Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
FuRiONight
üzenetére
Változó, általában a játék profiljától függően 10-20 $ közötti támogatás mellé már jár egy digitális példány a játékból, néha béta hozzáférés is. A Divinity: Original Sin-t 25 $-ral támogattam és ezért megkaptam a teljes játékot már Early Access formájában Steam-em. A játék most 40 euró Steam-en, ami kb 50 $, szóval féláron megkaptam. A Wasteland 2 + Torment: Tides of Numenera dupla hozzáférés 40 $ volt, most csak a Wasteland 2 kerül 45 euróba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciával, Picofly RP2040, OKOSÍTÁS, Beépítéssel is! Nintendo Switch V1/ V2 / Lite /OLED
- Steam Deck OLED 1TB szép állapot
- ELKELT - MAKULÁTLAN - Steam Deck OLED 1TB - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.F.E.R.I.