Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delávégá
tag
Érdekes, egyikkel se találkoztam. Nem azt mondom hogy akkor nincs, de olyan kevés embernél jöhet elő hogy ott valami más lehet. Az hogy valamit szándékosan bugoltatnak nem fognak tudni mit kezdeni, ugyan ez az exploit, ban-t kockáztatnak vele. Én 4 hete jöttem vissza kereken azóta olyan 100 expeditiont toltam le de egyik bugal se találkoztam, mármint se nálam se csapattársnál és a chaten se látok panaszkodókat.
De ha fosbugos az egész, miért kínzod vele magad? Állításod szerint..
-
Delávégá
tag
Ha szarbugos minden akkor hogy indul el a játék?
A nagy WoW-ban a mai napig vanak exploitok, némelyik több éves, de mondhatnám hogy van olyan outdoor mechanika ami hol működik-hol nem. Érdekes módon én nem találkoztam olyan buggal ami rontott volna a játékélményen, azt nem tagadom hogy akad benne jópár de nincs kihatással a játékomra. Amúgy meg üdv a játékok világában! -
Mondjuk nekem az nem tetszett a BAval kapcsolatban, hogy még meg sem jelent a játék, de már egy közepesen béna logóra építve merchandise cuccokat kezdenek értékesíteni. Illetve a shop még nem indult el, de akkor is. Értem én, hogy majd ők lesznek a nagy összetartó erő, de na... Őszintén megmondom, örülök, hogy végül nem oda kerültem be, nekem már a streamek is kicsit sok volt, amit néztem, ez végtére is egy játék és a főnökömmel nem beszélek a melóról.
-
Laraxior
titán
-
BRABUS113
aktív tag
-
-
-
-
Laraxior
titán
Nekem a Strixszel semmi gondom sincsen, sőt. Bar az egyik legjobb VGA lett a 30xx szeriaban az is biztos, massziv PCBvel.
Kár hogy ilyen vacakul kezeli a jatek.
Bar lehet atteszem majd 4K-ra driverbol, es akkor normalisan fogja hasznalni a VGAt.
Mondjuk kifizetodobb ugyis 60FPSre korlatozni ha sokat jatszik vele az ember, feleslegesen melegiti a szobat -
-
Mert sok lúd disznót győz.
Egyébként nimcs új a nap alatt, 15-20 éve is ez volt , főleg a nemzetközi guildeknél, csak akkor még ventrilo/Ts/mumble stb.-re kellett mennie az embernek. De komolyabb játékmódokhoz, akár komolyabb pvpbez vagy raideléshez mindig is kellett valami.
-
A Muspelheim szerveren lesznek (vagy voltak a nyílt béta alatt?). De én is csak azért gondolkodom azon a szerveren ahova ők mennek, mert ha elég jól nyomják majd, uralhatják a szervert és ettől én előnyöket remélek az azonos frakció által is. Ezenfelül számomra előnyösebb ha az adott szerveren akár többségben vannak az általam beszélt nyelvű játékosok is...
. De semmi sincs kőbe vésve.
-
Ideg
aktív tag
Hát ne haragudj, de ennek a konfignak szerintem kellene hoznia LOW beállításokon legalább a fluid élményt, ha nem is a 60fps-t, de 40-50 et legalább. Az official system requirements-et hozza bőven. Nézek majd teszteket launch után ilyen configgal, hátha rendbe hozzák addigra, de addig nem veszem meg a gamet, amíg meg nem bizonyosodtam róla, hogy menni fog ezzel.
-
bozont
veterán
Maga az alap felállás érdekes, meg ez a spanyol téma sem volt még, de részemről is a részletes sztori nagyon hiányolt. Igaz csak lvl 12 vagyok, de sok küldetés már most egy kaptafa.
A harcrendszer eddig tetszik, mondjuk elég könnyűnek érzem a játékot, eddig egyszer vagy kétszer kellett potit használnom.
Így elsőre a craftrendszer sem rossz, de engem ez a része kevésbé érdekel.
A PVP meg teljesen hidegen hagy, PVE játékos vagyok. -
duvi
nagyúr
Bármi valós pénzért vásárolható tárgy, ami játékbeli előnyöket ad, tuti felháborodást válthat ki. Ezt régebben már eljátszották egy páran és soha nem lett jó vége. Nem hiszem, hogy kockáztatnák a játék létét ilyesmivel. Ha lesz elegendő endgame tartalom, akkor elég lesz az outfit shop is
Szerk: #82 ldave
Igen, talán a TESO féle közbülső megoldás (plusz inventory kapacitás) még szóba jöhet, de szerintem ha ebben gondolkodnának, akkor már induláskor bejelentik. Meglátjuk... -
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Nagyon kiprobalnam a jatekot, hogy muzsikal a gepemen, mert sajnos nem egy eromuvel rendelkezem. Hol lehet ingyen kiprobalni? Kerlek ne degradaljatok rogton, mert mas jatekokkal tok jol elvagyok, nem elvaras a full beallitas sehol, en mindig leveszem, ami nem kell, egyensulyra torekszem, hogy ronda azert ne legyen. Core i3 4130 3,4 Ghz, Geforce gtx1050TI 4 GB, 12 GB ram. Ezen a vason valamennyire azert menne szerintetek? Megvennem a jatekot, mert baromira erdekel. Koszi elore is. -
L_ajos
őstag
A teszt gondolom mond valamit? Az hogy minden mechanizmus és lehetőség érdekel amit a béta nyújt és kihasználom nem ok a röhögcsélésedre. Nagyon ferdén gondolkozol baját...
A szóhasználatod meg enyhén röhejes és közhelyes, de nincs min gondolkodni. Részemről már túl vagyok rajta, találtam messze összetettebbet és kiforrottabbat. Kösz, csá. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- Ubuntu Linux
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- ! Akció ! - Klipsch R-120SW Mélynyomó / Subwoofer - 1.5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő