Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Egész jól ráadásul: a harci pályák úgy néznek ki, hogy van a négy karakter a kép oldalán klasszikus FF módon és ha jó ütemben nyomod, húzod a stylus-t, akkor eltol egy támadást. A pálya végi pontszám pedig a megölt ellenfelek számától is függ, szóval ha erősebb a karakter, akkor többet sebez, tehát több ellenfelet győz le adott idő alatt

-
ldave
félisten
Ha valaki kicsit is kedveli a Final Fatansy játékok zenéit, akkor nyugodtan álljon neki a TTF Curtain Call-nak, legkönnyebb fokozaton ritmusérzék nélkül is élvezhető a játék. A demó megmutatja a fő mechanikát, de persze a teljes játék jóval mélyebb, összetettebb tartalommal bír karakterek, képességek és játékmódok terén.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
2DS, 3DS-en, XL-en van lehetoseg, hogy a ds jatekok eredeti felbontasukbaan jelenjenek meg, es ne upscale-elve. Meg kissebbek lesznek, de szebbek, elesebbek. Ahogy ds-n kineztek.
Jatek inditasakor nyomjuk meg a select gombot.
-
tomee007007
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Sejtettem...csak gondoltam hátha van olyasmi beállítás mint pl a PS Vitánál amikor PSX játékokat futtat (teljes képkitöltés)..
Azért köszi! -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
tomee007007
üzenetére
A maximális mértékű kitöltés az, amikor a két oldalon marad egy-egy fekete csík. Ilyen volt a DS gépek képaránya, ahhoz igazodtak ezek a játékok.
-
RangerFox
veterán
Gondolkodtam ezen a Fnatasy Life-n. Arra jutottam hogy lemondtam az előrendelést.... Túlzásnak érzek ennyi pénzt kiadnék játékokért (több játékot is megrendeltem hozzá), így már nem fért bele a keretbe. Nagyon sajnálom, vártam már nagyon, de hát ez van.... De így legalább marad hely a limitált kiadású Pokémon Alpha Sapphire kiadásának, és az azéért és a gép kódjáért kapott Zelda Link Between worlds. Ti melyik verziót veszitek meg a Pokémonból? (Mármint akit érdekel a játék.)
-
tomee007007
addikt
2DS-en (gondolom hogy XL-en is ez a helyzet) ha DSi/Virtual Console játékokkal játszom, nem lehet valahogyan beállítani hogy a teljes felső képernyőt kitöltse?
-
ViharVadász
őstag
Tegnap ausztráliai Nintendo Direct is volt, ott jelentették be a dátumot: [link]Itt megnézhető az egész Direct.
-
ViharVadász
őstag
Akik esetleg jobban bele szeretnének nézni az új 3DS részletekbe, azok itt jobban belekukkanthatnak: [link]. Itt az oldalon írják, hogy az októberi frissítésben lesz majd elérhető a jelenlegi 3DS konzolokon a témázható felület.
Amiket írnak róla, egyre jobban meggyőz, hogy lehet beszerzek egy új 3DS-t is.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ausztráloknál ugyanaz a modell van, mint itt nálunk EU-ban, ugye?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
November 21-én érkeznek Ausztráliába az Új 3DS modellek. Jó eséllyel a becsléseink túlzóak voltak akkor a tavaszi jövetellel kapcsolatban.
Szerk.: igen, azokon játszhatóak az itthoni játékok, PAL régiós.
-
SzDavid99
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Lehet, hogy a Nintendo piszkált bele, hogy többen vegyék a WiiU-t.

Köszi, utánanézek!
-
SzDavid99
tag
Minden a tervek szerint haladt, sikerült elindítani a Nintenblogot! Tanácsokat, ötleteket továbbra is várok!
Nem tudom, hogy a suli mellet hogyan fog alakulni a folyamatos frissítés, de ha van szabadidőm, akkor mindenképpen frissítem az oldalt! 
-
Sirandrish
legenda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Akkor elfér (25K+ helyem van)...az jó mert nem tervezek digitális vásárlást, azt meg kétlem hogy egyhamar hasonló akciója lenne a Nintendonak

Annyira nem érdekes...megoldom

-
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
1.7 GB azaz 14 100 blokkot foglal el. Ezt írják mindenhol, sajnos nekem nincs meg.
Szerintem tuti elfér a Zelda mellett.
#5381: Hát sajnos arra nem tudok mit tanácsolni, bocsi.
-
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az sajnos csak ideiglenes volt, pedig nem lenne rossz.
Akik megszerezték, azok se tudják még egyszer letölteni már.
#5377: A Nintendo pörög lassan mindenhol, ez jó.
-
aya
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyon jó választás, wiiu-n szénné játszottam.

-
Sirandrish
legenda
válasz
ViharVadász
üzenetére
A lista szerint a The Legend Of Zelda: Four Swords Anniversary Edition free...de nem találom sajnos

megott Az egy nagyon jól sikerült Zelda...sajnos még nem értem a végére mert idő előtt elkelt a DS-em

-
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az eShop-on az alsó sávon talán a végén van egy DSiWare menüpont, de ott egyébként sajnos nem fogadja el tudtommal a DSiWare/WiiWare kódokat sajnos.:S Nyugodtan kérdezhetsz egyébként, azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

-
megott
aktív tag
Szisztok!
Elkezdtem játszani a Zelda Phantom Hourglass-al a DSL-emen, nem tudom letenni, pedig nem vagyok a műfaj nagy kedvelője, hiába, öregszem.

-
Sirandrish
legenda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nah akkor most már csak az érdekelne hogy 3DS-en ezeket hol és hogy lehet megvásárolni?

Bocsi a sok kérdésért..16éve Nintendos vagyok de ezekkel eddig sosem foglalkoztam

aya Az a terv..gép+SSB és kérem a MH3at

-
aya
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A wii kódok lejárnak, valamelyiket elfogadja valamelyiket nem.
3ds gép kódokkal várjatok, ingyen játék promoig!
-
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tudomásom szerint az összes DSiWare-n megjelent játékok megjelennek már 3DS-en is. Árlistát DSiWare-n itt lehet átnézni: [link]
-
Sirandrish
legenda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Igen arra gondoltam.
Árlistát lehet nézni? Gondolom a DSiWare elérhető 3DS-en is nemde? -
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A DSiWare és Wiiware üzletbe lehet őket beaktiválni, ahol 200,500,800 pontokba lehet vásárolni játékokat. Persze ha erre gondolsz.

-
Sirandrish
legenda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Akkor ideje hozzáadnom a 3DS-t..
Meg még szerencse hogy 2 WII-m is volt és egyiket sem regiztem
Szerk: poén de most mindent betölt és villámgyorsan..
Rohadjak meg ha legalább nem 10 alkalommal próbáltam már és nem csak ma..Szerk2: a Nintendo pont mire jó?

-
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Wii U console = 1000 Stars
Nintendo 3DS = 750 Stars
Nintendo 2DS = 500 Stars
Wii console = 1000 Stars
Nintendo DS = 500 Stars
és a játékok meg:
Wii U software = 250 Stars
Nintendo 3DS software = 250 Stars
Wii software = 200-250 Stars
Nintendo DS software = 200-250 Stars
Forrás: Club Nintendo
Nekem viszonylag gyorsan betölt a katalógus, semmi problémám nincs vele. -
Sirandrish
legenda
Egyébként ti a katalógust hogy tudjátok nézni? Nekem maga a katalógus is 10percig tölt, és akkor sem látok egy nyamvadt képet sem csak a cucc nevét és az árát..
-
Sirandrish
legenda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Még jó hogy sose foglalkoztam a csillagokkal mert nem érdekelt, így meg nincs is csak 950 vagy mennyi

1-1 játék vagy gép mennyi csillag egyébként? -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet velem van a gond, de szerintem ez pont ugyanolyan, mint most a 2DS

Nekem ez tetszik az átlátszó gépek közül:

-
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Így kékben igen szép a Gameboy Color.
A 2DS átlátszó változata viszont szerintem is elég csúnya.
-
Sirandrish
legenda
válasz
tomee007007
üzenetére
Hát jobban is néz ki mint az a 2DS

-
tomee007007
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem pont ez volt

-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Talán mert színes, ha simán csak átlátszó lenne, szerintem dögösebbnek tűnne. Az átlátszó GB Pocket se volt színes.
-
Sirandrish
legenda
válasz
tomee007007
üzenetére
Csak az jól nézett ki ez viszont ótvar

-
tomee007007
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ez nagyon jó!
Nekem GB Color-om volt ilyen átlátszóban
-
boost
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Hejj, de ronda

-
adalbert1
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Örülök, hogy tetszik, jó játékot!

Kipróbáltam közben a Resident Evil Revelations demót 3DS-en és Wii U-n is. 3DS-en hiányzik a második analóg, egy Circle Pad Pro-val biztos kényelmesebb lenne, de azt csak 1-2 játék kedvéért nem szívesen vennék. Wii U-n kényelmesebb az irányítás, és a grafika is jobb (nem mintha ezen a téren szégyenkeznie kellene a 3DS-nek), viszont ott mostanában annyi akciós játékot vettem, hogy sokallom az árát még így is.

-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Egy ugrás után is lehet fel+b..sőt..előbb fel+b majd ugrás is megy.
A lényeg hogy ezeket tudod használni. Kivéve ha "lesétálsz" a platformról mert akkor csak egyszer ugorhatsz
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Mister_X
üzenetére
Villager-nek tudom a rakétáját, meg a lufijait is előhoztam már valahogy, de a Megaman... Tehát akkor még egyszer: kétszer az ugrás (y vagy x) majd fel+b
Szerk.: kipróbáltam, valóban rugózik valami bakkecskén. Ezt már behoztam máskor is, de azt hittem valami felvehető cucc volt. Elég móricka egyébként, a gépi játékosok egy kilométerről is visszajönnek, ez a bakkecske viszont elég kis távolságra elég csak.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Villager tud oldalirány a repülni analóg balra + B kombóval, amúgy duplaugrás és fel + B ha jót akarsz.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A rendszer pedig nála is működik..két ugrása van + egy fel+b...ezzel marha messziről is vissza tudtam jönni.

Nem egy Kirby de egy Link vagy Mario szintet hoz
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Most kipróbálom Megamant

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát én akármit nyomok sem repül vissza a stégre még egy méterről sem (Megaman)
-
Sirandrish
legenda
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem tetszik a játék, tolom is minden nap, de egyelo"re nem vágyok többre, mint amit a Demo nyújt. Annyira nem kattantam rá, mint gondoltam, hogy rá fogok. Néha hiányzik a multi, de az se igazán.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Sajna biztosra valóban nem tudsz menni, ez egy ilyen játék. A legtöbb amit tehetsz hogy várod a visszaérkező egyént. Ugye a plusz poént az adja a rendszernek hogy hiába ütöttél bele te valakibe 300%ot..ha "Pityu" üti ki akkor ő kapja a pontot, szóval ha mondjuk 4en vagytok és egy 250%on lévő emberke épp szökne vissza akkor nem csak arra kell figyelned hogy ne érhessen földet, hanem arra is hogy nehogy elhalásszák előled a "fraget".
Személyes véleményem: Ez ezerszer jobb/szórakoztatóbb mint leverni 1-1 piros csíkot..
Nyilván ez sem tetszhet mindenkinek

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Használtam a smash attack támadást is rendszeresen, de teljesen random, mikor száll el tőle. Volt, amelyik 136%-on repült ki, de sokszor 200% felett is jöttek vissza, mint a távirat. Nem tudtam egzakt rendszert felfedezni mögötte, ez zavar a legjobban. Olyan, mintha egy random-generátor döntene róla, mikor kapja meg valaki a végső lökést, mert ilyenkor az animációt is rögtön bevágja hozzá.
-
ViharVadász
őstag
válasz
Mister_X
üzenetére
"Ha elidőzöl a menübe lépés előtt (Smash Bros képernyő indítás után, ugyan ide lépsz ki meccsekből), akkor egy idő után elkezd lejátszani egy videót, ami bemutatja az általános kombókat." - A demóban is bejön egy videó, csak nem tudom pontosan miket mutatnak mert én bolond mindig véletlen megnyomok egy gombot és visszamegy a menübe.

-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nagyot kell ütni rá és akkor 200%on már nem vagy csak ritkán fog visszajönni.
A hagyományos életcsíkos dolog itt azért nem működik mert itt arra mentek rá hogy az ellent kiüsd a pályáról.
Visszajönni meg már mondtam hogy hogy lehet..kétszer ugrás illetve 1 mozdulat amire lehetőséged van a levegőben. Persze minden karakternél más és más mert Kirby az visszarepül 500km-ről is pl
Mario csak a "coinos" ugrást tudja elnyomni ami nem nagy táv, Link két ugrás után még pörögni tud egyet és így tovább és így tovább..
Szerk: még ezer éve csináltam a GC-s Meleebe hogy Bowsert 700%ra vittem fel és még akkor is visszajött

Kép is készült róla de már nem tudom hogy hol van
SzDavid99 Köszönöm a részletes ismertetőt

-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ha elidőzöl a menübe lépés előtt (Smash Bros képernyő indítás után, ugyan ide lépsz ki meccsekből), akkor egy idő után elkezd lejátszani egy videót, ami bemutatja az általános kombókat. Full verzióban legalábbis. A hátat fordítás, ha jól értelmezem, Palutenanál fontos például, mert így vonja ki a szárnyait az ellenkező irányba fordulva. Bár az egy "tölthető képesség" (minél tovább nyomod, annál erősebb lesz), így nem vagyok ebben biztos. Plusz amikor a levegőben vagy, lehet nem rossz ötlet úgy megfordulni, hogy nem változtatsz a röppályádon.
-
SzDavid99
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Én is próbálgattam, de nem nagyon jöttem rá, hogy mit kell csinálni.

Csak nyomogattam a gombokat össze-vissza, aztán egyszer csak nyertem.
Én sem tudok visszajönni a pályára, a felvehető cuccokat sem nagyon ismerem még, aztán az meg számomra érthetetlen, hogy mikor mit kellene nyomni.
De majd rájövök még. 
Egyébként élveztem így is a játékot, de egyenlőre valami olcsóbbat fogok beszerezni a régebbiek közül. Valakinek van tapasztalata esetleg a LEGO City Undercover the Chase Begins-ről? Szeretem a LEGO-játékokat, és a gameplay-ek alapján ez jön be a legjobban.

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Kipróbáltam a Smash demót, egy órán át játszottam a leggyengébb fokozaton. A legnagyobb hibája a demónak (nem a játéknak!), hogy kispórolták belőle a szabályismertetőt, így csak vakon próbálgattam mindent, plusz egy kis guglizással. Észrevételeim:
- Nem vettem le, hogy az iránygombok mire jók. Csak hátat fordít a figura tőle, de nem láttam be, hogy ennek mi értelme.
- Mivel a beállítások sem voltak a demóban, így nem tudom, át lehet-e tenni az irányítást az analóg karról az irány gombokra. Nálam fényéveket javulna tőle a figura mozgathatósága.
- Mem értem továbbra sem ezt a százalékos dolgot, 200%-on is ugyanúgy visszajönnek és harcolnak tovább, mint nulla százalékon. Nekem továbbra is a hagyományos életcsíkos játékmenet a logikusabb.
- Nem tudok visszarepülni a küzdőtérre. Ez user-error, de sajnos a szabályismertető nélkül tanácstalan vagyok.
- Egy meglepően szórakoztató játékkal van dolgunk, szerintem bőven vállalható ez így is. Wii U-ra lehet beszerzem majd. -
SzDavid99
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na, most ráérek leírni.

A legtöbb idő általában azzal megy el a játékban, hogy össze kell szedni a gyümölcsöket, a gyomokat ki kell húzni a földből, a kagylókat össze kell gyűjteni... Ezek eladásával aztán pénzt szerzel, amiből új ruhákat lehet venni, a házad kerítését, postaládáját és a kinézetét is módosíthatod, kibővítheted a ház belső terét, a későbbiekben fodrászhoz mehetsz, virágokat/fákat vásárolhatsz, és még sok más dolgot. A pénzt nem csak magadra költheted, hanem a városra is, építtethetsz szökőkutat, új padokat rakathatsz ki, bővítheted az üzleteket... A lakókkal folyamatosan beszélgethetsz, sokszor adnak feladatot (el kell vinni egy ajándékot valakinek, fogni kell valamilyen halat/bogarat), sőt, rengetegszer adnak ajándékokat is. A bogarak és halak gyűjtésével pénzhez is lehet jutni, vagy a múzeumnak lehet ajándékozni, ilyenkor az ajándékozott állatok/csontok/festmények/szobrok kiállításra kerülnek, amikhez leírásokat is kapsz. Jönnek vándorárusok, akikkel jósoltatni lehet, van amelyik festményeket árul... Ha már játszol pár hete, akkor megnyílik egy új sziget, ahol különböző minijátékokkal játszhatsz, olyan bogarakat/halakat foghatsz, amik csak ott élnek, és olyan gyümölcsöket szerezhetsz be, amik csak ott teremnek meg. Ezeket elég jó áron el lehet adni hazaérve.
Ha pedig nagyon unatkozol, akkor ellátogathatsz mások városába, megveheted az ő cuccaikat, vagy áthívhatod a barátaidat a saját városodba, hogy együtt játszatok.Még csak arról tudtam írni, ami számomra elérhető (és abból se mindet), de pár naponta mindig nyílik egy új üzlet, jön egy új lakó, vagy egy ismeretlen alak, a múltkor pl. egy hajótöröttet kellet hazavezetni.

Én csak ajánlani tudom.

(Ha esetleg valaki játszik vele innen, azzal szívesen kipróbálnám a multis dolgokat, mert eddig erre nem volt lehetőségem.
)U.I.: Ha elírtam valamit, vagy furán fogalmaztam, akkor elnézést!

-
boost
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
A fogásába az a jó, hogy több óra után se fáj a hüvelykujjad, mert nem azzal tartod a nehéz fedelet, hanem a tenyérbelso"ddel. Ez a 2DS nagy nagy elo"nye. (Meg mert rejtve van a hangero"szabályzó, és játék közben nem tolod maximumra a hangot)
-
boost
veterán
Ezt néztétek? Most akciós, kb 12€.
èrdekesen hangzik, de megint csak nem kezdenék bele, 75 metacritic pont nem jó jel.
http://www.metacritic.com/game/3ds/hakuoki-memories-of-the-shinsengumi
-
g@bo
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
learasd a termés és ttuningold a házad. bár van jópár feladat ami nyelvtudás vagy érdektelenség miatt titok marad a gémer előtt.
kertészkedős, feladatos harcolós. magyarföldön nem is volt igazán kapható. mint sok más jó cucc...

-
SzDavid99
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most megyek el otthonról, majd délután leírom!

-
SzDavid99
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem bejön a New Leaf, bár napokon keresztül nem tudnék vele játszani.
De azzal, hogy elfogy a tartalom nem értek egyet. Ráadásul mindig van benne valami új. 
-
g@bo
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
az a baj vele, ha leráztad a fákat kifaggattad a szomszédokat.... elfogy az teendő. off.
ebből a szempontból nekem a rune factory széria jobban bejött.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem, bár én az animal crossingot se tolom naponta már, nem jelenti azt, hogy nem csipázom v tervezem eladni.

wii u meg nem kapcsolódott be 2 hete. ehh.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
pénteken talán lesz fantasy... kiv leszek ki adja el elsőnek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mister_X
üzenetére
Most azt kell magamban lezongoráznom hogy mennyire akarok multizni, mert sajnos úgy látom hogy ha 4en vagyunk egyszerre a képen akkor biza még az XL képernyője is marha kicsi hozzá. Azt tudom hogy hatalmas single player tartalom van benne, csak az meg nem feltétlenül ér meg 13K-t.
Meg ugye egy héttel korábban érkezik a Fantasy Life...ha azzal el tudnék lenni pár hétig akkor vehetnék az első használt SSB-kből és talán 8-10K körül is megúsznám...eej franc se tudja.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én nem bántam érte a 14000Ft-ot, pedig csak digitális lett.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kár.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
fantasy life val kapcsolatban is? / nőket illetően ugye nem?
/ -
Sirandrish
legenda
Most magam ellen fogok beszélni, de nagyon örülök az SSB demonak, ugyanis kétsègeim tàmadtak a vàsàrlàst illetően. Tudom hogy ez még csak demo és hogy itt még korlàtozottak a lehetőséget, viszont egyàltalàn nem érzem azt az àtütő erőt mint az elődöknél. Hàrom jatékosnàl ha nincsenek egymàs nyakàba, màr azt sem làtom hogy mi van pegig XLen tolom. El sem tudom képzelni milyen lehet ez alap 3DSen. Lényeg a lényeg...elbizonytalanodtam.
-
boost
veterán
Van még valami jó online multi játék 3DS-re a karton kívül, amit tolhatnék veletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Robotporszívók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudom, hogy a suli mellet hogyan fog alakulni a folyamatos frissítés, de ha van szabadidőm, akkor mindenképpen frissítem az oldalt! 

Szerintem tuti elfér a Zelda mellett.

Én sem tudok visszajönni a pályára, a felvehető cuccokat sem nagyon ismerem még, aztán az meg számomra érthetetlen, hogy mikor mit kellene nyomni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)