
- Tegra T239 rendszerchip -
David888
tag
Sajna egyre többet cikkeznek arról, hogy 2025. március lesz a megjelenés. Arra hivatkoznak, hogy szeretnék elkerülni a készlethiányt.
-
David888
tag
Újabb fincsi pletyka, hogy lesz rajta "szelfi" kamera, amely képes lesz felismerni az emberi kézmozdulatokat és lesz haptikus visszajelzés is: [link]
-
David888
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest