Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz sgfool #47309 üzenetére

    @cactuar: Köszi! :-)
    @jófejsrác: Nagyon nagyon off ez így is, elnézést érte, így csak annyit, hogy nem fair a rajongókkal szemben a szereplő választás. Ami még inkább nem fair, az pedig az, hogy a rendező elvárása volt, hogy a szereplők ne játszanak a játékkal, mondván a saját nézőpontját akarja viszontlátni a játékban. Joel lánya meg fekete... lol.
    Ez nem fanservice. Kicsit sem. Pedig a TLOU mocskosul megérdemelte volna, ahogy pl. anno a Witcher meg is kapta... aztán abból is lett az ami.

    Minden nincs rajta, pár hónapos a galéria és sajnos a Post Pandemic miatt soha nem lesz teljes. :-(
    Amikor kijöttek a spoilerek én direkt kerültem őket, de a benne levő erős LMBTQI+ témáról már akkor hallottam. Akkor még nem voltam TLOU fan, sőt előre le is írtam a 2. részt emiatt. Amíg végig nem játszottam, mert ott végem volt.
    Gyűlölöm ha az RGBLEDFBIKGB+ téma oktalanul szerepel valamiben, csak azért, hogy elmondható legyen, hogy benne van. Ellenben a TLOU 2-ben nagyon is komoly szerepe volt a másságnak és az úgy volt tálalva számomra, hogy nagyon nagyon el tudtam fogadni és nagyon nagyon meg tudtam szeretni a karaktereket. Úgy, mint előtte soha egyetlen játékban sem. (Még egy novellát is írtam a hatására ^^)
    A grounded fokozat + permadeath valóban kihívás volt, de nekem csak a nyomorult toronydarus mászkálás Aby-vel volt amitől a hajam téptem, a többiben rém profi voltam már. Nyilván platina, az 1. részben meg amihez nem kellett multi, az minden alap, hogy megvan.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés