Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ez a vadonatúj: Hylian Shield Edition 2DS XL (évek óta érintetlen, szerintem be se volt kapcsolva)
A DSi XL viszi a legkopottabb díjat, a másik 2DS XL like new.
Meg van egy 3DS XL Samus Edition védőtokban, fóliában, megkímélt.
El akartam adni 1-2-t, de a gyerekek észrevették és megvétózták. Szerintem ha nem bukok le, soha nem keresték volna őket...
-
solti
senior tag
érdemes keresgélni az aprók között és rendszeresen nézni. Én 22ért vettem pár hónapja egy használt de csak apró esztétikai hibákkal rendelkező rózsaszín 3ds-t (nem new), és 2 hete vettem 30-ért egy hibátlan újszerű switch lite-ot töltő nélkül. Amik nagyon drágák a 3ds/2ds vonalon azok a new-k, de szerintem a sima is tökéletes. És igaz, vannak hihetetlen lelakott darabok.
-
ldave
félisten
Nemrég nézegettem én is, hogy mi az amit jó lenne esetleg megvenni azok közül, ami nincs meg. Lényegében a Mario & Luigi: Bowser's Inside Story, amit még talán beszereznék 3DS-re, a többit már elengedtem.
DS-re ami nagyon hiányzik, az egy USA kiadású DQ VI, de az aranyáron megy, ha épp kapható valahol

-
Kai_Rong
senior tag
Hát, ha tényleg igazi ritkaságokra vadászol, akkor azok már nem boltból lesznek:
- Fire Emblem Awakening
- Fire Emblem Fates Special Edition (az egyetlen, ahol mind a három játék egy single cartridge-en van)
- Devil Summoner: Soul Hackers
- Devil Survivor: Overclocked
- Stella Glow
- Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call
- Persona Q
- Persona Q2
- Radiant Historia: Perfect Chronology
- Etrian Odyssey V -
Kai_Rong
senior tag
Sajnos az ártartó, stabil címek már szinte mindenhol out of stockban vannak... Pár hete a Persona Q2-ből érkezett pici restock a platinumhoz, de már megint elfogyott.
- Bravely Secondből bezsákolhatsz, nincs még meg
- Dragon Quest VII + VIII
- Culdcept Revolt
- Story of Seasons
- Zeldák (de gondolom ezek azért megvannak) -
adalbert1
veterán
Előrendeltem, már el is felejtettem, hogy a héten jön

Kíváncsi vagyok, hogy ilyen kis képernyőn milyen lesz játszani (igaz anno a gyerekkori kvarcjátékaim is kb. ekkorák voltak, és akkor még sci-fi-nek tűnt, hogy egyszer a Super Mario Bros. fog színesben futni egy ekkora gépen
), handheld Super Mario Bros.-t mostanában Switchen és New 3DS-en játszottam. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nagyon jó rész, többször is végigvittem.
-
bwoay
nagyúr
ez nem a konzolvilág, hanem kb a konzolüzletek 80%-a. fennmarad a termék, jó esetben "nincs készleten" státusszal, rosszabb esetben "raktáron", de amúgy nincs belőle. nem tudom, miért jellemző ez általánosan, de az 576 oldalán is hasonló a helyzet, és még sorolhatnám. és egy mozdulat lenne letiltani.
-
PitkyePadvan
tag
arra vigyázz hogy a Rune Factory nem jelent meg EU-ban, csak Amerikában ,de erősítsetek meg benne.
A Stella Glow -t nekem sikerült beszerezni, szerintem egy fantasztikus játék, érdemes kipróbálni. Van demo is az eShop-ban, viszont sokan azt mondják hogy az nem igazán tükrözi a játékot (nagyjából a játék eleje van leegyszerűsítve benne). -
ldave
félisten
Hogy megmondtam! Jó, csak másfél évet tévedtem.
-
30z.Samu
titán
Most már egyre valószínűbb, hogy a Nintendo inkább a Switch-re szeretne koncentrálni. Egyébként valahol meg is értem, mert egyrészt a 3DS mint olyan már jó pár éve a piacon van, másrészt pedig eléggé korlátozza a fejlesztőket a hardver. Én már a Luigi's Mansion 2 végigjátszásánál itt-ott éreztem hogy el tudna viselni egy erősebb vasat is a játék, pedig én már az újabb 2DS-el nyomtam, ami elvileg erősebb mint a kisebbik tesója. Én is meglehetősen későn vettem meg a gépet, viszont kis millió játék van rá, továbbá kompatibilis a DS-el is, így még több játék elérhető rá. Szóval egy darabig marad nálam ez a kis konzol.

-
ldave
félisten
Angol Amazonon vettem, 35 fontos áron (+posta), előrendelés volt, így úgy adták fel, hogy megérkezzen ide Bp-re a megadott napra, szóval piros pont az Amazonnak ezért.
A rendeléshez be kell regisztrálni, megadni az adatokat és bankkártyát aztán ennyi, semmi különleges nincs a dologban.
-
ISThun
csendes tag
És a válasz: semennyire.
Bár alapvetően nem zárkózom el a hentelős játékok elől, de ez a progi alulmúlta a várakozásaimat. Van benne egy rakat funkció, ide-oda küldheted a csapattársaidat, küzdhettek egyesített erővel, válthatsz az emberek közül, hogy kivel harcolsz, van szintlépés, vannak tárgyak, van történet (-szerűség, a fejemet fogtam néha a szereplők idióta viselkedésétől) de nekem olyan az egész, mintha túl sokat akartak volna fogni és mindent belezúdítani egy programba.
Szóval _nekem_ nem jött be ez a stílus. Ha valakit érdekel akkor szívesen elcserélem egy Miitopiára, Fire Emblem Fates-re / Awakeningre, Animal Crossing New Leafre, de akár még egy Farming Simulator 18-ra is.
Két óra játék után nem érzem át, hogy elő szeretném venni újra és tovább küzdeni. -
ldave
félisten
-
-
Adam_Shepard
addikt
Spoila'
Most csak ezeket találtam,ami szóba is jöhet. Egy hete sokkal több volt.
Kérdésem továbbra is aktív: javítják vagy cserélik a konzolt?
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
Hat viszonylag friss. Meg tudtam nezni mind 3 gepet. 2xl-3ds-3dsxl. Nekem a sima kicsi lenne huzamosabban. Eleg volt donor gepnek. A 2 ds szep meg jo meg minden de ilyen fel megoldas a nagy tesoval szemben. Sztem a fullos elmenyhez kell a 3dsxl. Anyaghasznalatban is eg es fold. Meg ez a 3 d sok esetben tenyleg sokat dob a jatekokon. De ha a keret nem enged +17 k-t akkor a 2ds a legjobb valasztas. (Amugy a kijelzoje mintha fakobb lenne).
-
ViharVadász
őstag
A Fantasy Life játékot sajnos nem volt alkalmam kipróbálni, pedig mindig is érdekelt a játék.
Az Ever Oasis-t viszont sikerült beszereznem és abszolút nem bántam meg.
A zenéket nagyon szeretem benne, pl amikor az oázisban vagyok, azt a zenét be is állítottam telefonon csengőhangnak.
YouTube link A küldetések is érdekesek, viszont az, hogy még gyűjtögetnem is kell a boltokba az alapanyagot, mert különben kifogynak az áruból, egy picit zavaró (elvileg később az eladók maguk gondoskodnak az ellátmányukról). Ami viszont picit idegesítő tud lenni, az az, hogy ha viszel magaddal még kettő partnert (ugye mindegyiknek van valami egyedi képessége, például valaki tud ásni, bányászni, vagy sziklákat szétütni), de a dungeon felében a kapu előtt egy nagy szikla van, de nem hívtad azt a partnert aki ezeket szétüti, akkor portálhatsz vissza az oázisba, hogy a partiba csatlakoztasd azt a karaktert, majd portálhatsz vissza a dungeon-be. Ezt leszámítva egyébként ha nem lenne eddig a Zelda: Breath of the Wild játék, simán év játékának mondanám eddig. 
-
ldave
félisten
Cuki vagy, de a gombák annyira nem jönnek be, hosszútávon nem lenne jövőnk.
A 8. részben nincs 3D effekt, viszont használja a new 3DS kis pöckét a kamera mozgatására. Nagyon régen játszottam ezzel a résszel, még PS2-n, de a játékmenet nagyon hasonló a 7. részhez. Annyi, hogy míg ott kasztok vannak, amiket lehet váltogatni a karaktereken, addig itt minden karakterhez tartozik pár képesség fa, amire lehet költeni a pontokat. A történet is nagyon más, a 7 időutazós és kisebb helyszínekkel dolgozik, a 8 inkább open world jellegű (de nem Skyrim értelemben).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.F.E.R.I.