- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
mike1334 #24780 üzenetére
Én az Acekool store-tól vettem, de már nem kapható náluk a termék.
Ha most kéne vennem, itt van két eladó, jó értékeléssel és ipari mennyiségű eladott kontrollerrel.
Amit vettem az ebből az alomból származik, itt egy 5 csillagos eladó, jó értékelésekkel. Ami nincs az alap típusban az az NFC meg a wake up funkció meg a HD vibrálás, akármit is jelent ez. Szerintem van élet ezek nélkülAz áttekintésben van egy jó táblázat, hogy milyen funkciói vannak.
[kontroller1]
Vagy egy másik típus, ezt mondjuk nem ismerem, de 2140 darabot eladott belőle és van ugyan pár rossz értékelés, de ilyen darabszám mellett nem is lehet máshogy, minimális a kockázat. Nem tudom mondjuk ezeket az Alis panaszkodásokat hova tenni, eltűnt csomagnál én mindig visszakaptam a pénzt, hibás terméknél meg a vitától függően vagy a teljes összeget vagy annyi bukóm volt, hogy vissza kellett küldjem kínába és a csomagköltség. Ha veszek legközelebb kipróbálom ezt a típust is, mert kinézetre nekem jobban tetszik.
Ez NFC-t nem tud, de a konzolt fel tudja ébreszteni és 2 motoros vibrátora van mint extra
[kontroller2] -
Baltazár123
őstag
válasz
mike1334 #24642 üzenetére
Starlink, jófajta időtöltés. Van jó kis története, stratégia, gondolkodni is kell, hogy rakd össze az űrhajót, némi ügyesség is kell, de nem túl sok, nem kell megijedni. Többet is ki lehetett volna belőle hozni, de jó kis játék így is, sok órát bele lehet rakni, mielőtt unni kezdi az ember.
-
Nathan0909
csendes tag
válasz
mike1334 #24570 üzenetére
Dokkolva még nem gond. Arra gondolok, amikor csak szimplán kitámasztanám, alul kell csatlakoztatni otg kábellel a 8bitdot, hogy egy jobb controllert tudjak társítani. Erre is van megoldás, egy switch állványt kéne vennem. Utazás szempontjából lenne egyszerűbb egy pro controller, mint a ps4 controller-8bitdo-otgkábel-állvány combo, vagy szimplán lusta vagyok. :)
-
törölt tag
válasz
mike1334 #24520 üzenetére
Pokémon Sword előrendelve!
Nem vagyok egy kimondott pokémon rajongó. Az ORAS volt az utolsó rész amivel játszottam, és már ki vagyok éhezve egy kis pokémon gyüjtögetésre
Viszont most az Animal Crossing-ig nem tervezek venni mást. Idén jól bevásároltam, és valamikor ki is kellene játszani ezt a sok játékot.Akkor teszek kivételt, ha végre megjelenik dobozosan a Divinity: Original sin 2. Azt veszem azonnal.
-
maximilian4
addikt
válasz
mike1334 #24517 üzenetére
Én is sokat használom a gépet handheldként, de azért ajánlom hogy a zelda botw-t mindenképp próbáld ki dokkolva. Azon kevés játékok egyike ahol nem csak a játékélmény lett kiváló, hanem a látvány is lenyűgöző (nem leszólni akarom a switchet, de azért egy one x-nél vagy PS4 pro-nál sokkal több erőforrás áll rendelkezésre a játék megjelenítésére, amúgy nálam játékélmény>látvány). Szerintem még mindig az egyik leglátványosabb játék amit a konzolra csináltak. Sőt én nem nagyon láttam szebbet még.
-
Dreimus
senior tag
válasz
mike1334 #24485 üzenetére
Lényegében ez egy érdekes kuponozás és inkább hiba ami hosszú ideje miatt már szándékosnak is tekinthető az Alza részéről, hogy itt megtalálható kupon kódokat úgy is fel lehet használni, hogy nem az adott kategóriájában adja meg a kedvezményt hanem a kosár értékét veszi alapú (valszeg ezt volt könnyebb leprogramozniuk
) és emiatt van az hogy pl amikor most megvettem a Luigit és Pokemont is, hogy a kosár érték 16e ft volt emiatt hogy mellé raktam egy kiegészítő utp kábelt 190 ft-ért fel tudtam használni a 12e ft felett érvényes 4e ft-os kiegészítő kupont. Próbáltam tovább mókolni de 3 teljes értékű játékkal is db-ját 12e-re tudtam volna lehúzni, így most a keretem végessége miatt csak a két játékot külön-külön rendeltem meg, ami még a szállítási díjjal együtt is befértem 13e/db-ba
Továbbiakban az Alza topikban írják mit mivel érdemes kombinálgatni, ha másra is szükségetek lenne -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
mike1334 #24370 üzenetére
Az első rész pl ugye GC-re jelent meg, ahol olyan funkció is volt a játékban hogy az R "ravasz" nyomásérzékelőjét kihasználva tudtad variálni hogy mennyire erősen szívjon a porszívó.
Ezek mellett remek "fejtörők" is voltak benne, szóval játékmechanikailag ha nem is 2019es szinvonal, semmi oka szégyenkezni -
törölt tag
válasz
mike1334 #24279 üzenetére
A nagyrészét én a 'főszál' után csináltam meg, viszont van egy elég hasznos dolog a kiegészítőben, ami miatt megérheti az elején megvenni: a Hero's path. Ha ezt bekapcsolod, akkor mutatja a térképen, hogy pontosan merre jártál már. Úgy kell elképzelni, hogy folyamatosan húzol egy csíkot, amerre mész. Jelentősen megkönnyíti a felderítést
-
törölt tag
válasz
mike1334 #24277 üzenetére
Érdemes bizony! A Campion's ballad kibővíti a történetet, és kapunk vele + shrineokat, a Master Trials meg egy klassz kihívás-sorozatot ad, ahol nulláról kezdesz, felszerelés nélkül, és úgy kell egymás után teljesíteni a pályákat. + még egy csomó kincskeresős küldetés, amivel új páncélokat szerzel, stb. Szerintem bőven megéri az árát, kb 20-30 óra tartalmat ad.
-
Sordoran
addikt
válasz
mike1334 #23798 üzenetére
Én értem, csak szimplán engem nem hoz lázba. Biztos hogy azok akik játszottak előző részekkel, most jobban várják mint karácsonyt. Elsődlegesen ez nekik készül (gondolom).
Hasonló mint a Death stranding, azt is rengeteg ember azért várja, rendelte elő, mert Kojima keze alatt készült. Ott se értem a hype-ot, mivel szintén nem játszottam előző munkáival. Ráadásul a játékról se tudni sokat, bár itt én is megszavaztam a bizalmat mert a téma érdekesnek tűnik.
Luigi's mansion viszont szimplán videók alapján nekem még nem hozta meg kedvem, de majd idővel beruházok rá használtan lehet, mert látom benne potenciált. Mindössze nekem ez mint "Luigi szűz" nem elég. -
consono
nagyúr
válasz
mike1334 #23700 üzenetére
A teló az tiszta, meg a gép is, fent van a Mac-emen meg a telefonomon is az app, de szerintem nem kényelmes on-screen kontrolokkal játszani. Külső kontrollerrel meg már megint nagy, meg valahogy fel kell támasztani a telefont, stb... Kényelmesebb a Switch form factor. Persze olcsóbb, ha veszek egy kicsi kínai telefonos kontrollert, de akkor is
-
Madoc
veterán
válasz
mike1334 #23573 üzenetére
Ne várj akkor egy pillanatig sem ez arra van
-
Norb79
őstag
válasz
mike1334 #23191 üzenetére
Ezeket a mutantra írtam.
HW-et mint említettem nem is próbáltam még pc-n, és switchen is éppen hogy belenéztem, és beugrott miért raktam félre. Jöttem-mentem lett sok pénz és odaértem az első harchoz, és próbáltam az egyik karakter kezébe adni a hatlövető mellé a lefűrészelt csövüt, amit azóta vettem. Nem sikerült, mert vmi elmebeteg módon vannak beconfigolva a gombok, és a vége az lett, hogy se hatlövetű, se lefűrészelt csövü, de viszont a harc elkezdődött... Ki is léptem. -
Norb79
őstag
válasz
mike1334 #23189 üzenetére
Én játszottam pc-n 4k-ban monitoron és tv-n is, és switchen is hh-ben. Switchen hányás ahogy kinéz (jó ez túlzás, a hányásnál is hárommal csúnyább
), de ugyanakkor tök kényelmes irányítani meg minden, szóval végül ezt a verziót toltam tovább, pláne, hogy pc-n kapott vmi patchet, amitől pár napra játszhatatlan lett, a következő patchig, meg 4k-ban az irányítással vannak gondok...
Na mindegy, nekem bejön annak ellenére, hogy botrány ahogy kinéz. Pedig szerintem switchen is kapott már vagy 8-10 patchet. 1.0.1 van a kártyán és nekem pl egyből 3.0.3ésméghatszám verzióra patchelte magát, de így is csúnya és vannak fps droppok is. Annyira csúnya, hogy az amúgy a játszhatóságot is veszélyezteti, alig lehet észrevenni a cuccokat, amiket fel kell szedni, hogy fejlesszük belőle a felszerelését a karaktereknek. -
Norb79
őstag
válasz
mike1334 #23187 üzenetére
Igen, belenéztem, de csak switchen, pc-n még nem, pedig ott is megvan. Ígéretesen indul, de az első 10 perc után nekem átfordult káoszba, és egyelőre félreraktam. Mondjuk nekem ingyen volt aranypontból, szóval sokat nem várok tőle, de hátha, szóval majd még küzdök vele, de elsőre nem kapott el.
/szerk: kb ugyanez a körökre osztott lövöldözős cucc a mutant Year zero, azt megvettem switchre is, azzal küzdök switchen, a mellett nem erőltettem a hard westet. -
válasz
mike1334 #23045 üzenetére
"You know what? Everything you can do in this game feels pretty damn good." (Kotaku)
LIKED
One of the best Zelda games... a beautiful remake that feels great and is as polished as a Mirror Shield
DISLIKED
Chamber Dungeons, frame rate drops
PLAYED
Finished the game in about eight hours, spent a couple more wandering and doing Chamber Dungeons -
Vitee
aktív tag
válasz
mike1334 #22863 üzenetére
Szia,
Nekem is ilyen van. Otthon egyszerűen csak rárakom a pántra, nem bújtatom bele. Így simán ki lehet venni. Ha meg lötyög benne, max egyik szobától a másikig
Ha meg vinni kell, kibírja azt, hogy analógnál emeljük szerintem. Egyébként tényleg csak így jön ki a pánt alól -
-
Quinine911
aktív tag
válasz
mike1334 #22847 üzenetére
Haha, ugyanez a meglátásom. Ha arra a tokra gondolsz, ami Big Ben-es, és pl van Donkey Kong-os, stb. Nekem Mario Odyssey-es van. Ha arra gondolsz, csak így tudom én is kivenni.
SZERK: Bocs, nekem nincs pántom ami ott tartja, de ugyanúgy Big Ben, (valami Deluxe cucc) és én is csak így tudom kivenni.
SZERK2: Képek:
-
Quinine911
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Extrém tartós SSD-t prezentált a Gigabyte
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- PS4 Playstation 4 lemezes játékok eladóak
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Microsoft Xbox Wireless Headset
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest