Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi, attól tartottam, hogy lejárt a korlátlan demo, és most már a korlátolt demo-re kell áttérni.
-
boost
veterán
Tegnap nyomtam a Smash korlátlan demo-t, és játék közben bejött egy nagy cica a képbe, és bizergálta a screent. Konkrétan nem látszott szinte semmi a meccsbo"l. Elég zavaró volt.
-
tomee007007
addikt
válasz
bagszi_lucas
üzenetére
Ezt jó tudni, köszönjük!
-
bagszi_lucas
tag
Nem sajnos az még mindig ki van kapcsolva. Régen nagyon menő volt, lehetett leveket és körleveket írni vele, meg gyűjteni a levélpapírokat. Most már csak streetpasson át lehet levelet küldeni vele. Én spec bagszipokét szoktam vele reklámozni valami limited levélpapírral.

-
boost
veterán
válasz
bagszi_lucas
üzenetére
Huu, de szuper köszi. Tényleg, letterbox mire jó? Visszahozta az N az egymásnak üzengetést 3DS-en?
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nekem mára egy digitális akciós AceAttorney Dual Destinies jutott, és egy mandulagyulladás, úgyhogy két nap karantén (gyerko"c miatt), és csak 3DS, és 3DS (és Coursera).
-
bagszi_lucas
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
A stadlebaur kft-vel volt szerződésük, de az már nem kereskedik nintendoval, az új beszállítóval meg még nem kötöttek a nagyobb boltok szerződést. Ami korábbi rendelésből rajtuk maradt, azt most a legtöbb helyen leértékelik. Remélem hamar befurakodja magát a nagyboltokhoz is a Conquest cég.
-
SzDavid99
tag
Volt mostanában arról egy kis szóváltás, hogy kevés magyar nyelvű oldal van, amin friss Nintendós tartalmakat lehet olvasni. Mivel a hobbim a blogolás volt eddig is, elhatároztam, hogy készítek egy oldalt, amit friss Nintendós cikkekkel fogok megtölteni. Egyenlőre még csak ismerkedek az új kezelőfelülettel (eddig Wordpress-t használtam), de már kezd formát ölteni a dolog. Észrevételeket és ötleteket nagyon szívesen fogadok! Sőt, ha valakinek van kedve, szívesen várom a szerkesztők sorába is!

Előre is köszönöm az észrevételeket/tippeket!
Mint említettem, még nagyon kezdeti stádiumban van a dolog, konkrétan kb. 3 órával ezelőtt kezdtem. 
(Nem tudom, hogy lehet itt saját blogot linkelni, "reklámozni"? Ha ez valami szabályba ütközik, akkor elnézést!)
-
adalbert1
veterán
Az a vicces, hogy a demo-t már korábban letöltöttem, csak még nem próbáltam ki soha (mint most konstatáltam).
Az akció ideje alatt viszont sort fogok keríteni rá.SzDavid99: jó kérdés, észérvekkel nem igazán tudom megmagyarázni, leginkább a birtoklási vágy hajt.
Illetve nekem nagyon tetszik ez a design amit itt alkalmaztak. -
g@bo
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
volt még egy pokemon? ehh... azt kint láttam a soroksári mm ben de 5k volt.
mindent elhortak, donkey nem lett a tied?
-
adalbert1
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Az a vicces, hogy azt az 1 darabot már hónapok óta nézegettem (mikor 1-2 hetente bementem), hogy vajon mikor lesz leárazva, de ezek szerint te lettél a szerencsés, aki meg is vette.

Milyen a 2DS? Akinek van, attól eddig csak pozitív véleményt olvastam róla, bennem is ott bujkál a kisördög, hogy be kellene szereznem, igaz van XL-em, és az új változat is érdekel majd.Sirandrish: ezek az akciók már mennek pár hónapja, igaz először csak 1-1 darab játék volt leárazva, én vettem korábban Epic Mickey-t 4,5K-ért, Dream Team-et 5-ért. Illetve Wii U játékok is vannak random leárazva, egy német borítós AC3-at el is hoztam 3k-ért.
Persze ezeknek a jó vételeknek most örülünk, de hosszabb távon ennek szerintem még meglesz majd a böjtje, mert egyre kevesebb forgalmazó marad a piacon.Közben beleolvastam az IGN Resident Evil Relevations tesztjébe, szerintük 3DS-en volt jobb a játék - aki játszott már vele, az mit gondol, Circle Pad Pro nélkül nehéz az irányítás (érdekes, hogy pont azt emelték ki, hogy az asztali konzoloknál hiába van 2 analóg, mégse tűnik pontosnak a célzás)?
ldave: és a mini analóg karról is jókat írnak (személy szerint ezt fontosabbnak tartom, mint a 3D-s feature-öket)
Mister_X: számomra ezzel szemben az az érdekes, hogy a PSP/Vita címek még a normál konzol cuccok között vannak, pedig gondolom abból se adnak el túl sokat/nem kereshetik túlságosan (ugye a PSP már eléggé kifutott, a Vita meg nem lett túl nagy siker).
-
ldave
félisten
Szinte csak pozitív vélemény olvasható az új 3DS-ekről a TGS kapcsán, főleg a 3D hatás stabilitását emelik ki, szóval tényleg működik a gyakorlatban az a fej/szemkövető megoldás.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem csak a tied.
-
Sirandrish
legenda
válasz
tomee007007
üzenetére
Gondolom nem veszik annyira hogy megérje nekik foglalkozni vele..
De ez csak az én elméletem. -
tomee007007
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére

Egyébként mi lehet a háttérben, hogy a nagy áruhazak (MM, Edigital, Euronics, stb) már nem forgalmazzák a Nintendo termékeit? -
Sirandrish
legenda
válasz
tomee007007
üzenetére
3K olyan játékért mint a DK vagy a DT? Még jó hogy kifosztották

-
tomee007007
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na, beugrottam a MM Duna Plázába, de már kifosztották

Viszont volt még egy darab Pokemon White Edition DS (3000 ft), illetve egy Mario Cart 3DS kormány (1000 ft), ha valakit érdekel, csapjon le rá! -
-
boost
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Kb 5 napja tolom a demót, és pont tegnap akartam beírni, hogy milyen szar már, hogy 3 nap után lenyomok mindnekit, néha 4:0:0-ra is, erre tegnap éjjel észrevettem, hogy lehet szintet váltani, és level 3-ról level 5-re toltam fel. (max 10). Hát, azóta rendre elpicsáznak, mert használják a spéci ütéseiket, én meg még mindig az alapütéssel , és a tárgyakkal harcoltam. Meg kell tanulnom a spéci ütéseket. Esetleg ehhez van valahol valami anyag?
-
Sirandrish
legenda
válasz
tomee007007
üzenetére
Lehetne felénk is 1-2 ilyen akció

-
tomee007007
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A DT-t és a Legot begyűjtöttem

-
Sirandrish
legenda
válasz
tomee007007
üzenetére
Azta mocskos...a Dream Teamet és a DK-t úgy vettem volna el hogy füstölt volna..
Bezzeg errefele sosincs semmi ilyesmi
-
tomee007007
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bizony...
Ha jól emlékszem a Mario & Luigi: Dream Team, LEGO City Undercover: The Chase Begins, és Donkey Kong Country Returns 3D plusz még valami volt akciósan (arra már nem emlékszem) 3000 ft. a DK-t ott hagytam, de még lehet beszerzem, és akkor írok hogy mi van még nekik készleten -
Sirandrish
legenda
válasz
tomee007007
üzenetére
Dk 3K-ért???
Eeh hogy rohadjon meg a Nyíregyi MM akkor mert itt már nincs forgalmaznak semmit..
Van két féle Wii-U aztán csókolom -
tomee007007
addikt
Ez volt az utolsó darab...

Egyébként jó pár játék le volt árazva 3000 ft-ra, de már abból is csak 1-2 darab volt (donkey kong, lego city, mario) a Duna plázai MM-ban. Érdemes benézni, aki arra jár.
Egyébként tegnap végigtelefonáltam a MM-kat, nagyon sok helyen már semmilyen DS/3DS játék sincs, mindenhol azt mondták, hogy nem forgalmaznak már Nintendo termékeket, ami van még elfekvő készlet, azt pedig kiszórják. -
adalbert1
veterán
Ezek a készletsöprések általában 1-2 darabok szoktak lenni, kb. szerintem itt is a kolléga vehette az utolsót...
ldave: hát ez nem hangzik jól, jobb lett volna szerintem egy nagyobb analóg a gombok alá, ott hely is lett volna nekik.
Resident Evil Revelations-t Wii U-ra, vagy 3DS-re lenne inkább érdemes beszerezni?
-
ViharVadász
őstag
Az eShop-ban Capcom leárazások is vannak, például a két Resident Evil-t is leárazták (Revelations 11 font környékén, a Mercenaries remélem jó nevet írtam
4 font környékén. Pont vadásztam az olcsó Revelations-re, feltettem a pénzt a számlámra és erre megvettem egy játékot Steam-en, ilyenkor tudnám magam arcon vágni.Jó igaz mentségemre váljon, hogy Maestro kártyát kaptam 
-
g@bo
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
ja, és már nincs mi? köszi, hogy időben megosztottad.

-
SzDavid99
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Az nem semmi! Annyit bőven megért!

-
ldave
félisten
TGS-en már próbálható az új 3DS és az első vélemény amit olvasok a C-gombról (vagy mi a neve), hogy arra tökéletes, hogy a kamerát mozgassuk, de nem egy olyan precíz valami, ami mondjuk célzáshoz kell egy fps/tps játék esetében.
-
boost
veterán
Azt bejelentették, hogy idén nem hozzák Európába. Január kizárva, senkinek sincs pénze
, egy februári start tényleg sanszos lehet, bár, akkor is még nagyon alacsony a karácsony utáni vásárlási hajlandóság, szóval szerintem legkorábban február 20, ami nálam már "tavasz" kategória. 
tomee007007: Gratula, nagyon jó áron vetted. èn szeretem nagyon a 2DS-em, egyedül a kis screen kezd zavarni. Fo"leg egy 3DS XL mellett.
-
Bogyi007
veterán
Hogy ti 10 nap alatt mennyit tudtatok írni... :-P
-
Mister_X
nagyúr
Egyelőre nincs bejelentve, hogy mikor jön. Idén karácsonnyal baromi nagy valószínűséggel nem fog már, ellenben semmi akadálya egy tavaszi piacradobásnak.
@szgergely: naigen, eddig csak egy játékról tudni, hogy exkluzív lesz (Xenoblade), az meg nem feltétlen egy handheld cím. Mondjuk Final Fantasynak, Bravely Defaultnak, Dragon Questnek, Shin Megami tensei-nek meg Personának sem
Na de, eddig csak egy cím van, egy tigris meg nem csinál dzsungelt. -
Sirandrish
legenda
Héjhéjhéj..egy szóval sem mondtam hogy jó a játék csak hogy tartalmas és hosszú.
Az igazat megvallva nagyon frusztráló a matricarendszer és a számtalan értelmetlen harc. Még szerencse hogy el lehet menni az ellenfelek elől mert amúgy egy kínszenvedés lenne az egész, főleg mivel ugye semmit nem kapsz 1-1 harc megnyeréséért. A tipikus Paper Marios poénok ütnek mint mindig, az nagyon tetszik de azt kell hogy mondjam hogy nem lett az igazi. Egyszer végig lehet vinni, de nem ez lesz az a játék amit elő-előveszel a hűvös téli estéken, hanem inkább az amit felteszel a polcra és évekig azon merengsz hogy megérte-e azt a 20órát amit rá fordítottál
szgergely lol...kb leírtam azt amit ő

-
mirci18
addikt
Miért szerinted a ps4-rt meg a x box one-t egy nappal előtte jelentették be?
Muszály egy promózási időnek eltelnie legaláűbb fél évnek.
Egyébként meg ha ma vennél egy konzolt és jövőhéten bejelentik hogy 3 hónap múlva új modell akkor jogosan lennél pipa pont mint Sirandrish. -
boost
veterán
Ahogy olvastam, jönnek idén Európába új spéci 3DS modellek (pl Smash-es), és olyankor sok fanatikus lecseréli a szimpla 3DS XL gépét, ezért elég jó áron tudsz majd venni ilyen gépet, mert túl sok lesz egyszerre eladó. ìgy mire megjön tavasszal az új modell, ha akarod minimális bukóval eladhatod.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Alap, felelősség nem kell

-
Mister_X
nagyúr
Érkezik majd egy revízió New 3DS néven olyan feature-ökkel, mint automatikus fényerő szabályozás, n-es WiFi, integrált C-Stick (eddig a Circle Pad Pro-n volt), valamint a kisebbik 3DS-nek megnövekedett a kijelzőmérete és cserélhető a hátlapja. De ide majd csak tavasszal érkezik. Ha most (októberben) akarod megvenni, ahhoz nem árt minimum középszinten japánul tudnod

-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Asszem a megfázás jobban ráment az agyamra, mint gondoltam, komolyan úgy olvastam, hogy most vett gépet
Még szerencse, hogy dolgozom! -
ldave
félisten
Közben megjöttek az eladási adatok: A Super Smash Bros. for Nintendo 3DS ~1 millió darabban fogyott az első héten.
-
Sonic*
aktív tag
Sziasztok!
Meg szeretném venni ezt a remek kis konzolt. Hol érdemes venni, valamint szerintetek mik a legjobb játékok rá?

