- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
sgfool #47309 üzenetére
@cactuar: Köszi! :-)
@jófejsrác: Nagyon nagyon off ez így is, elnézést érte, így csak annyit, hogy nem fair a rajongókkal szemben a szereplő választás. Ami még inkább nem fair, az pedig az, hogy a rendező elvárása volt, hogy a szereplők ne játszanak a játékkal, mondván a saját nézőpontját akarja viszontlátni a játékban. Joel lánya meg fekete... lol.
Ez nem fanservice. Kicsit sem. Pedig a TLOU mocskosul megérdemelte volna, ahogy pl. anno a Witcher meg is kapta... aztán abból is lett az ami.Minden nincs rajta, pár hónapos a galéria és sajnos a Post Pandemic miatt soha nem lesz teljes. :-(
Amikor kijöttek a spoilerek én direkt kerültem őket, de a benne levő erős LMBTQI+ témáról már akkor hallottam. Akkor még nem voltam TLOU fan, sőt előre le is írtam a 2. részt emiatt. Amíg végig nem játszottam, mert ott végem volt.
Gyűlölöm ha az RGBLEDFBIKGB+ téma oktalanul szerepel valamiben, csak azért, hogy elmondható legyen, hogy benne van. Ellenben a TLOU 2-ben nagyon is komoly szerepe volt a másságnak és az úgy volt tálalva számomra, hogy nagyon nagyon el tudtam fogadni és nagyon nagyon meg tudtam szeretni a karaktereket. Úgy, mint előtte soha egyetlen játékban sem. (Még egy novellát is írtam a hatására ^^)
A grounded fokozat + permadeath valóban kihívás volt, de nekem csak a nyomorult toronydarus mászkálás Aby-vel volt amitől a hajam téptem, a többiben rém profi voltam már. Nyilván platina, az 1. részben meg amihez nem kellett multi, az minden alap, hogy megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- LG LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- SSD kibeszélő
- Háztartási gépek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- További aktív témák...
- PS5 Original Disc Driveval
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest