- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
válasz
adamkaa777
üzenetére
Megkérdezhetem, hogy hány órád van a game-ben?
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az instákban mit csinálsz? Craftolsz?
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Hány instát toltál ki m10-en gold-ra? Azért van nehézség és """mélység""", max. csak nem jutottál el oda...

-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Igen, viszont tényleg nagyon sokat változott a game 10 hónap alatt. Szóval megéri visszatérni, ha annó bejött.
-
la_cc
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
1500 óra után bizonygatni, hogy fosbugos az egész?

Az elmúlt napokból pár: OPR-ben eltünik az alsó HUD (nem látod, hogy mennyi a HP/MP/stamina) vagy a scoreboard nem jön elő. Lehetséges exploit, hogy az ellenfél elviszi a Baroness-t pedig nincsenek is ott, hordó sincs lent. 625-ös szürkefegyókban nyomulnak sokan, ez nem tudom, hogy javult-e. Instában néha nem lehet fegyvert váltani, néha segített a meghalás, néha nem. Szintén instában, van, hogy befagy a karakter egy pózban, és csak gyalogolni tud, és semmi egyéb funkció, pl inverntory, nem jön elő. Autorun rendszeresen elmegy. Tegnap tudtam M9-et nyitni, pedig még nincs kiütve.
Bónusz említés, hogy pár hete napokig nem volt trade, mert bugoltatták a craft trófeákat és fix 600-as cuccokat lehetett csinálni.
-
la_cc
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Én a Nysa-n pl. nem is érzek laggot, annyi, hogy az instában később spawn-nolnak le a mobok, de ez kb. azóta van, hogy megnövelték a szerver limetet valahogy.
-
-
la_cc
addikt
Muspelheim szeró / covenant (sárga) frakció.
Indulás van.
-
la_cc
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez jó valamire?Ja látom, reggel van még.
-
la_cc
addikt
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Gyere sárgának és problem solved.
-
la_cc
addikt
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Van egy nagyobb szövetség másik guild-ekkel és így alakult. Számít, hogy ki megy ki után?
-
la_cc
addikt
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Mert a BA is sárga lesz.
-
la_cc
addikt
EU indul elsőnek. Ez tudjátok, hogy azt jelenti, hogy ha valami el fog baszódni, az itt fog elsőnek, így az amcsi indulásra már ki legyen javítva.

-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
A remaster-rel nincs semmi probléma (hiszen alvállalkozó csinálta), amennyire látom, a szerverek szartak be.

Én őt nézem: https://www.twitch.tv/raxxanterax. Csapatos speedrun-t terveztek, de ugye bejött a szerver crash.
Most úgy néz ki, hogy megint jó minden, de mivel a csapat fele nem esett ki, más fázisban (?) vannak quest ügyileg és próbálják kitalálni, hogy mi legyen.
Egyébként akkora érdeklődést nem látok a game iránt, twitch-en fixen 400k néző alatt van, ami azért nem annyira sok.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Hulladék. Blizzard game.
-
la_cc
addikt
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Csak a gyárilag gyengébb cuccok makkantak meg.
-
la_cc
addikt
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Mintha bármi köze lenne a driver-nek vagy az NW-nek az elfüstölésekhez.

-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Ma is írogattak erről pont, egyelőre ez a terv 3 másik, nem magyar közösséggel együtt.
-
la_cc
addikt
Itt egy újabb community szerveződés BA dc-ről:
The Pentakill Army
Discord link: https://discord.gg/JKD9AmbUuUSemmi egyebet nem tudok róla, de gondolom BA választotta szeróra mennének ők is logikusan. Ha valakinek érdekes lehet, nézzen utána.

-
la_cc
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
Az első választás után lehet mégegyszer és utána indul a 120 nap pontosabban.
-
la_cc
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
A pipa után oldalt mindent logikusan meg lehetett találni kiemelve az aktuális infókat.
-
la_cc
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Már összeált a dolog, el is olvastam, amit kell.
-
la_cc
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
A dc inv nem működik a honlapon. "Unable to accept invite".
-
la_cc
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Igen, minden 3. poszt erről szólt az open béta alatt reddit-en is.

Nekem pl. high end amd + amd kombóval instant crash-elt a városokban már a closed alatt is, az segített, hogy levettem high beállításokra.
Open alatt meg az segített kicsit, hogy a Shadows beállítást levettem és kikapcsoltam a Dynamic Resolution-t, így kicsit jobb lett talán.
-
la_cc
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezeket én is kifogom próbálni, de nekem ez úgy fun, ha közben van társaság is mellé.
Nem voltak laggosak ezek amúgy?
-
la_cc
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
la_cc
addikt
Akkor itt sincs egyetértés.
Nem lesz ebből lfsz se, nem hogy közös szeró. -
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Open alatt vmi történt és kifejezetten rosszabb lett a performance az erősebb gépeknél minimimum, meg kell várni az éles startot, hátha "direkt" volt ez.
Próbáljuk meg belőni akkor az ISTEDOL szerót a Black Army miatt? Én pont leszarom őket mondjuk, de döntsön a többség.
Frakciónál én closed alatt zöld, open pár órája alatt meg lila voltam és olvastam, hogy eléggé egységesek már a cuccok mindháromnál.
-
la_cc
addikt
Van külön sub a társaság kereséshez is.
-
la_cc
addikt
Ezeket a tryhard arcokat engedjük már el...
Ezek mennek Istedol szeróra és Covenant (sárga) frakcióba, már most tudják mi lesz a jó választás.
Indítani valamit csak úgy lesz értelme, ha valahogy sikerülne egy szeróra kerülni.
Amúgy mi értelme van a guild-eknek? Nem elég, ha 1 frakcióba kerülünk?
-
la_cc
addikt
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Engem már a béta is eltántorított annyira idejét múlt már az a gameplay. Sajnálom, mert gyerekként nagyon sokat toltam.

Valamit elbasztak az open bétára, én nem várnék semmi változást az igazi launch-ra, így nem ér meglepetés.
Egyébként ez a konfig eleve elég vérszegény és a játék tényleg elég fosul van optimalizálva egyelőre.
-
la_cc
addikt
Valaki talált esetleg infót, hogy a hatchet nerf mennyire volt komoly? Closed alatt az volt a fő fegyóm, most meg rá se néztem, más fegyókat próbálgattam.
-
la_cc
addikt
válasz
Hexarius
üzenetére
Azok fullon vannak már, illetve én már boomer vagyok ahhoz a tryhard-hoz, ami ott megy, csak jókat mosolygok rajtuk.

#145 CactuS
Igazából én sem, de az aktív PH fórumlakóknak örülnék mondjuk.
Egyébként ötletem sincs, hogy kellene összehozni, hogy egy helyre orientálódjunk. Akik ott lesznek a 0. percben, azok ki tudnak választani egy random szerót, de utána az is betelhet és utána jó kis sorok lehetnek ott is.
-
la_cc
addikt
Kifejezetten gear-t a választott frakciós npc-től tudsz venni adott pontokért és szinttől függően. Gold-ért a trade post-ban tudsz venni cuccot, ha nagyon akarnál.
Closed béta alatt sokkal jobban futott a játék nálam is, nem tudom, hogy most mi történt. Ami nálam javított a high end performance-on a shadows beállítás levétele, illetve a dynamic resolution kikapcsolása.
-
la_cc
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
-
la_cc
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
Szerintem lesznek elég hamar "kötelezően ajánlott" vásárolható quality of life cuccok is. Nem hiába csak 40 EUR a játék alapára...

-
la_cc
addikt
Nekem 6900 xt + 5900x kombóval egyértelműen laggosabb, mint a close béta alatt sajnos...
Nem zavaró annyira, de azért érezhető, lejjebb is vettem a grafikát, de nem sokat segített. -
la_cc
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én meghívó nélkül is leszedtem már. Itt a segítség hozzá.
37 GB és elég gyorsan lejött.

-
la_cc
addikt
A ma induló open test-re kint vannak szerók.Patch notes pedig itt.
-
la_cc
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Remélem alaposan megizzasztják majd a szervereket és nem az igazi launch alatt szarja össze magát minden, egyébként sok értelmét nem látom csinálni bármit is benne a 4 nap alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Voidg sem tűnik rossznak INT + FOC statokkal, bár eddig a NW-ben nem igen jött be a caster gameplay, pedig minden eddigi MMO-mban az voltam.
Akkor lehetne menni full puskákra, ha ez inkább közeli dolog.
Nem zavaró annyira, de azért érezhető, lejjebb is vettem a grafikát, de nem sokat segített.