-
boost
veterán
Annak neki se ugrottam, mert még a gamer365-ös srácok is a következo"t írták:
"Nehéz szigorúnak lenni a Sticker Starral szemben, mert számos elemében képviseli azt az intelligensen gyermeki kvalitást, amitől a legjobb Nintendo játékok minden részletében érezzük a nagy egészet összetartó lelket. A végjáték során viszont Bowser a harc- és matricarendszer minden gyengeségét és frusztráló mellékhatását könyörtelenül az arcunkba dörgöli még egyszer, utoljára, sajgó nyomot hagyva maga után. Legyen hát az a Sticker Star sorsa a Paper Mario sorozat hosszú történetében, amit magában is képvisel: egy szeretnivaló, de a nagy mű szempontjából elhanyagolható epizód."
Tipikus 75 pontos, szép, jó, de nem igazán jó. Nekem erre nincs 30-40 óra Nintendo-ido"m. Konnektor szintén ezt fogalmazta meg, amit a gamer365. Szép, jó, de nem igazán jó. Ezért van nálam a 80 pontos határ. Azok már kb mindig jók, nem fogom játék közben megkérdezni magamtól, hogy miért is tolom.
-
Sirandrish
legenda
Ajjaj...azt lehet tudni hogy mit becsmérelnek benne?
Még a végén visszamondom az előrendelést..Szerk: a 80at mindenhol megkapta, csak 1 helyen adtak rá 50et..és az húzta le.
Viszont most már én is elbizonytalanodtam...én a 80at is keveslem..főleg az AC 88 pontjának fényében.. -
boost
veterán
Èn egyre jobban tartok a Fantasy Life-tól. Már csak 74 pont metacriticen, ami nálam túl alacsony. [link]
Összehasonlításul az Animal Crossing 3DS 88 pont. Nem fogom elo"rendelni. Megvárom a további, nagy hangsúllyal rendelkezo" teszteket.Ráadásul szinte csak Nintendo magazinok tesztelték. Persze mindenképp változni fog az eredmény, ha befutnak a komoly tesztek, mint Joystick, Kotaku, Eurogamer, stb.
-
ldave
félisten
Azt kéne kideríteni, hogy Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Calls tartalmazza-e az első rész összes zenéjét vagy csak újak vannak benne?
-
Sirandrish
legenda
Gyerekek ebbe a Paper Marioba van anyag

Már 11óránál járok de sejtéseim szerint kb ennyi van még hátra. Ráadásul a 100%hoz...hááát..szerintem hónapok kellenek
-
ldave
félisten
válasz
tomee007007
üzenetére
A Dragon Quest 4-5-6 együtt egy trilógiát alkot, bár a történetek csak nagyon lazán kapcsolódnak, a közös pont a kastély az égben. A 6. rész szerintem a leggyengébb a három közül, inkább javaslom a 4. vagy az 5. rész beszerzését.
-
tomee007007
addikt
DS Dragon Quest VI-ot próbálta valaki? Érdemes beruházni rá?
-
misuti
tag
A Fantasy life-ban egyszerre mennyi job-ot vehetünk fel?
Mondjuk ha a paladint választom,mellé fölvehetem még a kovács szakmát,úgy mint pl a Wow-ban?
Gondolom igen,mert értelmét így látom!Nem hinném,hogy ha csak mondjuk horgásznék,úgy izgalmas lenne a játék. -
SzDavid99
tag
A THOR: GOD OF THUNDER-ről van valakinek tapasztalata? Most csak 3500.- a dobozos változat, de elég negatív dolgokat írnak róla.
-
ViharVadász
őstag
Japánban a Super Smash Bros. for 3DS változatból 2 nap alatt 1 millió példányt adtak el. Facebook post(Nintendo 3DS UK). Kíváncsi leszek arra, hogyha mindenhol megjelenik, mennyi lesz ez majd az első hetekben.

-
SolymossyBal
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát a KV lesz a nyertes. Városban úgy is járok. Az útiköltség pedig vetekszik a postaköltséggel...
Köszönöm!
(A 700át Urak! Ez a sok rövidítés... Eltartott egy darabig míg kimatekoztam mi a GP, a Pk ésatöbbi..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- LEGO klub
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amugy sok sikert hozza, felkerut a kedvencek koze.
Mint említettem, még nagyon kezdeti stádiumban van a dolog, konkrétan kb. 3 órával ezelőtt kezdtem.
Az akció ideje alatt viszont sort fogok keríteni rá.

4 font környékén. Pont vadásztam az olcsó Revelations-re, feltettem a pénzt a számlámra és erre megvettem egy játékot Steam-en, ilyenkor tudnám magam arcon vágni.Jó igaz mentségemre váljon, hogy Maestro kártyát kaptam